Kriptovalute

Internet samo znači menjanje informacija između uređaja.

Zbog toga je internet vrlo relevantan za sva vremena.

To nema blage veze sa BTC, jer je on ništa.

Apsolutno ništa nismo profitirali kao planeta činjenicom da to Sranje postoji.

In sha Allah neće ni postojati, pošto će posle kreša majneri izaći iz tog posla.
Pa nista onda, udji i ti u neki NFT pa skupljaj slikice nekih Crnaca... :D

Ima tu za svakog ponesto.

Te nove discipline tipa HEX, DeFi, NFT, su samo posledica činjenice da su milioni izgubili pare na kriptu.

Jer suština je: da li imaš fiat u banci. Samo to odlučuje da li možeš da trošiš.

Sve ostalo je nadgradnja tj. nonsens
Znam da si trolcina ali zbog drugih ljudi koji ce ovo citati

1.Fiat u banci nije siguran,Dovoljno je ukucati u gugl propala banka i slicne fraze pa cete da vidite koliko je banka proopalo u zemljama bivse Jugoslavije ,dnas se desvaju gore stvari nego Dafina i Jezda samo sto se guraju pod tepih

Evo jedna primer,da je stednju cuvao u Bitcoinu bila bi mu na sigurnom imao bi 1 milion evra

Izgubio 200.000 evra jer je banka - propala​

https://www.blic.rs/biznis/izgubio-200000-evra-jer-je-banka-propala/2t4tvek

Znam da si trolcina ali zbog drugih ljudi koji ce ovo citati

1.Fiat u banci nije siguran,Dovoljno je ukucati u gugl propala banka i slicne fraze pa cete da vidite koliko je banka proopalo u zemljama bivse Jugoslavije ,dnas se desvaju gore stvari nego Dafina i Jezda samo sto se guraju pod tepih

Evo jedna primer,da je stednju cuvao u Bitcoinu bila bi mu na sigurnom imao bi 1 milion evra

Izgubio 200.000 evra jer je banka - propala​

https://www.blic.rs/biznis/izgubio-200000-evra-jer-je-banka-propala/2t4tvek
Da, aktuelno osiguranje je 50 hiljada po računu.

Međutim ako plasiraš u kripto, to pada sa 50 hiljada na 0 evra.

2.Druga stvar zasto je bolje stednju cuvati u Bitcoinu nego u fiatu je inflacija dok Bitcoina imamo deflaciju

3.U bankama postoji sansa velika da ti neko ukrade stednju ...ukucajte u gugl sluzbenik banke skidao novac sa racuna i slicne fraze pa cete da vidite da je bilo na stotine takvih slucjeva zadnji godina

Pogledajte ovo covhjeka je opljackla svajcarska banka koje kao vaze za pouzdane

Da, aktuelno osiguranje je 50 hiljada po računu.

Međutim ako plasiraš u kripto, to pada sa 50 hiljada na 0 evra.
Osigurnaje
Tolike godine si spucala a jos vjerujes u bajke
Moj otac je pocetkom osamdesetih otisao kako se tada govorilo na privremeni rad u Svajcarsku i do 91 je u jugoslovenske banke deponovao preko 150 hiljada chf
Dok ne naucis kako je to kad si gladna i zeljna da se najedes pastete i leba a na banci imas 150 000 chf koje ne mozes da podignes neces se opametiti a tolike si godine spucala u dupe i nista nisi naucila

Ja jos uvjek cuvam te devizne knjizice na cijim koricama pise drzava garantuje deviznu stednju

Osigurnaje
Tolike godine si spucala a jos vjerujes u bajke
Moj otac je pocetkom osamdesetih otisao kako se tada govorilo na privremeni rad u Svajcarsku i do 91 je u jugoslovenske banke deponovao preko 150 hiljada chf
Dok ne naucis kako je to kad si gladna i zeljna da se najedes pastete i leba a na banci imas 150 000 chf koje ne mozes da podignes neces se opametiti a tolike si godine spucala u dupe i nista nisi naucila

Ja jos uvjek cuvam te devizne knjizice na cijim koricama pise drzava garantuje deviznu stednju
Pa, država mora da bude normalna, ne može da bude Iran, Rusija i slični kripto-rajevi.

Znači u SRJ su propale banke, međutim kad se zemlja unormalila 5. oktobra 2000, ubrzo je i ta štednja vraćena.

Back