Kriptovalute

Poslednji radni dan u nedelji, lep dan ako imas BTC!

Ova nedelja je puna uspona i padova. Li;no mislim da ce radni narod u Muriki da kupuje kripto svojom Korona pomoci prvenstveno sad preko vikenda, kad bude vremena da popricaju sa prijateljima i komsijama o tome sta su oni uradili sa svojom.

Ce da vidimo.

Sledeca nedelja je takodje interesantna, bice novih oblika institucionalnih investicija.

Takodje, Evropa se budi, DB je dala izjavu da vi[e ne mo\e da ignori[e BTC, sto je ogroman signal nemackom narodu. Setite se da su nemci najbolje stedise na svetu.

Dinonicari Microstrategy su bas zestoko profitirali odlukom vrha kompanije da ulaze u Bitcoin
Trenutno imaju preko 90 000 BTC vrednosti vise o 5 milijardi usd
Cijena dionice je sa 140 USD skocila na 1200 usd ,danas je 732 usd

1616142021279.png

Nemam ni jednu digitalnu valutu , sta cu .
............................................
Ali , razmisljam se o ulaganju u rublju. To kad jednom skoči sa dinar na dva ti si dobio duplo.
Da imam neku lovu , a nemam, obezbedio bi se sa jedno 10 hiljada jeura u rubljama.
....................................................................................................................................................
Ali moze i da opadne , izgubis pola. .
.......................................................................................................................................................
Mada , biće najteze Rusiji ako pocne da skače rublja, jer onda za male pare mozes da dupliras i kupis dosta toga u Rusiji.

Iii... subota je!

BTC će danas i sutra da se probije do novih visina, kao prethodni vikend samo bolje.

Ako tradicionalno evropski dump ponedeljkom ujutro ne ugrozi taj rast, sledeća nedelja treba da bude čudo.

Još uvek nemam nikakve potvrde koliko korona pomoći je otišlo u BTC ili se očekuje da ode u BTC, i da li je bilo nekog dumpovanja BTC preko nedelje (što bi mi bilo logično da se desilo jer nešto je obaralo BTC nazad svaki put kad ode preko 59). Ako neko ima pristup malo detaljnijim analizama sa glassnode ili tako nekog izvora, cenili bi svi da to podeli.

Će da vidimo.

Usput, zle babe u onom izvornom obliku nema, valjda shvatila da joj ovde nije mesto , ali smo dobili nekog retarda koji bulazni o rubljama? Isti trol?

Iii... subota je!

BTC će danas i sutra da se probije do novih visina, kao prethodni vikend samo bolje.

Ako tradicionalno evropski dump ponedeljkom ujutro ne ugrozi taj rast, sledeća nedelja treba da bude čudo.

Još uvek nemam nikakve potvrde koliko korona pomoći je otišlo u BTC ili se očekuje da ode u BTC, i da li je bilo nekog dumpovanja BTC preko nedelje (što bi mi bilo logično da se desilo jer nešto je obaralo BTC nazad svaki put kad ode preko 59). Ako neko ima pristup malo detaljnijim analizama sa glassnode ili tako nekog izvora, cenili bi svi da to podeli.

Će da vidimo.

Usput, zle babe u onom izvornom obliku nema, valjda shvatila da joj ovde nije mesto , ali smo dobili nekog retarda koji bulazni o rubljama? Isti trol?
Preko 59 smo.

Nek tako nastavi

1616242230040.png

Evo malo lolčine sveže od jutros

Izgleda da je neko kupio 150 BTC, pa se prenerazio svojom "greškom" i odmah prodao to, uz gubitak oko 250k evra.

Berza u akciji, moguće neki od trolova sa ove teme ili simpatizera istih.

Uff... nikako da šikne gore... ili sam ja mnogo nestrpljiv...

Dobra strana, izgleda da je lokalni bottom ustanovljen na 58800, što je više od lokalnog maksimuma iz februara.

Takodje, izgleda da psihološka granica nije na 60k$ nego na 50kE. Stari kontinent i dalje smara svojom konzervativnošću.

Kad probijemo ovo, trebalo bi da nema jakih granica sve do stotke $. Ja i dalje mislim da je to dostižno u martu (imamo celu sledeću nedelju za to) ali ako ne bude tako, stotka je neizbežna za april-maj.

U.S. President Joe Biden's $1.9 trillion COVID Relief Bill has passed congress and stimulus checks are soon to be distributed. Early signs indicate recipients are ready to buy Bitcoin.

A survey by Mizuho Securities showed that out of 235 participants who expect to receive stimulus checks from the COVID Relief Bill, 10% are interested in investing in Bitcoin. It's a small sample size, but according to the survey investing in Bitcoin was a more popular response than investing in traditional stocks.

U.S. President Joe Biden's $1.9 trillion COVID Relief Bill has passed congress and stimulus checks are soon to be distributed. Early signs indicate recipients are ready to buy Bitcoin.

A survey by Mizuho Securities showed that out of 235 participants who expect to receive stimulus checks from the COVID Relief Bill, 10% are interested in investing in Bitcoin. It's a small sample size, but according to the survey investing in Bitcoin was a more popular response than investing in traditional stocks.
Ne bi da ti oduzimam od truda, ali ja postovao o tome pre nekoliko dana...

Sad trazim potvrdu jesu li ti cekovi upotrebljeni vec za BTC, i ako nisu da li mozemo da to ocekujemo.

Za sad nisam imao uspeha, ljudi koji su malo intimnije upoznati sa analizom BTC slabo iznose to na net u zadnjih nedelju dve.

Supercycle may propel Bitcoin over $1 million​

According to Dan Held, growth lead at Kraken, Bitcoin (BTC) is currently experiencing a supercycle that could propel it all the way to $1 million.
In Held’s view, this market cycle is fundamentally different from previous ones. “This is a one in a hundred year moment,” he said, mentioning the coronavirus crisis, growing distrust in financial institutions and central bank money-printing as catalysts of the current crypto bull market.

Ne bi da ti oduzimam od truda, ali ja postovao o tome pre nekoliko dana...

Sad trazim potvrdu jesu li ti cekovi upotrebljeni vec za BTC, i ako nisu da li mozemo da to ocekujemo.

Za sad nisam imao uspeha, ljudi koji su malo intimnije upoznati sa analizom BTC slabo iznose to na net u zadnjih nedelju dve.

Mislim da jos nije krenula distribucija cekova

Mislim da jos nije krenula distribucija cekova

Nisu u pitanju čekovi nego direktna uplata na račun

Prvi potvrdjeni iznosi su legli još prošle nedelje u petak (postovao sam o tome)

Moguće da je novi ATH prošlog vikenda krenuo zbog čekova (nemam potvrdu)

U ponedeljak je urgirano da svi čekovi legnu do srede u 9 ujutro (takodje sam postovao o tome)

U sredu se BTC izvukao na otprilike sadašnji visoki nivo (nemam potvrdu da li je to od čekova ili ne)

Od tada nemam nikakve novije vesti.

Back