Droid
Legenda
- Poruka
- 51.849
Ma pusti je više vidiš da trolujeNije "neko platio" nego se po toj ceni trguje na desetinama berzi po celom svetu.
Aj čibe.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma pusti je više vidiš da trolujeNije "neko platio" nego se po toj ceni trguje na desetinama berzi po celom svetu.
Aj čibe.

Kakva prevara je u pitanju?Ja sam na temi od pocetka na poziv mog pokojnog prijatelja Jovana
A ti si tu da reklamiras prevaru
Zato čibe, da upotrebimo tvoj izraz
Prevario se pa nije kupio na 10x nižoj ceni, kad sam ovde pisao da je kripto budućnostKakva prevara je u pitanju?
Previse si neurozanI šta si radio sve ove godine na temi?
Jeo ono što se ne jede o stvarima koje te navodno ne zanimaju. A da, i lagao o tome šta sam ja pisao.
Čibe.
KriptoKakva prevara je u pitanju?
Da ali tebe ne zanima činjenica da je neko "brže bolje prodao na 64,000 i pobegao koliko ga noge nose."Nije "neko platio" nego se po toj ceni trguje na desetinama berzi po celom svetu.
Aj čibe.
Ja sam u kriptu već pobedio i sada se igram sa ostatkom profita (koji je opet 10x originalnog uloga).Previse si neurozan
Treba da se smiris
Da na miru trpis kad pukne baloncic
Imaš sreće što te ne prijavljujemo za uvredljivu diskusiju, inače bi već bio benovan.Ja sam u kriptu već pobedio i sada se igram sa ostatkom profita (koji je opet 10x originalnog uloga).
Ako ti misliš da je moja netrpeljivost prema tvrdoglavim idiotima koji ne mogu sebi da dopuste da priznaju da su pogrešili neka nervoza vezana za kripto, grdno grešiš.
Godine koje provodite u gledanju kako vaše greške postaju veće samo pojačavaju vašu ogorčenost i agresivnost, ali to je vaš problem. Ostavite one koji se ne slažu sa vama da na miru diskutuju o stvarima koje vas navodno "ne zanimaju".
Drugim rečima, čibe luzeri.
Da ali njima je zanimljiv samo iz razloga Preprodaje većoj budaliSlobodno me prijavljuj, ja sam godinama ratovao sa mnogo većim budalama od vas (antivakcinašima) ovo je za mene boza
Ako ti bitkoin ne treba ignoriši ga i pusti one kojima je zanimljiv da se njime bave.
Opet praviš istu malicioznu logičku grešku, predstavljaš svoje mišljenje kao činjenicu.Da ali njima je zanimljiv samo iz razloga Preprodaje većoj budali
Dobro zamisli sad je 2041. godina i Bitkoin se prodaje za $0.Lično sam ja u kripto ušao iz drugih razloga
Ne zanima me zamišljanje tvojih scenarija.Dobro zamisli sad je 2041. godina i Bitkoin se prodaje za $0.
Koju si to veliku misiju ispunio držeći taj šund
To je jer je neizbežan odgovor: "Dolarska cena mi je ključna! Zbog toga smo svi ovde, da flipnemo BTC ka pravim parama!"Ne zanima me zamišljanje
Znači, svodi se na to da i ti tražiš Cenu, baš kao i ostali moonboisDobar novac se čuva a loš troši.
U idealnoj situaciji bih na konto btc-a uzimao pozajmice u lošem (inflatornom) novcu koje bih trošio, bez da menjam btc balans.
I gde si ti to pročitala? Citiraj.Znači, svodi se na to da i ti tražiš Cenu, baš kao i ostali moonbois
Kad si reko da ti je plan za upotrebu bitkoina: "Pogledaj koliko Fiat Dolara iznosi u datom momentu, pa ga uvaljaj."I gde si ti to pročitala? Citiraj.
Jedeš g0vna po običaju.Kad si reko da ti je plan za upotrebu bitkoina: "Pogledaj koliko Fiat Dolara iznosi u datom momentu, pa ga uvaljaj."
bih na konto btc-a uzimao pozajmice
Citiraj.
Dobar novac se čuva a loš troši.
U idealnoj situaciji bih na konto btc-a uzimao pozajmice u lošem (inflatornom) novcu koje bih trošio, bez da menjam btc balans.