Kriptovalute

+1 saučešće

Nijedan wallet nije zaplenjen da vlasnik nije dao svoj key
Bio pre par nedelja slučaj u Nemačkoj
Postavi link tih navodnih zaplena
Au, pa nemoj ispadati glup u drustvu

Ja sam napisao jasno da se FBI dokopao racuna, nisam spominjo razbijanje sifri niti uopste metodu kako to rade

Nije valjda hakerisanje nekih sifri, jedini nacin da dodjes do sredstava na racunu?

Mislim, blamaza je cak i pricati sa tobom na tom nivou nekoriscenja mozga. Ko da pricam sa teletom, samo mantras istu pricu.

Au, pa nemoj ispadati glup u drustvu

Ja sam napisao jasno da se FBI dokopao racuna, nisam spominjo razbijanje sifri niti uopste metodu kako to rade

Nije valjda hakerisanje nekih sifri, jedini nacin da dodjes do sredstava na racunu?

Mislim, blamaza je cak i pricati sa tobom na tom nivou nekoriscenja mozga. Ko da pricam sa teletom, samo mantras istu pricu.

+1 саучешће

Само си о разбијању шифре и причао, сад кад си испао глуп јер и сам видиш да је то практично немогуће и није изведено од кад Биткоин постоји, уместо да признаш своју грешку у размишљању, да кажеш да си нешто ново научио (што је поента форума, размена мишљења) понашаш се као да си причао у неком другом правцу.

Кукавице умиру много пута. У пословици се каже хиљаду али кад видим у пракси, то је недовољан износ.

Da ali u biznisu uopšte ne postoje te Garancije u koje ti veruješ, da nešto "mora i tačka" biti uspešno.

Zato kad vas ja informišem da kriptosi 100% idu na nulu, vi to pogrešno etiketirate "zlom," a to je samo suva istina.

Zapravo u biznisu postoji jedna garancija, a to je da iako zakonski, mozes odlagati ovogodisnje placanje poreza i do nekoliko godina unapred, ali svejedno dolazi vreme kad ces morati da ga platis

Sta to znaci za obican svet dok pokusavaju da proguraju kripto kao novo zlato (comodity)

Pa recimo USA poreska sluzba naplacuje 60% na razliku izmedju kupovne i prodajne cene na trejdove i drzanje istih. I to na longterm. A to je strahovit porez.
E sad oni ne razumeju ovde da je to hedzovanje u uslovima inflacije koja tek dolazi, i time stite cenu drugih asseta, gde ce zbog gubitaka cene da se pravi tax deduction na taj gubitak, pa fondovi ne placaju porez. Al dzaba objasnjavati.

I ne, niko nije jos pobegao od poreske. A taj dan dolazi.

.
+1 саучешће

Само си о разбијању шифре и причао, сад кад си испао глуп јер и сам видиш да је то практично немогуће и није изведено од кад Биткоин постоји, уместо да признаш своју грешку у размишљању, да кажеш да си нешто ново научио (што је поента форума, размена мишљења) понашаш се као да си причао у неком другом правцу.

Кукавице умиру много пута. У пословици се каже хиљаду али кад видим у пракси, то је недовољан износ.
Pa ne, nista slicno. Tred je iznad, dostupan.

.

Pa ne, nista slicno. Tred je iznad, dostupan.

Према треду:

Гадна зла баба каже

Drugim rečima ako bi FBI hteo da hakuje Bitkoin sada, mogao bi

МуадДиб одговара

Nemaš osnova da to tvrdiš. Ja kažem da nije tako.

I ti na to se nadovezuješ

Pa ne znam bas
Ako nije moguce, kako se onda FBI dokopao kripto racuna raznih kriminalaca i zaplenio ih

Mislis ako Kineska vlada moze u praksi da ugasi twiter, fejzbuk, ili bilo koji servis na internetu, da druge vlasti ne mogu da ugase bilo sta, ukljucujuci i Kripto?

Pa najobicnija americka kompanija twiter ugasi slobodu govora Predsedniku Amerike bez da trepne, mislis da je neki pera mika zika nedodirljiv od ruke cia, nsa, bia, bnd, dst, fsb i tih srodnih skracenica jer ima neki sifrovan racun i neki dolar na njemu?

Znači hakovanje je tema ti sitna lažljiva kukavička dušo.

+1 saučešće i prekini više mučno je tretirati toliko nezrelu osobu kao odraslu

Према треду:

Гадна зла баба каже

МуадДиб одговара

Pa ne znam bas
Ako nije moguce, kako se onda FBI dokopao kripto racuna raznih kriminalaca i zaplenio ih

Mislis ako Kineska vlada moze u praksi da ugasi twiter, fejzbuk, ili bilo koji servis na internetu, da druge vlasti ne mogu da ugase bilo sta, ukljucujuci i Kripto?

Pa najobicnija americka kompanija twiter ugasi slobodu govora Predsedniku Amerike bez da trepne, mislis da je neki pera mika zika nedodirljiv od ruke cia, nsa, bia, bnd, dst, fsb i tih srodnih skracenica jer ima neki sifrovan racun i neki dolar na njemu?

Pa naravno da SAD može da uništi BTC kad god hoće

Nego smatra da niste pretnja

Према треду:

Гадна зла баба каже

МуадДиб одговара

Pa ne znam bas

Hvala za copy, odlicno ne moram ja da nacrtam

Hvala za copy, odlicno ne moram ja da nacrtam

+1 saučešće

Nacrtano mu je šta je uradio, on i dalje tera svoje

Društvo, ovaj lik je već shvatio da treba kupovati kripto, oponira jer mu nezrelost ega ne dozvoljava da prizna da nije bio u pravu i da mu je ovaj forum učinio najveću uslugu u životu time što mu je promenio mišljenje.

On će naći načina da ubedi sebe da je on ustvari sve nas doveo do kripta kad bude očigledno koliko je to bila dobra odluka, kroz otprilike godinu dana. Svi znamo ovakve likove iz detinjstva, South Park Cartman je odličan primer, samo većina ovakvih odraste.... ovaj nije.

Ideš na ignore.

Nacrtano mu je šta je uradio, on i dalje tera svoje

Ne znam, ja se rukovodim vrlo egzaktnim podacima kada analiziram gde stavljam pare. Mislim generalno ekonomija i matematika su izuzetno precizne nauke, nije dozvoljeno nikakvo odstupanje.

Na primer ovako

download (1).jpeg

Ako uopste razumes ovu analizu, vrlo precizno prikazano kako se kritpo novcic ponasao upravo suprotno od zlata tacno u vremenu kada je potrebno sacuvati vrednost od inflacije. Sve suprotno od onoga sto pokusavate da dokazete, ali bas nicim.

Sa druge strane kacis i neke novinske clanke sa nekih random sajtova bez ikakvog kredibiliteta. To je amaterizam.

Uostalom, ima na ovo temilici postova u kojima sam jasno rekao da treba nabiti cenu na bar 100 200k da bi ovo ljosnulo do nule.
Tu zameram hiperuvazenoj Jag, kao i Sifu, jer imaju nerealno ocekivanje da se balon moze ispumpati odjednom, a pre inflatornog udara.

Exchange inflow spao na 120dnevni low

Ako čitam sliku ispravno, prošli put kad je bio na ovom nivou krenulo je nagore sa nekih 9-10k

Sad će da ide brzo

stotka u aprilu-maju, a možda već ovog meseca?

1615236898780.png

Dobro jutro!

BTC na 54k$, i ide gore! To znači da smo nazad na ukupnoj kapitalizaciji od preko trilion!

Tema za raspravu, hoće li da postigne lokalni ATH od negde 75-80 ili neće da stane do stotke?

U svakom slučaju lep dan ako imaš kripto.

Ako si nocoiner, au bre sine što se upropasti?

Back