Matija 2002
Aktivan član
- Poruka
- 1.648
Ukoliko to propadne, koja je tvoja naredna ideja za biznisBTC na 60 ove nedelje, stotka april-maj
A da nemaš je
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ukoliko to propadne, koja je tvoja naredna ideja za biznisBTC na 60 ove nedelje, stotka april-maj
Ukoliko to propadne, koja je tvoja naredna ideja za biznis
A da nemaš je
Kada bi svi bitkoini nestali, svet uopšte ne bi izgubio ništa.Baba penji se na voz dok nije kasno
Chinese selfie app pours cash into bitcoin and could buy more
https://edition.cnn.com/2021/03/08/investing/meitu-china-bitcoin-intl-hnk/index.html
Ukoliko to propadne, koja je tvoja naredna ideja za biznis
A da nemaš je
Ko ima 0.01BTC već jeste milioner - ima milion satošijaU Buducnosti ko bude imao 0,01 BTC bice milioner

Au, pa nemoj ispadati glup u drustvu+1 saučešće
Nijedan wallet nije zaplenjen da vlasnik nije dao svoj key
Bio pre par nedelja slučaj u Nemačkoj
Postavi link tih navodnih zaplena
Zapravo, vredni (privremen period) za MLM.Uopšte nema veze koliko ima ili nema bitkoina, s obzirom da su svi bezvredni.
Au, pa nemoj ispadati glup u drustvu
Ja sam napisao jasno da se FBI dokopao racuna, nisam spominjo razbijanje sifri niti uopste metodu kako to rade
Nije valjda hakerisanje nekih sifri, jedini nacin da dodjes do sredstava na racunu?
Mislim, blamaza je cak i pricati sa tobom na tom nivou nekoriscenja mozga. Ko da pricam sa teletom, samo mantras istu pricu.
Zapravo u biznisu postoji jedna garancija, a to je da iako zakonski, mozes odlagati ovogodisnje placanje poreza i do nekoliko godina unapred, ali svejedno dolazi vreme kad ces morati da ga platisDa ali u biznisu uopšte ne postoje te Garancije u koje ti veruješ, da nešto "mora i tačka" biti uspešno.
Zato kad vas ja informišem da kriptosi 100% idu na nulu, vi to pogrešno etiketirate "zlom," a to je samo suva istina.
Pa ne, nista slicno. Tred je iznad, dostupan.+1 саучешће
Само си о разбијању шифре и причао, сад кад си испао глуп јер и сам видиш да је то практично немогуће и није изведено од кад Биткоин постоји, уместо да признаш своју грешку у размишљању, да кажеш да си нешто ново научио (што је поента форума, размена мишљења) понашаш се као да си причао у неком другом правцу.
Кукавице умиру много пута. У пословици се каже хиљаду али кад видим у пракси, то је недовољан износ.
.
Pa ne, nista slicno. Tred je iznad, dostupan.
Nemaš osnova da to tvrdiš. Ja kažem da nije tako.
Pa naravno da SAD može da uništi BTC kad god hoćeПрема треду:
Гадна зла баба каже
Drugim rečima ako bi FBI hteo da hakuje Bitkoin sada, mogao bi
МуадДиб одговара
I ti na to se nadovezuješ
Pa ne znam bas
Ako nije moguce, kako se onda FBI dokopao kripto racuna raznih kriminalaca i zaplenio ih
Mislis ako Kineska vlada moze u praksi da ugasi twiter, fejzbuk, ili bilo koji servis na internetu, da druge vlasti ne mogu da ugase bilo sta, ukljucujuci i Kripto?
Pa najobicnija americka kompanija twiter ugasi slobodu govora Predsedniku Amerike bez da trepne, mislis da je neki pera mika zika nedodirljiv od ruke cia, nsa, bia, bnd, dst, fsb i tih srodnih skracenica jer ima neki sifrovan racun i neki dolar na njemu?
Znači hakovanje je tema ti sitna lažljiva kukavička dušo.
+1 saučešće i prekini više mučno je tretirati toliko nezrelu osobu kao odraslu
Hvala za copy, odlicno ne moram ja da nacrtamПрема треду:
Гадна зла баба каже
Drugim rečima ako bi FBI hteo da hakuje Bitkoin sada, mogao bi
МуадДиб одговара
I ti na to se nadovezuješ
Pa ne znam bas
Ako nije moguce, kako se onda FBI dokopao kripto racuna raznih kriminalaca i zaplenio ih
Mislis ako Kineska vlada moze u praksi da ugasi twiter, fejzbuk, ili bilo koji servis na internetu, da druge vlasti ne mogu da ugase bilo sta, ukljucujuci i Kripto?
Pa najobicnija americka kompanija twiter ugasi slobodu govora Predsedniku Amerike bez da trepne, mislis da je neki pera mika zika nedodirljiv od ruke cia, nsa, bia, bnd, dst, fsb i tih srodnih skracenica jer ima neki sifrovan racun i neki dolar na njemu?
Znači hakovanje je tema ti sitna lažljiva kukavička dušo.
+1 saučešće i prekini više mučno je tretirati toliko nezrelu osobu kao odraslu
Hvala za copy, odlicno ne moram ja da nacrtam
Nacrtano mu je šta je uradio, on i dalje tera svoje
Jeste, kad padne sa 180.000$ na 120.000$ moći ćeš da likuješ kako si sve vreme bila u pravuUskoro stravičan kolaps