Kriminalisticko-policijska akademija KPA

Moj savet svima koji će ove godine pokušati da upišu akademiju je da pre svega dobro, dobro razmisle o tome i ako ste odlučili da pokušate počnite sa pripremom već u januraru ako niste još uvek. Takođe pratite na sajtu akademije vreme održavanja pripremne nastave. Nije kao na ostalim fakultetima održava se samo jedan dan i vrlo je korisna. Dobićete primere testova iz srpskog i psiho testa i proćičete vežbe iz fizičkog što je najvažnije. Takođe imam primere testova iz srpskog, pa koga interesuje poslaću mu.

ajd ako mozes posalji meni na e-mail.... :)

Moj savet svima koji će ove godine pokušati da upišu akademiju je da pre svega dobro, dobro razmisle o tome i ako ste odlučili da pokušate počnite sa pripremom već u januraru ako niste još uvek. Takođe pratite na sajtu akademije vreme održavanja pripremne nastave. Nije kao na ostalim fakultetima održava se samo jedan dan i vrlo je korisna. Dobićete primere testova iz srpskog i psiho testa i proćičete vežbe iz fizičkog što je najvažnije. Takođe imam primere testova iz srpskog, pa koga interesuje poslaću mu.

caoo.... da li mozes da mi posaljes primere testova iz srpskog na draganadada944@gmail.com? :) hvala unapred

Evo nekoliko stvari iz mog licnog iskustva :)
Ja sam polagala prijemni 2010 god pa ne znam koliko su se stvari promenile ali ovako je meni bilo.. Nisam imala vezu ali sam svejedno upala, kod fizickog pregleda su sve bas detaljno gledali (visinu,tezinu) mada je bilo par devojaka koje su imale kilu manje ili vise i rekli su im da se ugoje-smrsaju, fizicki test meni licno nije bio tezak mada sam se ja pre aktivno bavila sporotm pa mozda zbog toga, u mojoj grupi su bile devojke koje nisu mogle da skoce vise od 1.5m u dalj niti da urade 3 skleka a prosle su..e sad taj cuveni psiho test :) ja licno ne razumem zasto prave bauk od tog testa..test je sasvim normalan samo je bitno da si skoncentrisan i da lepo razmislis o pitanju..oni te tamo navlace sa pricom odgovori sta ti prvo padne na pamet, ali po meni je bolje razmisliti jer ima dosta pitanja koja se provlace kroz test samo su drugacije proformulisana.. Nadam se da sam pomogla :)

Back