Vrela Cica
Iskusan
- Poruka
- 5.579

Zamislite da saznate da je vas decko/devojka pocinio neki tezak zlocin. Eto, on vam to kaze, sta biste uradili? Da li biste ga prijavili policiji? Da li biste cutali?
Ja bih ga poslala da se ispovedi.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zamislite da saznate da je vas decko/devojka pocinio neki tezak zlocin. Eto, on vam to kaze, sta biste uradili? Da li biste ga prijavili policiji? Da li biste cutali?
Ja bih ga poslala da se ispovedi
pozdravio te Rade.
Koji Rade?![]()
Ako volim tu osobu, ja bih prećutao, jer sam tu zbog nje i u dobru i u zlu, i da je podržim kada treba... Naravno i da joj sugerišem šta po mom mišljenju nevalja, ali ako je volim-neću da budem protiv nje (da npr ja utičem da dobije bilo koju kaznu, čak i ako je zaslužila)
Cenim lojalnost i odanost.![]()
zavisi od vrste zlocine i od tezine zlocina iz mog ugla.
Sta si ti sada - sudija? Prijavljujes ili ne? Nema tu pametovanja.![]()
Ja bih mu dala.........alibi![]()
u sta si ti upala![]()
Nisam jos. Cula sam da Saric izlazi i zatvora, pa nikad se ne zna.![]()
u sta si ti upala![]()