Kriptovalute

Naučnici 😂

To su tri pokvarene ploče koje decenijama pričaju potpuno isto i onaj ko ih slusa može jedino da propusti profit.

Šifa i Rubinija ne cenim uopšte, iz objektivnih razloga - njihov track record je užasno loš. Tebe daleko manje.
Ipak, priznaćeš da od 100 ljudi koje slušaš na TV, 97% ima nešto lepo da kaže o kojnu.

Tako da teško da ste "novi crnci."

Preko je potrebno da vam neko obori cenu sa $65,000 na $49,000 preko noći

download (1).jpeg

Znaci ko je u Vijetnamu ulagao, taj je milijarder danas

Trolovi i hejteri dosta koriste ovaj argument kako USDT nema pokrice i slicno
Pa nema.

Stvarne banke, ako napišu na tvom računu da imaš 10,000 USD to onda nosi i neke obaveze s njihove strane.

Recimo ako ti duguješ porez $500, onda možeš da napišeš ček s tog računa.

Zatim, ako želiš da dobijaš kamatu na tih $10,000 onda se zna kolike su otprilike kamate (nek bude 0.5% godišnje primera radi).

Zatim ako banka propadne, onda dobiješ $10,000 od osiguranja.

A ovde sve suprotno. Ako duguješ 500 USD porez, oni ne prihvataju BUSD.

Ako Kraken propadne, ne važi se Republičko osiguranje depozita.

I umesto 0.5% nude 7% kamatu.

Kako sve to? Pa, očigledno nešto mute. Videćete šta i kako, kad jednog dana zatražite USD preko BUSD, a dobijete UD.

Ipak, priznaćeš da od 100 ljudi koje slušaš na TV, 97% ima nešto lepo da kaže o kojnu.

Tako da teško da ste "novi crnci."

Preko je potrebno da vam neko obori cenu sa $65,000 na $49,000 preko noći
Kada sam ja ušao u kripto retko ko je imao nešto lepo da kaže, ali vreme je pokazalo da kripto nije igračka, da zaista donosi nešto bitno i razumni ljudi su prihvatili činjenično stanje.

Nerazumni, arogantni ljudi nisu sposobni da promene mišljenje, njima je bitnije da ne priznaju da su pogrešili nego da zarade i prihvate novu realnost.

Kada sam ja ušao u kripto retko ko je imao nešto lepo da kaže, ali vreme je pokazalo da kripto nije igračka, da zaista donosi nešto bitno i razumni ljudi su prihvatili činjenično stanje.

Nerazumni, arogantni ljudi nisu sposobni da promene mišljenje, njima je bitnije da ne priznaju da su pogrešili nego da zarade i prihvate novu realnost.
Ne samo da Bitkoin ne donosi ništa pozitivno, nego predstavlja štetu.

Sva ta struja koju ste spržili bez potrebe, mogla je da posluži za nešto korisno

I umesto 0.5% nude 7% kamatu.

Kako sve to? Pa, očigledno nešto mute. Videćete šta i kako, kad jednog dana zatražite USD preko BUSD, a dobijete UD.

Opet nista ne razumijes
Rekao sam ti vec da proucis de fi finansiije
Nema niko iza pa da nesto muti ,nema banke itd radi se o decentralizovanom sistemu
Ugovori o orocavanju ili zajmu se upisuju u blokcejn i oni su nepromjenjivi ,ne moze niko da te prevari ili nestane sa novcem

Lupas gluposti umjesto da guglas i ucis ,isprobas ,uzmes 100 usdt i orocis na nekoj d fi aplikaciji ili podignes manji kredit kad isprobas, onda ce valjda razumjeti

Opet nista ne razumijes
Rekao sam ti vec da proucis de fi finansiije
Nema niko iza pa da nesto muti ,nema banke itd radi se o decentralizovanom sistemu
Ugovori o orocavanju ili zajmu se upisuju u blokcejn i oni su nepromjenjivi ,ne moze niko da te prevari ili nestane sa novcem

Lupas gluposti umjesto da guglas i ucis ,isprobas ,uzmes 100 usdt i orocis na nekoj d fi aplikaciji ili podignes manji kredit kad isprobas, onda ce valjda razumjeti
Ne postoji nikakav DeFi, to je samo trik kojim su ti sajtovi ukrali vaše devize.

"Lepo je to što si nam uplatio 5000 evra," kažu oni tebi. "Ali od sad smatraj da je to 5000 žetona."

Naravno da postoji de fi

Danas se desavaju mnogo gore stvari sa bankama samo se o tome puno ne trubi na medijima
U regionu je propalo desetine banaka zadnjih 10 god a vecina ljudi je ostala bez ustedjevina ,ukucaj propala banka u gugl pa ces da vidis koliko je banka propalo
Osiguranje dezpozita je samo do odredjene sume 10 ili 20k a sve preko mozes zaboraviti ako banka propadne

Banke su proslost DE FI je buducnost
Bolje kamate na stednju ,apsolutna sigurnost ,jeftiniji krediti

Naravno da postoji de fi

Danas se desavaju mnogo gore stvari sa bankama samo se o tome puno ne trubi na medijima
U regionu je propalo desetine banaka zadnjih 10 god a vecina ljudi je ostala bez ustedjevina ,ukucaj propala banka u gugl pa ces da vidis koliko je banka propalo
Osiguranje dezpozita je samo do odredjene sume 10 ili 20k a sve preko mozes zaboraviti ako banka propadne

Banke su proslost DE FI je buducnost
Bolje kamate na stednju ,apsolutna sigurnost ,jeftiniji krediti
Novčani sistem potpuno radi.

Naravno klošari od 18 godina nemaju dovoljno dolara, i zato smatraju da je sistem truo.

Konacno pogledao veliku debatu Saylor vs Giustra.

Giustra nije uopste izneo validnu poentu, poceo je sa nedefinisanim pretnjama da ce drzava da unisti Bitcoin, da bi kasnije krenuo da sipa licne napade na BTCere. Mislim da ne razume BTC.

Saylor je svaku mogucu primedbu na BTC odbranio u manje od minut.

Narocito bi podvukao onaj deo o ubedjenju BTCera. Svaki BTCer ima u proseku jos tri coveka koja ubedjuje da postane BTCer i ulaze u kripto koliko god moze dok svako krije koliko ima zlata i ulaze max 10% u zlato, sto znaci da tu nema ubedjenja, ta sema ulaganja govori da ne znam ja sta je ustvari novac, ali daj da stavim nesto u zlato ako se ispostavi da je zlato novac.

Internet samo znači menjanje informacija između uređaja.

Zbog toga je internet vrlo relevantan za sva vremena.

To nema blage veze sa BTC, jer je on ništa.

Apsolutno ništa nismo profitirali kao planeta činjenicom da to Sranje postoji.

In sha Allah neće ni postojati, pošto će posle kreša majneri izaći iz tog posla.

Back