Kres kombinacija, poremecaj musko zenskih odnosa????

smiling girl

Obećava
Poruka
84
Sta je razlog zbog kojeg muskarci i zene vise naginju, makar ono sto sam primetila u zadnje vreme, ka tome da imaju neobaveznu jelte kres semu, nego normalnu vezu? Da li je razlog to sto se plase da udju u nesto ozbiljnije, ili su u pitanju obaveze zbog kojih ne nemaju vremena da se dovoljno posvete partnerima...Od puno primera koje srecem u svojoj okolini, mogla bih sve njih svrstati u dve glavne kategorije, 1. parovi koji su u dugim vezama i na putu su da se uzmu 2. Parovi koji su taze raskinuli, emotivno osakaceni i nesposobni da ponovo vole.i njih je mnogo vise od ovih prvih...Da nije to mozda razlog njihovog preferiranja kres kombinacija, strah, vreme potrebno da se preboli itd..Mislim da to postaje sve masovnije u zadnje vreme..i da ljudi previse vremena trace na puku `fislulturu`, umesto da uzivaju u pravoj ljubavi..

navikni se

čim su u većini, nije to toliko čudno
ali nikad se ne zna, neka se i iz te kres šeme rodi ljubav, ali na to ne treba nužno da se računa

neki pribegavaju tome jer su izbirljivi, neodlučni, ne mogu da nađu osobu s kojom bi proveli neko vreme, MISLE DA ZASLUŽUJU BOLJE, precenjivači i sebičnjaci, pa se teše kako je to rešenje svih njihovih unutrašnjih problema...

možda je to i normalno zaista
ali mi nekako ne ide uz ljudsku prirodu zoon politikona, već upravo suprotno...jer tu na kraju dana, opet nemaš nikog, već samo neki heart-beating dildo-a koji je poslužio i otišao

a to kad su negde slucajno u drustvu zajedno onda u caskanju - a ono je mara, mi smo u kres shemi znate
a vidite eno ona tamo
ali ne mora da se bakce nesto oko nje moze da je ignorise?

još malo unazad i tu smo, na nivou nekog psa, pojebem, sve u cilju produženja vrste, ne moramo se više ni videti nikad
eto propalog braka u najavi (koji nije morao ni da se desi jer je u startu i bilo kakav odnos bio besmislen)

Зато што не желим време и живце да трошим на неке глупости, узимам само оно што ми се свиђа. А и данас о верности и моралу је глупо и причати, тако да ме то заиста не занима, мсм таква поставка ствари.

Sta je razlog zbog kojeg muskarci i zene vise naginju, makar ono sto sam primetila u zadnje vreme, ka tome da imaju neobaveznu jelte kres semu, nego normalnu vezu? Da li je razlog to sto se plase da udju u nesto ozbiljnije, ili su u pitanju obaveze zbog kojih ne nemaju vremena da se dovoljno posvete partnerima...Od puno primera koje srecem u svojoj okolini, mogla bih sve njih svrstati u dve glavne kategorije, 1. parovi koji su u dugim vezama i na putu su da se uzmu 2. Parovi koji su taze raskinuli, emotivno osakaceni i nesposobni da ponovo vole.i njih je mnogo vise od ovih prvih...Da nije to mozda razlog njihovog preferiranja kres kombinacija, strah, vreme potrebno da se preboli itd..Mislim da to postaje sve masovnije u zadnje vreme..i da ljudi previse vremena trace na puku `fislulturu`, umesto da uzivaju u pravoj ljubavi..

Bilo je toga i pre - cini ti se.

Зато што не желим време и живце да трошим на неке глупости, узимам само оно што ми се свиђа. А и данас о верности и моралу је глупо и причати, тако да ме то заиста не занима, мсм таква поставка ствари.

da da, ima i toga, kres šema kao vid zaštite

Pa nije ni to loš odnos na kraju, ako postoji dogovor i fer plej. Sve ostalo je zamka za guske, zavlačenja itd

naravno da postoji dogovor i naravno da smo fer
ali problem nastaje kad se ženska isprima, a svaka MORA da se isprima, to im je u prirodi
onda postaješ bezosećajni skot, vaki si naki si pa onda ona osnuje feministički pokret i hejtuje muškarce ceo život, sutra se istresa nad nekom čarapom
patologija jednom rečju i to patologija u vidu lavine

Sta je razlog zbog kojeg muskarci i zene vise naginju, makar ono sto sam primetila u zadnje vreme, ka tome da imaju neobaveznu jelte kres semu,
Da bi se sve malo bolje sagledalo treba pogledati šta je to "neobavezna šema" ili "neobavezan seks".
Odgovori će biti veoma različiti i nejasni sve dok se ne odgovori na pitanje: "šta je to obavezan ili obavezujući seks?"
Ako već postoji neobavezujući kao nešto novo, znači da je do sada seks bio nešto obavezno ili obavezujuće. Kakve su bile posledice te obaveze ili obavezivanja?

naravno da postoji dogovor i naravno da smo fer
ali problem nastaje kad se ženska isprima, a svaka MORA da se isprima, to im je u prirodi
onda postaješ bezosećajni skot, vaki si naki si pa onda ona osnuje feministički pokret i hejtuje muškarce ceo život, sutra se istresa nad nekom čarapom
patologija jednom rečju i to patologija u vidu lavine

:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

dobro.
i šta se vi peckate kad se ne skontate, riba hoće vezu, on hoće samo seks, ona iskulira, a on onda jede svoja muda?
nemoj reći da se nije desilo nikad, dešava se (retko, uzevši u obzir žensku emotivnu notu)

Poslednja izmena:

Uopste se ne slazem sa tom tvojom teorijom da ako ne udjes u brak sa nekim da si emotivno skrhana i osakacena licnost. Imas ljudi koji jednostavno razmisljaju obema nogama na tlu. I kapiraju da jos ne zele ozbiljnu vezu koja vodi zna se cemu, i onda uzivaju u zajednickim momentima. Na protiv pre mislism da su takve "sheme" daleko zdravije jer su iskrenije, zasnovane su na prelepim iskustvima koja spremaju osobu za pravu stvar kada naidje, nego te Mileve i Milojice koji ako su spavali zajedno odmah podrazumevaju da su se zarucili i da treba vec da traze od mame i tate veze da se zaposle i zasnuju brak.

:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

dobro.
i šta se vi peckate kad se ne skontate, riba hoće vezu, on hoće samo seks, ona iskulira, a on onda jede svoja muda?
nemoj reći da se nije desilo nikad, dešava se (retko, uzevši u obzir žensku emotivnu notu)

da ali riba ne može da iskulira, ona zapati emociju i onda živi na otpacima koje joj lik baca dok mu se njeno prenemaganje o 'ljubavi' ne smuči i onda je naduva
tad nastupa onaj deo gde lik postaje vaki naki, a ništa nije kriv, samo se držo prvobitnog dogovora

Back