kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 62.689
можда на изборима у затворуpobedice i ovako, ne se brini![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
можда на изборима у затворуpobedice i ovako, ne se brini![]()
у затвору скупа , иста је то банда и системa ko ce da ga pobedi na izborima? baculov,gruhonjic
срам те било!ona majka sto cmizdri i nece da jede?
Ušoreno naselje,sasvim pristojno,za razliku od ovih što prave haos na putevima i po fakultetima.https://n1info.rs/vesti/krik-baza-caci/
Kriminalci osuđivani za ubistva, prebijanja, trgovinu drogom, ali i osobe blisko povezane sa ljudima iz podzemlja, pružali su podršku na protestima u poslednjih godinu dana vladajućoj Srpskoj naprednoj stranci i predsedniku Aleksandru Vučiću, pokazuju podaci koje je prikupio KRIK.
Pogledajte prilog 1812283
Pogledajte prilog 1812280
Pogledajte prilog 1812284
Na prvi pogled divlje pleme![]()
SAMO U SRBIJI!!!https://n1info.rs/vesti/krik-baza-caci/
Kriminalci osuđivani za ubistva, prebijanja, trgovinu drogom, ali i osobe blisko povezane sa ljudima iz podzemlja, pružali su podršku na protestima u poslednjih godinu dana vladajućoj Srpskoj naprednoj stranci i predsedniku Aleksandru Vučiću, pokazuju podaci koje je prikupio KRIK.
Pogledajte prilog 1812283
Pogledajte prilog 1812280
Pogledajte prilog 1812284
Na prvi pogled divlje pleme![]()
Ušoreno naselje,sasvim pristojno,za razliku od ovih što prave haos na putevima i po fakultetima.

Jel ovi pijani autobusi iz rašku?Ušoreno naselje,sasvim pristojno,za razliku od ovih što prave haos na putevima i po fakultetima.
Zašto nisi učio omladinu & Co. da ne skaču po tuđim haubama i ne trče na put pred automobile,možda bi ti bolje bilo,izginuće nam mladost jer su ubeđeni da automobili moraju da stoje ako su oni tako rešili.kao ministar OSVETE ove bih u roku 24 sata naucio da se na francuskom obracaju sa:
izvinite gospodine sto vas uznemiravamo svojom pojavom
Pogledajte prilog 1812305
sve i jedan bi mi posle mesec dana recitovao jesenjina puskina hermana hesea...
bez da grese!
Ne,nego ovi vaši skakači po tuđim haubama ljubi ih majka onako obrazovane.Jel ovi pijani autobusi iz rašku?![]()
Znaš li ti uopšte čemu se smeješ nesrećo jedna?
Tvom botovanju.Znaš li ti uopšte čemu se smeješ nesrećo jedna?
Nije to nikakvo botovanje,izneo sam dve lako proverljive stvari-prva je da je ono mini naselje,ili kako ga već zovete,u liniji,što bi mi ovde rekli ušoreno,poređano u liniju,ima neki red,a druga stvar je činjenica da ovi koje ti podržavaš kao sumanuti ili mentalno oboleli stoje na saobraćajnicama i ometaju saobraćaj i prave ruglo na fakultetima.Tvom botovanju.
Ovo je statistički neuporedivo. Skoro sva ćacad, osim nekog zanemarljivog procenta poludebilnih koji podržavaju žva.lu "od srca", su plaćeni iz državne kase i direktno se svrstavaju u kategoriju lopova. Tako moraju biti zakonski tretirani kada ova gamad zvizne.Procentualno gledano, mnogo manje studenata su osuđivani mafijaši i crnokapuljaši.
Jesi to sanjao ili gledao na informeru?Nije to nikakvo botovanje,izneo sam dve lako proverljive stvari-prva je da je ono mini naselje,ili kako ga već zovete,u liniji,što bi mi ovde rekli ušoreno,poređano u liniju,ima neki red,a druga stvar je činjenica da ovi koje ti podržavaš kao sumanuti ili mentalno oboleli stoje na saobraćajnicama i ometaju saobraćaj i prave ruglo na fakultetima.
Šta je tu "botovanje" ?!
Samo ti radi svoj posao, lepo je to.Nije to nikakvo botovanje,izneo sam dve lako proverljive stvari-prva je da je ono mini naselje,ili kako ga već zovete,u liniji,što bi mi ovde rekli ušoreno,poređano u liniju,ima neki red,a druga stvar je činjenica da ovi koje ti podržavaš kao sumanuti ili mentalno oboleli stoje na saobraćajnicama i ometaju saobraćaj i prave ruglo na fakultetima.
Šta je tu "botovanje" ?!
Da li se kuneš u sopstvenu majku i decu da nikada nisi uzeo dinar, dnevnicu, sendvič ili se 'besplatno" vozio autobusom da bi podržavao ovaj režim?Šta je tu "botovanje" ?!
kad se svrgne sistem postavite mene za resavanje ovih bandita
recimo kao ministra OSVETE
radicu besplatno
izgradicu s minimum troskova zatvore, pooduzimati im licne karte, dati im brojeve, bukagije, i pravac rudnik.
zvace te me PENICILIN ZA olos
na dan bezbednosti ako me se setite - setite...
лопингеримаTi kao Crnogorac bi da se svetiš nama Srbima besplatno...
Prošao je taj film...
а ђе су београђани ?
Ma kakvi sve sami penzioneri jedva hodaju.