Z
ZVONAR
Gost
JA SAM DASA,JA SAM TIP,I FRAJER,I GLAVNI LIK!SUROV ,OTROV ZA KLINKE,JEDINSTVEN LIK,AL PONEKAD U NEKOM KUTKU HE HE 8)
ops: POZELIM DA SAM ROMANTIK

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ALI OVO NIJE PITANJE ROMANTIKE,VEC NAPROTIV,DALI IMAMO NEKAKAV VENTIL KOJIM ISPUSTAMO PRITISAK USLED STRESA ,JER SMO MOZDA NEZNI A PONASAMO SE SUROVO,ILI VOLIMO FILOZOFIRTI ONAKO NA PRAZNO ALI NEMAMO SA KIM JER JE SVE USLO U KALUP I MALO JE PRIRODNOSTI!zainteresovana:Zvonaru, a što bi krio!? :shock:
Dođi, sa sve Esmeraldom :wink: , na podforum Romantika!![]()
Pa, da, o ventilima ti baš i govorim. Zašto čekati da ti se bilo šta nakupi, pa da 'puca ventil', kad možeš lepo da se prazniš i budeš prirodan i tokom celog dana. Ništa to nije strašnije, 'ne boli' :wink: više nego....ZVONAR:ALI OVO NIJE PITANJE ROMANTIKE,VEC NAPROTIV,DALI IMAMO NEKAKAV VENTIL KOJIM ISPUSTAMO PRITISAK USLED STRESA ,JER SMO MOZDA NEZNI A PONASAMO SE SUROVO,ILI VOLIMO FILOZOFIRTI ONAKO NA PRAZNO ALI NEMAMO SA KIM JER JE SVE USLO U KALUP I MALO JE PRIRODNOSTI!zainteresovana:Zvonaru, a što bi krio!? :shock:
Dođi, sa sve Esmeraldom :wink: , na podforum Romantika!![]()
![]()
AntunTun:ochigledno je ti ne krijesh...otvorio si srce...bash si nas uveo u hodnike svojih najfinijih osetjanja...dao nam da zagrebemo po tvojoj intimi...rekavshi nam da si romantik....heh kreeeejzi....a i pitanje krijemo li?....ne krijemo....ja i ovih 347 ljutih gusara iza mene
BINGO!!!!!!!!SA TAKO MALO RECI TI SI REKLA ONO STO JE ISTINA ZIVOTNA!DING_-_DONG!!!!!!!!!Ninaeva:Ispostavlja se da svi osetljivi i romanticni ljudi koje znam na kraju ispadnu bezosecajni, a oni koji su kao hladni i opasni kriju nezno srculence... Licno smatram da je to cudnjikavo