Kriminalisticko-policijska akademija KPA

LollipopFK

Početnik
Poruka
14
Razmisljao sam da upisem KPA pa me zanima nesto detaljnije,
1.dali je tacno da je jako tasko upasti bez neke veze
2.dali moze da se upise akademija iako sam zavrsio gimnaziju
3.dali ima veze sto nisam po nacionalnosti srbin (ali jesam drzavnjanin srbije)
4.negde sam procitao da po zavrsetku akademije, kad se dobije neko radno mesto da je tesko izaci iz drzave, dali je to tacno?
zasad toliko..

unapred hvala

Moj brat je studirao tu, i mogu ti odgovoriti na pitanja.
1. Nije tačno, moj brat je bez ikakve veze upao.
2. Ne gleda su srednja škola koju si završio.
3. Nema veze, ali ne smeš imati dvojno državljanstvo. Dakle ako imaš, otpiši ovu opciju.
4. Koliko ja znam većina njih ostane u Srbiji, da li jer žele ili moraju, ne znam. :)

Moj savet svima koji će ove godine pokušati da upišu akademiju je da pre svega dobro, dobro razmisle o tome i ako ste odlučili da pokušate počnite sa pripremom već u januraru ako niste još uvek. Takođe pratite na sajtu akademije vreme održavanja pripremne nastave. Nije kao na ostalim fakultetima održava se samo jedan dan i vrlo je korisna. Dobićete primere testova iz srpskog i psiho testa i proćičete vežbe iz fizičkog što je najvažnije. Takođe imam primere testova iz srpskog, pa koga interesuje poslaću mu.

Moj savet svima koji će ove godine pokušati da upišu akademiju je da pre svega dobro, dobro razmisle o tome i ako ste odlučili da pokušate počnite sa pripremom već u januraru ako niste još uvek. Takođe pratite na sajtu akademije vreme održavanja pripremne nastave. Nije kao na ostalim fakultetima održava se samo jedan dan i vrlo je korisna. Dobićete primere testova iz srpskog i psiho testa i proćičete vežbe iz fizičkog što je najvažnije. Takođe imam primere testova iz srpskog, pa koga interesuje poslaću mu.

Ako nije problem, zamolila bih te i ja za primer testova s' obzirom da planiram sad da konkurishem, unapred hvala!

Bio bih ti večno zahvalan:dash:

Back