Kriptovalute

Meni je to postalo jasno usled korišćenja torrenta u mladosti.

Zamisao da pustiš računare da nešto rade, proveravaju da li je sve isto.

Samo kažem problem nastaje ako plod svega toga bude torent bez medija na sebi.
Meni je torrent non stop ukljucen.
I do sada niti jedan torrent fajl nije bio prazan.
Vec samo moze da istekne rok vazenja.
Jer to oni stavljaju na server, vecina njih na one besplatne... pa ako nisu redovno na tom i tom serveru normalno da ce isteci. Moraju se ti besplatni serveri odrzavati.

Meni je torrent non stop ukljucen.
I do sada niti jedan torrent fajl nije bio prazan.
Vec samo moze da istekne rok vazenja.
Jer to oni stavljaju na server, vecina njih na one besplatne... pa ako nisu redovno na tom i tom serveru normalno da ce isteci. Moraju se ti besplatni serveri odrzavati.
Meni se dešavalo da provedem sate ulažući igru GTA San Andreas, a ispostavi se da je lažan torent.

To je najbolja ilustracija šta je bitkoin. Kao nešto troše struju, a sve nizašta.

Molim te ovjasni mi "lazan torrent"?
Torrent ne mere da bude lazan. Ako se ne siduje, ostavis par dana pa delete, zastareo je...
Pa recimo Maks Kajzer je glavni PR za buttcoin. Nekad je i Mekafi to radio preko twitova. Dok ga malo nisu uvatili u prevarama.
Mals PR uglavnom radi preko RT televizije, sto je skracenica za rusobuljasku propagandu

Zato znas da je to lazno

Pa recimo Maks Kajzer je glavni PR za buttcoin. Nekad je i Mekafi to radio preko twitova. Dok ga malo nisu uvatili u prevarama.
Mals PR uglavnom radi preko RT televizije, sto je skracenica za rusobuljasku propagandu

Zato znas da je to lazno
Ti jadnici sa RT misle da će bitkoinom da unište dolar, i tako poboljšaju ugled SSSR i rublje.

Paul Tudor Jones reportedly buys bitcoin as an inflation hedge, compares crypto to 70s gold trade

Eto, baba i Saliva, forumski eksperti znaju bolje od najuspešnijeg hedge fund menadžera...
one of his funds holds a low single-digit percentage in bitcoin futures.

Da li potvrdjujes da je ovaj citat iz teksta
Ili negiras

Posto obojica znamo da moras da potvrdis, jer tacno to i pise, to je dovoljno, o fjucersima smo razglabali, nije zanimljivo.

Odavno je besmisleno to konstantno kacenje tekstova da volstrit banke uskoro a samo sto nisu uletele sa zilijardama, i da se u Austrijskim postama "placa" buttcoinom.

Uz to, jasno je da vrlo dobro znas engleski, i ne razumem kako ti promicu takve fine a ipak vrlo znacajne razlike.

Pa ne, nije to rekao. Ali pise u tekstu. Slazem se i ja da pise u tekstu. Ali to je fake news na koji je naseo neki novinar.

A drugo, fjucersi
To je finansijski instrument.

Osnovna razlika izmedju kupovine toga necega(virtuelnog novcica ovde navedeno) i kladjenja na buducu cenu toga necega

Kako da objasnim to na primeru

Recimo

kupovina konja i uporedno kladjenje na konje u trkama

Vec smo imali objasnjavanje oko fjucersa zasto moramo opet to

Ovo su oni momenti kad smo slusali kako Goldman Saks ulece sa celim novim odeljenjem za trgovinu kripto novcicima

Pa druge banke redom

Svako malo imate taj neki novi clanak i opet jovo nanovo paljevina sad ce samo sto nije sve neka bomba imena

Kad ono...

Digitalizovanje valute se desava pred nasim ocima

Kina i Amerika to rade u real time i neko ce imati primat
Amerika to radi privatnim a Kina drzavnim kapitalom

Istorija nam kaze da ce privatni kapital uvek bolje raditi od drzavnog

Zato treba uloziti u americki projekat
Zato ce da sacekamo da jos malo odskoci dow jones, nov pad i dolazi vreme da se likvidira svo zlato i ulozi sva likvidnost u odabrane industrije

Znam sta su fjučersi, ali kako USA kaska sa kripto regulativom to je ono što je dostupno velikim igračima u ovom trenutku. Kada se to rasčisti biće i više direktnih ulaganja.

Mi ionako ne možemo da radimo ono što radi jedan PTJ, ali možemo da poštujemo njegovo znanje i da ulažemo u ono u šta on ulaže.

Digitalni fiat postoji godinama i to nema veze sa kriptom.

Back