Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.548
Samo nam ti skrinšotuj kad uradiš šort, ništa više od toga ne mora da nam objašnjavaš.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pazi, ti insinuiraš da šortovanje nužno nosi neograničene potencijalne gubitke.Samo nam ti skrinšotuj kad uradiš šort, ništa više od toga ne mora da nam objašnjavaš.
Da još prošlog meseca, sad je $7100: http://bitcointicker.co/ode ispod 8k.
Pa šta si hteo da dokažeš time da ja Šortujem i Skrinšotujem.Samo ga ti vozi do nule jer već znaš budućnost, mi ćemo da se divimo tvom umeću. Jedva čekam tvoje screenshotove.
Neko je kupio na 20k, neko je kupovao na 1$, pojedinci su nebitni u ovoj priči.
Ne mogu da znam te oscilacije, jer se one nalaze u slobodnoj volji Budala.Sve što ti ovde radiš je da izigravaš baba Vangu proricanjem propasti kriptovaluta, a argument ti je "ja sam mnogo pametna i znam".
Dokaži se, nemoj samo da sama sebe hvališ. Nemoj da nam objašnjavaš šta se desilo, pokaži nam da znaš šta će se desiti.
Slicne procente su imale i holandske laleSvi Jamini eksperti i njihova predviđanja:Pogledajte prilog 624845
Kažem ti, ne možeš Niotkuda da udenjuješ pojmove u rečenicu. Recimo ovako:Ma ti nemaš problem da svemu zakačiš "intrisinčnu vrednost", čak i banana zalepljena za zid koja košta 120.000$ je ok, samo ne možeš da prihvatiš da novac koji ne zavisi od države, koji ne može da se doštampa ili konfiskuje a istovremeno je dostupan u svakom kutku sveta može da bude vredan.
Objektivnost 0%
OK To sa slovom A nije bio dokaz za činjenicu da "Limited Edition" nema uvek vrednost.Zaista smaraš tim glupim poređenjem, zašto si se ućutala kada sam ti tražio da mi daš digitalni ekvivalent koji se ne može umnožavati?
To pitanje i dalje stoji, jer dok slovo A možeš da umnožavaš u nedogled, BTC ne možeš, njihov zbir je globalno uvek isti a supply se povećava matematički kontrolisano. I da, ne možeš da kažeš "napravi novu kriptovalutu" kao što ne možeš da napraviš novu socijalnu mrežu i da ona bude odmah jača od fejsbuka jer mreža je vredna koliko i broj njenih učesnika.
Ispričaću jedan sovjetski vic. Odlučili su da osnuju prvi strip-klub u SSSR. Međutim slaba posećenost.Nikada nisam napisao da je "Limited Edition" automatski vredan, nego je tebi zgodno da tako braniš svoj nakaradni stav.
Bitkoin ima karakteristike koje nema nijedna druga valuta, ne bilo koje karakteristike nego vrlo bitne karakteristike. Takođe ima first-mover advantage u toj sferi i ima najmoćniju mrežu koja ga podržava.
Sve to zajedno određuje njegovu vrednost.
Evo, opet si ubacio reč Novac ničim izazvan.
Da ja verujem da je Bitkoin novac, nikakva dalje rasprava ne bi bila potrebna.
Tako je jednom Muhamed počeo da piše mirovni sporazum: "Muhamed, poslanik Božiji" a druga strana je rekla: "Čekaj, kad bi mi verovali da si ti poslanik, ne bi ni bilo ove rasprave." On im je onda udovoljio: "OK Piši samo Muhammad ibn Abdillah."
Opet nakaradna logika koja ne drži vodu ali se tako opravdavaš.
Bitkoin (+ ETH i XRP) vuku vrednost iz tih specifičnih karakteristika, jer su one bitne.
(BTC,ETH,XRP) - novac koji je nemoguće doštampati? vrlo poželjno.
(BTC,ETH,XRP) - novac koji je nemoguće konfiskovati? vrlo poželjno.
(BTC,ETH,XRP) - novac koji je lako prenosiv? vrlo poželjno.
(BTC,ETH,XRP) - novac koji je globalno dostupan? vrlo poželjno.
dodatne prednosti, ovde se diferenciraju valute novog doba:
(BTC) - novac koji ima otvorenu i fer distribuciju? vrlo poželjno.
(ETH) - novac kojim je moguće definisati finansijske ugovore? vrlo poželjno.
(XRP) - novac kojim je moguće vršiti mikroplaćanja kroz striming? vrlo poželjno.
Aha... Znači ja sad mogu da kreiram Trandžkoin x 10,000,000,000 i ti ćeš onda reći da ja sedim na planini novca.Ja verujem da si ti trandza al sta sada...
BTC kao i bilo koji coin je vrsta novca. Da si zaista završila ekonomiju ili bila šta povezano znala bi šta je definicija novca