GoodmanSall
Zainteresovan član
- Poruka
- 449
Bitcoin tops $50K as major companies jump into crypto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Puk'o si 2% za tri sataBitcoin tops $50K as major companies jump into crypto

I ne samo to. Vidi ti kako je on brzo prevazisao ovo "crvenilo":Hmmmm mozda ... ..za mesec dana sa 0,6$ na 7$ ..
I, koliko satošija je litar dizela?Lanac benzinskih pumpi u Hrvatskoj Tifon omogucio placanje Bitcoinom
U IŠČEKIVANJU TURISTA TIFON UVEO PLAĆANJE BITCOINOM
Uvođenjem ove mogućnosti plaćanja na svim Tifon prodajnim mjestima očekujemo njihov daljnji razvoj i rast, a posebno u vrijeme turističke sezone, s obzirom na raširenije navike korištenja ove vrste plaćanja kod inozemnih kupaca, kaže financijska direktorica Tifona Ana Lokas
Tifon ima 47 benzinskih postaja u Hrvatskoj, a fokusiran je na premium segment tržišta. Lani je tako postao najveći lanac s gorivima s visokokvalitetnim aditivima u Hrvatskoj.
https://novac.jutarnji.hr/novac/next/u-iscekivanju-turista-tifon-uveo-placanje-bitcoinom-15047371
Koliko je to u uncama zlata? A da, ne znaš #failI, koliko satošija je litar dizela?
A da, ne znaš nego moraš da pretvaraš iz kuna.
#fail
Nema nikakve sličnosti između zlata i BTC.Koliko je to u uncama zlata? A da, ne znaš #fail
P.S. A da, zlatom i ne možeš da platiš dizel #doublefail
Lep skok danas nisam mu verovao mislio sam da ce da ga dapuju ali od toga nista..
Samo to sad i radim kupim nisko I odmah stavim 30-40% da se prodaje .. sledeci val cu da ga ganjam..Ma ide on na stoju Eurona, nema brines...
Vidi ga. Idealna prica za day-trading:
Pogledajte prilog 863634
Pa da si ga uzeo @ 8,92 sad bi mogao vec da prodajes @ 9,39...sta fali?Samo to sad i radim kupim nisko I odmah stavim 30-40% da se prodaje .. sledeci val cu da ga ganjam..
Pa lako je tebi kad mozes da radis farming i mining kad ti se tako moze...Bogami za nekoliko dana mi je PancakeSwap farming doneo vise od 5% zarade u CAKE, vrlo lepo.

.. dokle ce ovo da traje ja nzn al je dobro dok trajeUbacio sam i ja danas nesto love na PancakeSwapBogami za nekoliko dana mi je PancakeSwap farming doneo vise od 5% zarade u CAKE, vrlo lepo.
Nista super . samo sto smo ga gledali na 7€ a to je vec razlika preko 20% .. meni je puno rastao pa sam mislio da ide val dole ali nema veze stoji otvoreno ,ganjamo ga na malo preko 8$..Pa da si ga uzeo @ 8,92 sad bi mogao vec da prodajes @ 9,39...sta fali?
Komplikovano je, perspektivan DeFi projekat na BNB chainu ali nisam mnogo ulozio u njega.Ubacio sam i ja danas nesto love na PancakeSwap
Dajem likvidnost na paru BNB BUSD
Ti si spomino lina o cemu se tu radi
I Metal mozes danas da ganjas:Nista super . samo sto smo ga gledali na 7€ a to je vec razlika preko 20% .. meni je puno rastao pa sam mislio da ide val dole ali nema veze stoji otvoreno ,ganjamo ga na malo preko 8$..
Vec je to podeljeno ..I Metal mozes danas da ganjas:
Pogledajte prilog 863707
Jel ti ovo na ruskom .... HehehI Metal mozes danas da ganjas:
Pogledajte prilog 863707
Kako je za farming i majnovanje u Srbiji?Komplikovano je, perspektivan DeFi projekat na BNB chainu ali nisam mnogo ulozio u njega.
Jeste. Ja se bolje smalazim na ruskom jeziku. A i ruska je to paltforma, bez obzira na tako tipicno rusko ime "tradingview"..Jel ti ovo na ruskom .... Heheh

Ono što ne znaju uopšte nije problematičnoKako je za farming i majnovanje u Srbiji?
Mislim ono sa pravne strane, i poresko tehnicke...