Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 14.949
Pa nisi mi odgovorio na pitanje,čije su fore skakanje na haube,ometanje sugrađana,vređanje neistomišljenika..?Aha, vazi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nisi mi odgovorio na pitanje,čije su fore skakanje na haube,ometanje sugrađana,vređanje neistomišljenika..?Aha, vazi.
Evo bas cu da ti odgovaram na udbaska pitanja, nemam sta pametnije da radim; kako da ne, evo odmah.Pa nisi mi odgovorio na pitanje,čije su fore skakanje na haube,ometanje sugrađana,vređanje neistomišljenika..?
Kako je tebi lepoEvo bas cu da ti odgovaram na udbaska pitanja, nemam sta pametnije da radim; kako da ne, evo odmah.
Udaranje ljudi automobilima si nazvao 2skakanje poi haubama". To su uglavnom bili mladi ljudi. Nečija deca.Sutra ti tako i kćerka može "sočiti na nečiju haubu" Tad bi plakao i očekivao podršku. Ne verujem da bi se dobro osećao da ti neko kaže : " ma ko je šljivi-naskočila na haubu i ubila se".Ne poznajem jer ne kontaktiram sa TAKVIM ljudima.Ja se družim isključivo sa normalnim svetom koji poštuje zakon i koji zna čemu služi put,a čemu trotoar.
Pogledajte prilog 1812733
Šta znači ova poruka?Šta je neljudski u mojoj poruci gde sam opisao bezumno ponašanje dela srpske populacije?
Nisam.Skakanje na tuđe haube sam nazvao baš tako-skakanjem na tuđe haube.Jedno blago govoreći sumnjivo ponašanje dela naše populacije.Udaranje ljudi automobilima si nazvao 2skakanje poi haubama". To su uglavnom bili mladi ljudi. Nečija deca.Sutra ti tako i kćerka može "sočiti na nečiju haubu" Tad bi plakao i očekivao podršku. Ne verujem da bi se dobro osećao da ti neko kaže : " ma ko je šljivi-naskočila na haubu i ubila se".
OK. To je dalje na tebi, da vidiš sam sa sobom,ko si šta si, kakav si čovek i šta možeš da očekuješ od sveta u kojem živišNisam.Skakanje na tuđe haube sam nazvao baš tako-skakanjem na tuđe haube.Jedno blago govoreći sumnjivo ponašanje dela naše populacije.
U mom svetu pešaci idu trotoarom a automobili putem.I zna se neki red.Nema jutroć,kafica,blokadica i slična proseravanja.OK. To je dalje na tebi, da vidiš sam sa sobom,ko si šta si, kakav si čovek i šta možeš da očekuješ od sveta u kojem živiš