pivosok
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
ili bar za turcina ali ostala u srbiji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nego drugovi brine me ova Tixijevo interesovanje a i znanje (moram priznati) kad se radi i slobodnim valutama.. Da li nam to Tixi prelazu u liberalni tabor..!? ... Malo sam ovde zatečen svim ovim![]()
Sve ce to da prsne kao .com balon.

Drugovi sa vidovnjackim sposobnostima, mozete da uzmete masne novce ako ste sigurni da ce BTC propasti.![]()
Криптовалуте неће нестати, шабани. Чак и да се БТЦ врне на $3.
"I have in fact sold all my bitcoins recently and switched to bitcoin cash," says Oldenburg,
a posle ce sta ... da uzme dolare 
Koliko si ti bezobrazan i nadmen to nije normalno ... videcemo kako ce to sve puci i to ubrzo.
- - - - - - - - - -
a posle ce sta ... da uzme dolare
![]()
Нико писмен не држи камару новца у банци. Новац се улаже да би се створила нова вредност. А упоредо са М1 расту и плате.
Тако је просечна плата 2001. била 37к, а данас је 57к.
Велика Ложа Енглеске наставља доминацију над српско-руским пољопривредником.
Нико писмен не држи камару новца у банци. Новац се улаже да би се створила нова вредност. А упоредо са М1 расту и плате.
Тако је просечна плата 2001. била 37к, а данас је 57к.
Велика Ложа Енглеске наставља доминацију над српско-руским пољопривредником.
- - - - - - - - - -
Имаш пејпал? Да бацимо опкладу? И ти и било ко други ко је уверен са ће криптовалуте одумрети.
XXI век је ИТ век. Ништа га не може зауставити.
Јесте, само неко мора и да ради да створи ту нову вредност. А Срби се уморили..
Мојне то друже, то је депласирана идеологија. Новац је најбољи произвођач нове вредности. Нико се није обогатио старомодним радом. Инвестирање је једини начин.

Pa to rade ovi stampaci dolara, a neo-liberal-budale se loze na to sto oni obicnom papiru daje vrednost.
To je ta nemerljiva glupost liberalne marve, drugi se bogate a oni kao zadovoljni.![]()
Pa to rade ovi stampaci dolara, a neo-liberal-budale se loze na to sto oni obicnom papiru daje vrednost.
To je ta nemerljiva glupost liberalne marve, drugi se bogate a oni kao zadovoljni.![]()
Нису они глупи, напротив, они мисле да смо ми глупи, и да треба да радимо за њих, а они ће ето да "улажу" новац.
Али ето, данас у Србији имамо ту част да упознамо како изгледа то њихово улагање новца, што више они улажу, то ми више рмбамо и све смо сиромашнији.
Ма то је јасно, неко је направио систем тако да он наштампа новац, а онда ови који не могу да штампају јер им је он забранио морају да раде за тај исти новац.
И онда испада да новац сам ствара нове вредности, ахам..
Нове количине новца не пуштају се у оптицај по нахођењу Ашкенази Банкстера. То раде само психопате типа Милошевић - Тито - Мадуро.
Наравно да се пуштају, али тек пошто су силом наметнули своје папириће као средство плаћања по целом свету.