Kriptovalute

Nego drugovi brine me ova Tixijevo interesovanje a i znanje (moram priznati) kad se radi i slobodnim valutama.. Da li nam to Tixi prelazu u liberalni tabor..!? ... Malo sam ovde zatečen svim ovim :)

ethereum 974 dolara!

Ko god stedi u kriptovalutama zaradjuje masnu lovu

Drzanjem para u banci u bilo kojoj valuti - dolaru, evru, franku vi KONSTANTNO GUBITE

Ne jacaju kriptovalute vec dolar i evro KONSTANTNO SLABE!

Dolar je oslabio 25 puta u zadnjih 50 godina!

Za 10 godina dolar je izgubio 18% vrednosti a evro 16-17%

Znaci prakticno na 10 godina ako stedite u dolarima/evrima vi gubite bez malo 20% vaseg kapitala

Нико писмен не држи камару новца у банци. Новац се улаже да би се створила нова вредност. А упоредо са М1 расту и плате.

Тако је просечна плата 2001. била 37к, а данас је 57к.

Велика Ложа Енглеске наставља доминацију над српско-руским пољопривредником.

- - - - - - - - - -

Koliko si ti bezobrazan i nadmen to nije normalno ... videcemo kako ce to sve puci i to ubrzo.

- - - - - - - - - -

:per: a posle ce sta ... da uzme dolare :hahaha:

Имаш пејпал? Да бацимо опкладу? И ти и било ко други ко је уверен са ће криптовалуте одумрети.

XXI век је ИТ век. Ништа га не може зауставити.

Нико писмен не држи камару новца у банци. Новац се улаже да би се створила нова вредност. А упоредо са М1 расту и плате.

Јесте, само неко мора и да ради да створи ту нову вредност. А Срби се уморили..

- - - - - - - - - -

Имаш пејпал? Да бацимо опкладу? И ти и било ко други ко је уверен са ће криптовалуте одумрети.

XXI век је ИТ век. Ништа га не може зауставити.

Imao sam.

Govnjare uzimaju visoke provizije, ne zanima me to djubre od e walleta.

Јесте, само неко мора и да ради да створи ту нову вредност. А Срби се уморили..

Мојне то друже, то је депласирана идеологија. Новац је најбољи произвођач нове вредности. Нико се није обогатио старомодним радом. Инвестирање је једини начин.

Мојне то друже, то је депласирана идеологија. Новац је најбољи произвођач нове вредности. Нико се није обогатио старомодним радом. Инвестирање је једини начин.

Ма то је јасно, неко је направио систем тако да он наштампа новац, а онда ови који не могу да штампају јер им је он забранио морају да раде за тај исти новац.

И онда испада да новац сам ствара нове вредности, ахам..

Pa to rade ovi stampaci dolara, a neo-liberal-budale se loze na to sto oni obicnom papiru daje vrednost.

To je ta nemerljiva glupost liberalne marve, drugi se bogate a oni kao zadovoljni. :hahaha:

Нису они глупи, напротив, они мисле да смо ми глупи, и да треба да радимо за њих, а они ће ето да "улажу" новац.

Али ето, данас у Србији имамо ту част да упознамо како изгледа то њихово улагање новца, што више они улажу, то ми више рмбамо и све смо сиромашнији.

Pa to rade ovi stampaci dolara, a neo-liberal-budale se loze na to sto oni obicnom papiru daje vrednost.

To je ta nemerljiva glupost liberalne marve, drugi se bogate a oni kao zadovoljni. :hahaha:

neoliberalna stoka je kancer na zdravom tkivu covecanstva

paraziti i lopine

Da je pravde i zakona svi bi do jednog bili uhapseni a kompletna imovina bi im bila nacionalizovana i podeljena narodu jer je sve sto su stekli steceno kriminalom, malverzacijama, mahinacijama i drugim krivicnim delima.

68% Amerikanaca ima ustedjevinu manju od $1000 dolara javlja Rotsildov Forbs

Sa druge strane ovi sa ove slike imaju vise kapitala u rukama nego 99% ostatka Amerike

image001.jpg

Oni kontrolisu i stampaju licno najznacajnije svetske FIAT valute , dolar, funtu, evro i preko njih kreiraju uspone i padove tih valuta gde ostvaruju zaradu i sve ih stampaju u abnormalnim kolicinama bez pokrica cime kreiraju inflaciju i obezvredjuju stednju svih gradjana sveta....

Prost primer

1995 moja rodjaka platila kvadrat u centru Beograda 800 maraka. 2005 taj isti kvadrat se prodavao 2000 evra

Nije vrednost kvadrata porasla kako neki pogresno misle, ona je ostala ista, nego je opala vrednost novca/kapitala kojeg ljudi drze u rukama

Poslednja izmena:
Нису они глупи, напротив, они мисле да смо ми глупи, и да треба да радимо за њих, а они ће ето да "улажу" новац.

Али ето, данас у Србији имамо ту част да упознамо како изгледа то њихово улагање новца, што више они улажу, то ми више рмбамо и све смо сиромашнији.

To kod nas su najobicnije lopuze, sistem ugradjivanja.

Ма то је јасно, неко је направио систем тако да он наштампа новац, а онда ови који не могу да штампају јер им је он забранио морају да раде за тај исти новац.

И онда испада да новац сам ствара нове вредности, ахам..

Нове количине новца не пуштају се у оптицај по нахођењу Ашкенази Банкстера. То раде само психопате типа Милошевић - Тито - Мадуро.

Нове количине новца не пуштају се у оптицај по нахођењу Ашкенази Банкстера. То раде само психопате типа Милошевић - Тито - Мадуро.

Наравно да се пуштају, али тек пошто су силом наметнули своје папириће као средство плаћања по целом свету.

Наравно да се пуштају, али тек пошто су силом наметнули своје папириће као средство плаћања по целом свету.

То би креирало месечну инфлацију од 567%.

Пуштање новца у оптицај усклађено је са растом БДП-а.

Да си читао Милтона Фридмана, не би се просипао по Крсти.

Back