ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.805
Koprca se koin
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slobodno, imas hiljade coin-a a puklo je nekoliko puta toliko. Šansa da ti coin uspe, da bude na berzi je mala. Btc je čedo moje neupućeni koliko ono na berzi?Aha... Znači ja sad mogu da kreiram Trandžkoin x 10,000,000,000 i ti ćeš onda reći da ja sedim na planini novca.
Ja da odem u shopping i kazem, spakujte mi ovu umbro trenericu i majicu, placam bitcoinom. Rekli bi mi mars napolje.
Jbg moj poznanik je od nekog svajcarca, kada je btc bio oko 3000e za 20 komada kupio auto..
Da.Ja da odem u shopping i kazem, spakujte mi ovu umbro trenericu i majicu, placam bitcoinom. Rekli bi mi mars napolje.
Neka proba u Srbiji u salonu.
U srbiji nesmes da trguje na berzi ako nemaš brokersku dozvolu. I kakve veze sada ima Srbija. U Dubaiju možeš zlato da ubaciš u "bankomat" I dobiješ pare ili obrnuto.
Po tvojoj logici dolar ne valja jer u Srbiji u salonu njime nemozes ništa da platiš.
Ako neko kupi auto za 1 bitkoin kad je bitkoin vredeo 20,000, taj auto više neće koštati 1 bitkoin ako bitkoin vredi 3000.Znaci nije novac.
Opet lupetas... Jel možeš forintama da kupiš nešto u Srbiji? Recimo odeš u Winwin i platiš forintama?Znaci nije novac.
Ako neko kupi auto za 1 bitkoin kad je bitkoin vredeo 20,000, taj auto više neće koštati 1 bitkoin ako bitkoin vredi 3000.
To dokazuje da nisu ni izražavali cene u BTC nego im je to bio samo međukorak ka izražavanju cena u evrima.
Opet lupetas... Jel možeš forintama da kupiš nešto u Srbiji? Recimo odeš u Winwin i platiš forintama?
Hahaha bas lupetas.Mozes.
Ne.Hahaha bas lupetas.
Objasni razliku između koina i tokena? XRP jeste nenormalno skočio u 2017 pa je uradio full retrace ali je on sa dobrim razlogom konstantno u top 3 još od 2013 kada se pojavio. Kada je XRP poslednji put bio ispod 20¢ ETH je bio 400$, sad je 125$ zar ne? Trenutno je jedini koin koji ima realan adoption od strane institucija, MoneyGram je u predhodna 4 meseca pomoću njega vršio transfer novca, postepenim skaliranjem smo došli do nekoliko miliona $ dnevno.Samo bih te zamolio da u isti kos ne ubacujes Ripple, on je token a ne coin. Pre par godina sam pričao sa je prevara i da je pitanje vremena kada će puci, tada su se pojedini ovde kleli u njega, predviđali svetlu budućnost, tada je vredeo 4$ sada 20x manje...
Pa, inflacija je kad ECB štampa evro, pa onda nemamo benefite deflacije.A sta je inflacija? Koje su najrasprostranjenije valute na svetu? Zašto u Srbiji odmah menjaš sve u e rice a ne da ostavljaš u dinare?
I te kako lupetas.
Token se ne kopa već generiše po potrebi. I vrednost. Jeste u prvih 3 I ima veliki obim trgovine al i to mu nije pomoglo da se barem malo povrati.. Takođe creator istog ima 20miliardi kod sebe ili 20%Objasni razliku između koina i tokena? XRP jeste nenormalno skočio u 2017 pa je uradio full retrace ali je on sa dobrim razlogom konstantno u top 3 još od 2013 kada se pojavio. Kada je XRP poslednji put bio ispod 20¢ ETH je bio 400$, sad je 125$ zar ne? Trenutno je jedini koin koji ima realan adoption od strane institucija, MoneyGram je u predhodna 4 meseca pomoću njega vršio transfer novca, postepenim skaliranjem smo došli do nekoliko miliona $ dnevno.
Ne, ti si Tabula Rasa za ekonomiku. Zato je više Skromnosti prikladno.I te kako lupetas.
Pa, inflacija je kad ECB štampa evro, pa onda nemamo benefite deflacije.
To nema veze sa BTC pošto on uopšte nije novac, pa ne treba primenjivati monetarne izraze.
Ja lično prezirem dinar zato što ga štampa smradikalna stranka, pa ga zato izbegavam.
Ne, ti si Tabula Rasa za ekonomiku. Zato je više Skromnosti prikladno.
Znači na crnom tržištu bi ti mogao da platiš devizama, jer druga strana razume da su one vredne.
To što Jorgovnarka to zabranjuje, nas ne tangira u ovoj raspravi.
U Ceskoj nisam imao korune ali sam platio putem kartice u evrima.
Sa bitcoin karticom sam ostao gladan.
Ne, ti si na nivou Žike Obretkovića plašim se.Za tebe sam doktor nauka, barem sto se ekonomije tice.
Da li mozes u bilo kojoj drzavi da izvuces stranu valutu i njome platis? U Madjarskoj recimo. Izvadi nesto sto ekvivalentno kosta 1000e i daj im to, hoces moci? Naravno da neces.
Hoces moci u Americi da platis pezosima ili evrima ili funtama u prodavnici? Naravno da neces...
Kakve veze sada ima crno trziste? NA crnom trzistu mozes i da kupis heroin, kokain, oruzije i da platis u dijamantima... Kakvbe sada to veze ima sa BTC?
I kakve veze sada ima Jorgovanka?
Ne, ti si na nivou Žike Obretkovića plašim se.
Vi ste se prešli za BTC jer ste mislili da je dolar podjednako bezvredan. Međutim on je "tax credit," i to je greška koja vam je načisto Izbušila projekat.