Kres shema

aaaaa,pa ovde imamo raznih varijanti... kres sema koja je pocela tako sto je jedno od ucesnika prslo za ovim drugim! pa su i tu varijante... moze da boli ako emocije nisu uzvracene, pa nadanje, pa "mozda ce se promeniti nas odnos"... pa se odnos ne promeni ...pa shvatis da on i nije za tebe, samo vam je sex super i tako nastavite do besvesti! ja imam takvog jednog, tzv **** budy. sad smo oboje u vezama pa se samo prijateljski cujemo ali kad nekom nesto zaskripi uvek smo tu! i to je fenomenalna stvar. kako on kaze - cici, rezerva, REZERVA, to ti dodje kao zastita, kao kad izadjes na sunce i stavis kremu za suncanje, da ne izgoris :)

nadam se da nisi ozbiljnXyz ili kog god da si roda
nema sta tu da se prska ili ulazis svesno ili step down:wink:
sta fali da budes rezerva ako to tebi ne smeta :)

nadam se da nisi ozbiljnXyz ili kog god da si roda
nema sta tu da se prska ili ulazis svesno ili step down:wink:
sta fali da budes rezerva ako to tebi ne smeta :)

mozes da udjes i nesvesno... mozes da ne znas da on ima devojku, mozes da se zaljubis i nadas se da ce i on vremenom osetiti isto, kako god to pateticno zvucalo... moja drugarica je od kres seme napravila vezu....ali kakvu???!!!
on svako vece spava kod nje a nije je nikada odveo kod njega kuci. kad ga ostavi on place(verovali ili ne), kao voli je... pritom, zajedno su 2 i po godine. nije malo.
e, o tome pricam... kad su razlicita ocekivanja, mora da ispadne naopako. ali ako oboje zele isto...sve je ok.
a po pitanju rezerve.... pa ne smeta ni njemu da meni bude rezerva...:D

ma zasto bi se tako osecala? ako su oboje odlucili da budu u takvoj vezi, niko se tu nece osecati iskoriscenim...

sve ti nesto verujem ...pazi to moze da prodje na forumu ,ovde i samo ovde.
Poznajem devojku koja je bila sa momkom u takvoj vezi i na kraju se zaljubila u istog
i dan danas su zajedno ali njoj ne smeta sto on nju vara to je jace od njega jer je avanturista,ali znash stta ona kaze na to ...:neka radi bitno je da ja ne znam :D.

ziva istina sto se za tebe ne bi moglo reci

mozes da udjes i nesvesno... mozes da ne znas da on ima devojku, mozes da se zaljubis i nadas se da ce i on vremenom osetiti isto, kako god to pateticno zvucalo... moja drugarica je od kres seme napravila vezu....ali kakvu???!!!
on svako vece spava kod nje a nije je nikada odveo kod njega kuci. kad ga ostavi on place(verovali ili ne), kao voli je... pritom, zajedno su 2 i po godine. nije malo.
e, o tome pricam... kad su razlicita ocekivanja, mora da ispadne naopako. ali ako oboje zele isto...sve je ok.
a po pitanju rezerve.... pa ne smeta ni njemu da meni bude rezerva...:D

mozes ,nisam negirao :D ako si opichena iiii ako ti ne smeta of course..........
kakvu vezu je napravila ?:confused: pojasni ipak sam ja muskarac nisam frojd:wink::lol:

patetichno je kad otimas tudjeg momka :|
pa.. puh..budi rezerva ,svi smo neke rezerve ,ako ti je bas PONOS i ego povredjen dzaba se tripujes...svaka laz ili tajna mora izacji na videlo.
Tebi je izgleda mnogo stalo da neko drugi pati do ti same...i pricas o kres semi,
tebi ne smeta da budes ljubavnica ,free love,ono make out i ostalo mozes da se suzdrzis i da zivis takvim zivotomda prihvatis prosto cinjenice ?? Pitam te zbilja sad.Don't be shy :p

:roll: kako se zove to kad si u srednjoj :) slut ...jel se tako osecahs ..dobro sa godinama je to na single sto je opet pozeljno,chistija (ono sto je recimo meni bitno kod zene bar moj frula niciji vise)

tvoja ljubav nema osnovu ,razumem ljubomoru ali licemerje ne.I nijedan pravi muskarac tebe nece za zenu,pogotovo sad kakvo je stanje u zemlji.Ja prvi ne bih bio sa tobom u takvoj shemi jer si mislim da si wuda :D teska,iskomp. totalno i prichas mi o int.
nijedan momak to ne gleda i nijedan se ne hvata na prevaru.,dovoljno ti vidim facu i provedem neko vreme ako hocu,posle bi bilo sve relativno.
mislim,sve zavisi od godina nije to isto.
A tebe je jedan povredio a vidim pitas za inost. mozda te je zbog toga ostavio jer je video da nam s tobom nema ama bash nikakvu buducnost i nista ozbiljno nije shvatao dok je bi sa tobom.nego ono chisto neka avanturica a zenu ako je upoznao onse njom i ozenio.
amm .......nerealna si.

ako si upala vec dobronamerno svojevoljno da rasturas necije vezu nista drugo nego dz...ne rzalikujes se od onih sto su zavrsile fax i gimnaziju do one sto radi u bifeu .Za mene! znaci si nenormalna zato izivis tako kako zivis.nemoj da se ljutis .

kad se setim

neemoj diiiiiivlja da odLastesh :) posle cjemo svi ziveti u polizai drzavi :rolleyes:
a to ne bi smo hteli .......da kor ? ;) :lol:

samo ne verujem u zenske odgovore naravno,a muski mi nisu interesantni.*primedba*
ljubavnica moze da voli i da zivi sa tim ako je jaka,ne pravi pitanje,ali ti si pobrkala lonchicje ....
Ne mora sve da bude pod budnim okom javnosti.:shock::roll:
ne mislim si gloopa ali da si nerealna i samoziva e to da.Povedi rachuna otome i sta zaista zelis,kad neku osobu hocesza sebe,tudje ne uzimaj jer ce ti se olupati o glavu koristi ali ne uzimaj ga ;0 ako vec on ne odluci drugachije.
u novom dobu van brdovitog balkana ...ma troshim energiju vi ovako svaki dan mozete se prepucavate ali nista konkretno.

Ne petljam se u tuđe živote...niti osuđujem tuđe postupke...
Nisam imala te varijante...tražim mnogo više, dajem mnogo više...malo mi je smo kres varijanta...nije mi interesatno...

Ne volim kres-sheme. Ne volim zaludjivanje da je svaka veza "ono pravo" jedino i "velika ljubav".
Nije u zzivotu sve ili crno ili belo...moral su izmislili oni koji ne znaju shta je to...cenim iskrena osechanja,a i osechanje chiste pozzude mozze biti iskreno...rzzno je koristiti ljude...ne znam, teshko pitanje.

Back