Kriptovalute

Nije "neko platio" nego se po toj ceni trguje na desetinama berzi po celom svetu.

Aj čibe.
Da ali tebe ne zanima činjenica da je neko "brže bolje prodao na 64,000 i pobegao koliko ga noge nose."

Nego navodiš to što neko i dalje plaća 34,000 kao dokaz da nije vredno 0.

Međutim šta ako je taj prevaren, kao mnogi koji su platili $34,000 nigerijskom princu iz imejla

Previse si neurozan

Treba da se smiris

Da na miru trpis kad pukne baloncic
Ja sam u kriptu već pobedio i sada se igram sa ostatkom profita (koji je opet 10x originalnog uloga).

Ako ti misliš da je moja netrpeljivost prema tvrdoglavim idiotima koji ne mogu sebi da dopuste da priznaju da su pogrešili neka nervoza vezana za kripto, grdno grešiš.

Godine koje provodite u gledanju kako vaše greške postaju veće samo pojačavaju vašu ogorčenost i agresivnost, ali to je vaš problem. Ostavite one koji se ne slažu sa vama da na miru diskutuju o stvarima koje vas navodno "ne zanimaju".

Drugim rečima, čibe luzeri.

Ja sam u kriptu već pobedio i sada se igram sa ostatkom profita (koji je opet 10x originalnog uloga).

Ako ti misliš da je moja netrpeljivost prema tvrdoglavim idiotima koji ne mogu sebi da dopuste da priznaju da su pogrešili neka nervoza vezana za kripto, grdno grešiš.

Godine koje provodite u gledanju kako vaše greške postaju veće samo pojačavaju vašu ogorčenost i agresivnost, ali to je vaš problem. Ostavite one koji se ne slažu sa vama da na miru diskutuju o stvarima koje vas navodno "ne zanimaju".

Drugim rečima, čibe luzeri.
Imaš sreće što te ne prijavljujemo za uvredljivu diskusiju, inače bi već bio benovan.

Nemoj da se fokusiraš na to što smo navodno "trebali da kupimo pa prodamo!" nego se fokusiraj na činjenicu da sâm bitkoin meni uopšte ne treba

Slobodno me prijavljuj, ja sam godinama ratovao sa mnogo većim budalama od vas (antivakcinašima) ovo je za mene boza :)

Ako ti bitkoin ne treba ignoriši ga i pusti one kojima je zanimljiv da se njime bave.

Slobodno me prijavljuj, ja sam godinama ratovao sa mnogo većim budalama od vas (antivakcinašima) ovo je za mene boza :)

Ako ti bitkoin ne treba ignoriši ga i pusti one kojima je zanimljiv da se njime bave.
Da ali njima je zanimljiv samo iz razloga Preprodaje većoj budali

Druga blaga me zanimaju (palate, ferariji) ali stvarno ne znam kako da uživam bitkoin

Jedino preprodajom većoj budali, ali koji je endgame takve ponzi šeme

To je poseban momenat idiotizma koji prodaje marketing kripta

Dolar je propo, kupite kripto, dolar je bezvredna valuta, euro puko, samo kripto, samo kripto, virtuelno je naj naj

Kad ono, kripto sluzi samo za spekulacije u i nazad iz dolara, i niko ne kaze ima 200 kripta, net worth mi je 5000 etheruma

Nego svakodnevno obracunavaju koliko imaju "vrednosti"

ali u dolarima

"Profitirao je" 10x slusaj ga samo

Kako ste profitirali kad je dolar bezvredan, zasto menjate kripto za dolare, kad je dolar propast a kripto jedino vredi

A cekaj, izgleda da ipak nije tako, nego spekulacijama pokusavate da izvucete neku crkavicu od naivne marve.

Bitkoin banda je ista ko onaj kineski diktator

Slusam malopre Blumberg, i reemituju izjavu Kineskog diktatora, drzi covek govor i kaze javno na govornici da je u "Kini pobedila demokratska revolucija"

Pre par meseci je zabranio izbore u Hong Kongu.

Dobar novac se čuva a loš troši.

U idealnoj situaciji bih na konto btc-a uzimao pozajmice u lošem (inflatornom) novcu koje bih trošio, bez da menjam btc balans.

Pre neki dan si pitao o kakvom frakcionom bankarstvu u kriptu pricam.

Ili si mega glup da ne znas i ne razumes stvarno, ili si mega pokvareno djubre pa se foliras dok glumis postenje

Ja tipujem na 2.

Svakako se lagano izdajes.

Vas dvoje iz patetičnih prelazite u ogavne.

@Patata Caliente kako je uzimanje pozajmice na osnovu nekog kolaterala "frakciono bankarstvo"? Ajde genije, otvori mi oči. Mislim da to nećeš uraditi jer i ja i ti znamo da si pojeo g0vna u tom postu, ali slobodno me demantuj.

Moju net vrednost mogu da računam u bilo kojoj valuti, uglavnom se računa u nekoj referentnoj koja je bitna u društvu u kome živiš, kod nas je to evro. Kakav problem imaš sa tim? Kako to znači bilo šta?

Ja sam imao jasan cilj koliko želim da imam od svakog kripta u svom cold novčaniku, to sam postigao i to ne diram dok se nešto bitno ne promeni. Tako da, tačno je, ja svoj kripto štek računam u BTC, ETH i XRP i to mi je najbitnije. Ostalo je za vežbanje trejda i uvećanje drugih kripto balansa. Recimo bilo bi lepo da svom dugoročnom kripto šteku dodam i određenu količinu ICPa i DOTa, pa mi trgovina trenutno služi da njih uvećam i dodam još dugoročnog kripta.

I da, kad ja trgujem kriptom, to radim na menjačnici, ne znam ko ga kupuje od mene ili od koga ga ja kupujem tako da moji postovi ne služe za reklamiranje bilo kome. Još g0vana koje ste pojeli i to dobro znate.

Back