S1MCRO
Elita
- Poruka
- 24.951
A sećam se kad su tamo januara, februara na YT neki eksperti za investicije pričali da uskoro pada na 1000$. A bilo je i gorih predviđanja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
S obzirom da su kriptosi vredni 0 rubalja, to i nije posebna pretnja.Ne znam samo kako će nacionalne države da se pomire s ovim, ili možda neće. Kripto radikalno menja njihov položaj, oduzima im ekskluzivno pravo na kontrolu novčanih tokova a samim time i sopstvenih građana.
Reč "magično" zvuči stvarno ubedljivo.Stari novac ne razume prednosti novog i opire se koliko može.
Jedno je sigurno, "magični internet novac" je neizbežna budućnost. Neki veruju da on može da se stvori na starim principima, da se jednostavno izbaci novi usd/eur tether od strane neke centralne banke, ali ne razumeju da se tako dobija vrlo mali napredak u odnosu na ovo što sad imamo.
Onda ćeš se setiti da smo predvideli i pad sa 21000 kad si ti uložio kuću u sve toA sećam se kad su tamo januara, februara na YT neki eksperti za investicije pričali da uskoro pada na 1000$. A bilo je i gorih predviđanja.
Veoma teško.samo se vrati malo dalje u proslost i ulozenih 100.000 rubalja se pretvorilo u milione
Moramo biti realni. Obični civili su čuli za BTC možda 2012, jer ga je rusija pumpala.Ne nego je neko mogao da uloži 100$ 2010 i izađe bilo kad u predhodne dve godine sa miliončetom. Nemam nameru da se sa tobom vrtim u krug, ti samo tvrdoglavo kontriraš.
Stvarno mi nije jasna motivacija ljudi koji jure diskusije po netu da bi nekome rekli da je nešto prevara. Da, vrednost je pala u proteklih godinu dana nakon vrtoglavog rasta, ako bi da se fokusiraš na tu godinu i ignorišeš predhodne onda je to tvoj problem, a ne tema za diskusiju. Dođi za dve godine i ako se ispostavi da da si u pravu si napiši "jesam vam rekao". Nema potrebe da dalje trošiš svoje vreme ovde.
Ne postoji mnogo takvih primera.A po čemu je to različito od bilo kog ulaganja na berzi? Samo po jednom, po ogromnim dobicima.
Onaj, ko je kupio bitkoin 2010, 2011, 2012 ili u prvoj polovini 2013 za manje od godinu dana nije imao o čemu da brine, jer su dobici bili astronomski. Onda je naišla korekcija, ali od 2015 je opet isto važilo do leta 2017, btc, eth i xrp se nisu vratili na te nivoe.
Jedina briga tih ljudi je kako da potroše zaradu.

Koliki procenat kripto entuzijasta je zaradio 100,000% na njima? Praktično 0.Tvoj argument je da se neko zahebao zato što je zaradio samo x1000 a ne više? Ubedio si me
P. S. Na ovaj nivo si spao, da proklinješ boldovanim slovima? Svaka čast.
Pazi, ja sam #1 ekonomistkinja globalno.Jami je stari trol čije trolovanje uglavnom bude zabavno. Problem je što očigledno ne zna gde je granica dobrog ukusa.
Elem, 6755.
A reci mi, šta je netačno u sledećem:Kripto napreduje, pa čak i bitkoin kao njegov najinertniji deo. Ja ne smatram da će bitkoin biti kriptovaluta koja će se najviše koristiti, ali ima svoje mesto u budućnosti.
Kao što sam mnogo puta napisao, ovo nije zrelo tržište, premalo je vremena prošlo, infrastruktura još nije dovoljno razvijena, sve to polako leže na mesto. Nema žurbe.
Ako si ti lično duplirao pare, imao si sreće, mada si ih Ukrao od neke druge žrtve, jer nemate nikakav pošten biznis nego međusobno se derete.Pazi, Jami, danas sam pričao sa mojim dobrim ortakom, Džoom Štiglicom.
I on mi kaže ovako: ''Ako danas uložiš 100 000 rubalja, a prekosutra podigneš 200 000, usudio bih se reći da je to poslovni potez milenijuma.''
Ako si ti lično duplirao pare, imao si sreće, mada si ih Ukrao od neke druge žrtve, jer nemate nikakav pošten biznis nego međusobno se derete.
Još sad će da te jure za porez smradikali
Sta se desava kada pada cena?Dok Džeg, Saliva i Motociklista predviđaju propast, neki manje pesimistični ljudi zgrću bogatstvo. Od čuvene 2017. ja se sećam dva ili tri velika skoka BCH, a XRP i BTC su po jednom duplirali vrednost. Pa vi računajte.