Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.633
Odgovori mi jasno i direktno:
Koja je cena slanja 1000 dinara u Zimbabve?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam pojma, ali slažem se da je svaka cena previsoka.Odgovori mi jasno i direktno:
Internet.Nema ja šta da negiram, ti se hvataš za irelevantne stvari. Niti ja niti ti ne znamo šta je u glavi svakog bitkoin holdera, a ima ih skoro milion, dakle to je potpuno nebitna i individualna stvar.
Nema potrebe da bitkoin sadrži nešto da bi imao vrednost, on nju dobija na drugi način. O tome sam dovoljno pisao i neću da sa ponavljam dok mi ti ne ispuniš zahtev - nađi mi nešto digitalno što ne može da se umnožava i onda napravi paralelu sa bitkoinom o bezvrednosti.
Da, kao da recimo ti ili ja naslikamo neku zvrljotinu na platnu, i nazovemo je remek deloAli nije Dovoljno da nešto ne može da se umnožava.
Recimo beskućnik X je genetski jedinstven i nema takvog istog beskućnika nigde.
Takva oskudnost bi po Andreasu Andropolosu značila da je on vredan 10 miliona evra.
Međutim on je vredan 0 evrocenti, jer raritet nije sam po sebi dovoljan.
To koji će biti all-time high (ATH) je stvar slobodne odluke osoba koje imaju $21,000 za bacanje.Jami se ne bruka, realnost je da se ciklusi moraju desiti.
Po mom misljenju, cena prevare prosto nije dovoljno visoka, da bi doslo do akceleracije procesa, ali desice se. To je ja mislim kljucbi faktor, nedovoljno visoka lestvica za naivne. Zato ocekujem, zapravo smatram da je to siguran proces uskoro, koji ce doneti dovoljno visine da se u slobodnom padu trziste zakuca u realnost.
Onda ce klijenti da se fino peku i ispeku.
I to ko ovce na raznju, zasluzeno.
Još jedno glupo poređenje, jer je cena nešto što je određeno na tržištu, niko ne "zahteva" ništa.Da, kao da recimo ti ili ja naslikamo neku zvrljotinu na platnu, i nazovemo je remek delo
I zahtevamo da nam neko za nju plati minimum 100.000.000 eura, jer je unikatna.
Još jedno glupo poređenje, jer je cena nešto što je određeno na tržištu, niko ne "zahteva" ništa.
Na to ti je vec odgovoreno i to pre samo nekoliko sati, a tvog odgovora još uvek nema?Da ali pokazuje da nije Dovoljno da nešto bude limited edition.
WTF? Šta si ovime hteo da kažeš?Internet.
Umnozi internet, ako mozes
Izvoli
Nije poenta samo u nemogućnosti umnožavanja, nego i u:
- globalnoj dostupnosti (za pristup je dovoljno imati internet)
- bezbednosti (niko ne može da probije kriptografiju)
- nemogućnosti cenzure
- ceni transfera (tražio sam vam cenu slanja 1000 dinara u Zimbabve, niste odgovorili)
To je tvoja pretpostavka, trenutno nema nikakvog osnova da se to prihvati kao istinito. Ista ta vlada nije umela da otključa iPhone jednog teroriste, a da može da razbija btc kriptografiju to bi već uradila.Svaka šifra može biti razbijena. Po pravilu vlade država raspolažu najjačom dekripcijom.
To znači da bi Pentagon i EU mogli da se ujedine i sjebu Bitkoin dok si rekao suncokret
Pa, od čega zavisi jačina neke šifre.To je tvoja pretpostavka, trenutno nema nikakvog osnova da se to prihvati kao istinito. Ista ta vlada nije umela da otključa iPhone jednog teroriste, a da može da razbija btc kriptografiju to bi već uradila.
Da, ali vidis sad si ti u hipokriziji misljenja, jer upravo radis to sto ne treba, branis slobodnu procenu na free marketu.Još jedno glupo poređenje, jer je cena nešto što je određeno na tržištu, niko ne "zahteva" ništa.
Americka federalna drzava, po zakonu, ima pristup svim patentima i svim tehnologijama svih firmi, u slucaju nacionalne odbrane i ugrozenosti. Tako i zastitnim softverima.To je tvoja pretpostavka, trenutno nema nikakvog osnova da se to prihvati kao istinito. Ista ta vlada nije umela da otključa iPhone jednog teroriste, a da može da razbija btc kriptografiju to bi već uradila.
Bazirana po trecim zemljama, uglavnom kina, rusija, i te neke shithole rupcage. Zamisli americku srecu da im kapital bude tamo zakljucan. Masala.Ogromna ptocesorska snaga stoji iza btc-a, tolika da se jednostavno ne isplati napad. Neko može dase istroši da otkrije jedan ključ ali time neće ništa postići.
Slobodna procena ne znači ništa bez kupca koji je spreman da tu procenjenu cenu plati.Da, ali vidis sad si ti u hipokriziji misljenja, jer upravo radis to sto ne treba, branis slobodnu procenu na free marketu.
Ako jami i ja spekulisemo cenom, to je ok. Nase misljenje je da nasa slika vredi cca 100.000.000
To ne znaci da neko mora da plati.
To je lepota slobodne, necenzurisane i decentralizovane mreže - niko te ne sprečava da se priključiš. Uključe mašine, posvete jednu nuklearku kopanju i povećaju svoje učešće.Bazirana po trecim zemljama, uglavnom kina, rusija, i te neke shithole rupcage. Zamisli americku srecu da im kapital bude tamo zakljucan. Masala.
Da ali pošto je platno Unikatno, onda će dostići 100 miliona. Naime rekao si da je raritet presudan.Slobodna procena ne znači ništa bez kupca koji je spreman da tu procenjenu cenu plati.
Mislim da je moj Dokaz da Retkost ne kreira vrednost, dosta važan.Sramota je to što radiš, ispadaš smešna i očajna.
Ovo si naravno izbegla da uključiš u procenu. Ponavljam, diskutuj korektno i ne pokušavaj da me vrtiš u krug.Nije poenta samo u nemogućnosti umnožavanja, nego i u:
- globalnoj dostupnosti (za pristup je dovoljno imati internet)
- bezbednosti (niko ne može da probije kriptografiju)
- nemogućnosti cenzure
- ceni transfera (tražio sam vam cenu slanja 1000 dinara u Zimbabve, niste odgovorili)
Maybe, samo da bi kupio bitshit, moras prvo dolar i euro da zamenis za USDt i racun ti je indeksiran u USDtSlobodna procena ne znači ništa bez kupca koji je spreman da tu procenjenu cenu plati.
To je lepota slobodne, necenzurisane i decentralizovane mreže - niko te ne sprečava da se priključiš. Uključe mašine, posvete jednu nuklearku kopanju i povećaju svoje učešće.
S jedne strane tvrdite da SAD može da razbije BTC mrežu svojom neverovatnom procesorskom snagom, sa druge brinete o tome što je većina trenutne snage u drugim zemljama. Postoje licemeri u ovoj diskusiji ali ja nisam među njima.
Da, princip je identican, ali ovom prisivaju neku imaginarnu vrednost za koju neko "mora" da plati full price, a kako vidimo krenuo je i PDV kod nekih korisnika, kulturan nacin da im odmah marnu 20%Mislim da je moj Dokaz da Retkost ne kreira vrednost, dosta važan.
Sada ću objasniti zašto je bitkoin lažni torent.
Odlike torenta:
Odlike bitkoina:
- Računari se spoje u mrežu, i uz pomoć nekog programa tipa utorrent verifikuju da je nešto verno kopirano
- kad otvoriš torent ima film, knjiga, itd.
- ako nema, zreo je za Bacanje jer je lažan (iako je verifikovano kopiran).
- Računari se spoje u mrežu, i uz pomoć nekog programa tipa utorrent verifikuju da je nešto verno kopirano
- kad otvoriš bitkoin nema film, knjiga, itd.
- zreo je za Bacanje jer je lažan torent (iako je verifikovano kopiran).
Apsolutno NEMaybe, samo da bi kupio bitshit, moras prvo dolar i euro da zamenis za USDt i racun ti je indeksiran u USDt
Da
Ili
Ne