kres kao uteha za poznanika/cu?

nebi
ne volim patetiku :)

Baš zato treba da je odradiš, da jeprodje patetika i da počne da cvrkuće!

ne bih.
bljuc mi je to.
plus sto su ljudi u tim situacijama skroz ranjivi i ne rasudjuju racionalno i to su tako neke sasvim pogresne situacije, plus to neko kao sazaljenje a opet neka posebna bliskost. i sve zajedno cini samo zbrku od koje se treba distancirati.
aaaaa, fuj, sad kad pomislim da mi najbolji drug slini zbog ribe a ja da ga kresem FUJ

Cicije jedne! :evil::rtfm:
El znate bre da se od stisnutih kolena dobijaju X-noge??

Ovo je niskoz:(!

Kakva bre paučina, to je za one koji gaje pauka ubicu..?
Naravno da je nisko!
Šta si očekivala, kad na praznik ljubavi i davanja pričaš o nedavanju?
Znate li bre žene da kako danas uradite, tako će vam cele godine biti?
Zato davajte na angro danas, nemoj na proleće da čujem žalopojke u fazonu "E moj Golube, što ne poslušah tvoje mudre savete, sad imam upalu mišića od svih prstića!"

Naravno da je nisko!
Šta si očekivala, kad na praznik ljubavi i davanja pričaš o nedavanju?
Znate li bre žene da kako danas uradite, tako će vam cele godine biti?
Zato davajte na angro danas, nemoj na proleće da čujem žalopojke u fazonu "E moj Golube, što ne poslušah tvoje mudre savete, sad imam upalu mišića od svih prstića!"

E, ima nas raznoraznih. Bolje i upala mišića prstića nego vaginez:mrgreen:!

On/ona je ocajan/a i dolazi k vama da vam place na ramenu i da se ispoveda...
i odjednom shvatite da sedi tik do vas i da vas gleda molecivo, zeli vas dal zbog
vas kao vas ili zbog svog bedaka..a i vama je simpa tako rastrojen/a...

pa bi li ste mu dali ili je odradili za utehu? :)

...ако је јако добро познајем и баш смо добри...баш бих се сморио...не бих могао никад...и питање да ли би пријатељство опстало после...то би ме највише сморило...

...ако је у питању била само искреност (некад је лакше отворити се према странцима) и ако ме привлачи...мислим да бих могао...мада...компликовано је то бре...шта после? Ма немам појма да ли бих...

Back