Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.610
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Novac istovremeno dostupan u svakom kutku sveta se zove dolarMa ti nemaš problem da svemu zakačiš "intrisinčnu vrednost", čak i banana zalepljena za zid koja košta 120.000$ je ok, samo ne možeš da prihvatiš da novac koji ne zavisi od države, koji ne može da se doštampa ili konfiskuje a istovremeno je dostupan u svakom kutku sveta može da bude vredan.
Objektivnost 0%
Mozes. To se zove Theter.Zaista smaraš tim glupim poređenjem, zašto si se ućutala kada sam ti tražio da mi daš digitalni ekvivalent koji se ne može umnožavati?
To pitanje i dalje stoji, jer dok slovo A možeš da umnožavaš u nedogled, BTC ne možeš, njihov zbir je globalno uvek isti a supply se povećava matematički kontrolisano. I da, ne možeš da kažeš "napravi novu kriptovalutu" kao što ne možeš da napraviš novu socijalnu mrežu i da ona bude odmah jača od fejsbuka jer mreža je vredna koliko i broj njenih učesnika.
Bitkoin nije valutaNikada nisam napisao da je "Limited Edition" automatski vredan, nego je tebi zgodno da tako braniš svoj nakaradni stav.
Bitkoin ima karakteristike koje nema nijedna druga valuta, ne bilo koje karakteristike nego vrlo bitne karakteristike. Takođe ima first-mover advantage u toj sferi i ima najmoćniju mrežu koja ga podržava.
Sve to zajedno određuje njegovu vrednost.
Tether se štampa po potrebi, u vlasništvu je kompanije.Mozes. To se zove Theter.
Mislim da se ripple moze neograniceno kreirati al je vlasnik dao casnu rec da on nece to raditi kad mu duneOpet nakaradna logika koja ne drži vodu ali se tako opravdavaš.
Bitkoin (+ ETH i XRP) vuku vrednost iz tih specifičnih karakteristika, jer su one bitne.
(BTC,ETH,XRP) - novac koji je nemoguće doštampati? vrlo poželjno.
(BTC,ETH,XRP) - novac koji je nemoguće konfiskovati? vrlo poželjno.
(BTC,ETH,XRP) - novac koji je lako prenosiv? vrlo poželjno.
(BTC,ETH,XRP) - novac koji je globalno dostupan? vrlo poželjno.
dodatne prednosti, ovde se diferenciraju valute novog doba:
(BTC) - novac koji ima otvorenu i fer distribuciju? vrlo poželjno.
(ETH) - novac kojim je moguće definisati finansijske ugovore? vrlo poželjno.
(XRP) - novac kojim je moguće vršiti mikroplaćanja kroz striming? vrlo poželjno.
Alternativa ovakvom novcu ne postoji, to se možda ne dopada vladama i bankama, ali se dopada svima ostalima koje ovi vuku za nos.
Eto odakle dolazi njegova vrednost i zašto ona neprestano raste. Ti na to nemaš odgovor, zato izmišljaš neke glupe komparacije i izvlačiš argumente zanemarivanjem svih karakteristika u paketu, nego izdvojiš jednu pa kažeš "to nije bitno". Sve to u kompletu Jami, tu leži vrednost.
Ne može, tih 100b koji su stvoreni sa početkom mreže su finalni.Mislim da se ripple moze neograniceno kreirati al je vlasnik dao casnu rec da on nece to raditi kad mu dune
Busni su ti "ARGUMENTI" od starta a ona izvlacis dalje zakljucke iz busnog starta
Tether se štampa po potrebi, u vlasništvu je kompanije.

Na berzi???Slobodno, imas hiljade coin-a a puklo je nekoliko puta toliko. Šansa da ti coin uspe, da bude na berzi je mala. Btc je čedo moje neupućeni koliko ono na berzi?
Ako sam ja na njegovom novou onda se ja brinem za tebe i tvoj mentalni sklop....
O cemu ti trabunjas?! Ja sam u + vise nego sto ces ti ikada biti sve zahvaljujuci BTC-u, da sam horde-ovao $ ili bilo koju drugu valutubio bih samo na gubitku. Dolar je imao inflaciju od oko 2% ( malo manje al da zaokruzimo ) na godinjem novou, znaci kada je BTC krenuo 2010 ( recimo ) do sada na 100000$ izgubio bih skoro 20k, da sam te iste godine za 100k kupio BTC sada bih imao stotine miliona pa i sa ovim padom od 300%

Ou yeahPazi, ja sam vodećom ekspertkinjom za kripto.
Zašto? Jer se ne pitaju kompjuterski gikovi na temu vrednosti, nego se pitaju stručnjaci za Pare.
Na berzi???
Kojoj berzi?
Jel Dax, NYSE, Nasdaq?
Koja berza tacno
Od tebe sigurno više, ako je sada nesto veći od 7000$ a bio je 21000$ ( okvirno) onda sada vredi oko 3x manje, al ako baš hoćeš da gledaš koliko procenata je opucao onda proporcije, znaš ono 21000:7000=100:x I onda dobiješ da je x oko 33% ili da je opucao za 67%Pad od 300%?
Sta si ono rekao, ti znas nesto o ekonomiji
![]()