Кренуло је ...

Да ли ће НАТОВ милосрдни анђео да нападе Либију

• да

• не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Gadafi je makar sposoban u odnosu na Milosevica.

Srbija je svaku pitku izgubila kad je on bio na vlast.
Него шта него да је способан. Гадафи и Милошевић, то је као да поредиш милихброт и доопе.

Како рекох на оној другој теми, од једне камилохебне пустиње направио је земљу с највишим стандардом у Африци.

Подршка Гадафију. Да сачува земљу од ''CIA-демократије и људских права''

Иначе, следи му благостање по моделу Србије, можда и још горе :
1. ЕУ нема алтернативу
2. Међународни ''трибунал''
3. Приватизација нафтних и гасних извора
4. Професионализација војске
5. Шопинг молови
6. Школарине
7. 400.000 отпуштених радника
8. ММФ
9. ГМО храна
10. НВО (нпр Мајке Бенгазија)
11. Парада поноса
12. У школским двориштима све мање деце а све више паса луталица
13. Милион и кусур незапослених
14. Народне кухиње
15. __________________________

Иситна али шта ми радимо само пишемо док разбеснели Либиски фундаменталисти лупају прозоре и демолирају амбасадау Либије у Београду и још их нико није ни привео нити зауставио.Јел да ми се терористи шетају по Србији и вандализују амбасаду Либије.
Види их у Сарајеву како подржавају терористе и вехабије и Ал Каиду

Иситна али шта ми радимо само пишемо док разбеснели Либиски фундаменталисти лупају прозоре и демолирају амбасадау Либије у Београду и још их нико није ни привео нити зауставио.Јел да ми се терористи шетају по Србији и вандализују амбасаду Либије.
Види их у Сарајеву како подржавају терористе и вехабије и Ал Каиду

Ma znas i sama da njih niko ni za sta ne racuna i ne pita.

А ево их њихова пропаганда и разбијње и у Београду

Јел ви не мислите да су ово родољуби ,па нама бре градовима терористи ходају и још каменују амбасаду Либије.

А ми гледамо у споственој земљи нам као дивљаци руше и разбијају наша грађевине

А министар се није ни огласио

Poslednja izmena:
Никада не заборавите Случај Рачак исцениран .
Случај Рачак је био прекретница која је послужила као реторички аргумент усмерен против СРЈ, и као „легално покриће за почетак рата“ (НАТО интервенције против СРЈ)

Тако ће и да Гадафију наместе јер Гадафи и ми имамо исте непријатеље

Gadafi je sjebao stvar mnogo. Bolje da je raspisao izbore,a ako misli da ga narod voli onda je mogao resiti ovaj problem i produziti sebi mandat,u najgorem slucaju mogao ih je pokrasti. 40 godina je na vlasti i nije postavio odane ljude na kljucna mesta. Celu vojisku da je profesionalizovao ovih problema ne bi imao. DA je to imao i da im je povecao plate i naknade ugusio bi pobunu za dan.

Agresor je za Gadafija onaj koji mu se protivi a to prvo rade njegovi ljudi... demonstriraju , pljuju ga... poenta onoga sto ja vama hocu da kazem je da ce pobiti mnoooogo svog sveta samo kako bi "ocuvao dostojanstvo" sto me malo podseca i na Slobu...

Mislim ....DA GREŠIŠ.....njih dvoje ....NE MOŽE U ISTI KOŠ

Za razliku od ...Slobodana Miloševića....koji je svoj narod ...SVOJIM POSTUPCIMA....uvukao u ...BEDU i GALOPIRAJUĆU INFLACIJU ...zbog ...LIČNIH KORISTI....onaj drugi...GADAFI...je ...SVOJ NAROD IZVUKAO IZ BEDE...IZGRADIO ZEMLJU...i ...PODIGAO STANDARD ŽIVOTA....

Kakva cvecka,novi idol srpskih patriota,nakrao samo 60 milijardi dolara za svoju dragu decicu,od koga li to :think: :mrgreen: ode vam brat Muamer na prvu banderu,samo ako ga se docepaju :sad2::rida:

Моамер Абу ал-Гадафи Миниар или Му'аммар Миниар Абу ал Каддхафи (арапски му ʿ Аммар Ал-معمر القذافي Каддхафи, ДМГ му ʿ Аммар Ал-Кадхафи, 7. јун 1942 у Иуханнам у Сурт, званично рођен 19. јуна 1942 Сурт , Либији је после војног пуча од 1969 до 1979 шеф државе Либије. Као самозвани револуционарни лидер и бивши генерални секретар Генералног народног конгреса, он одређује политику Либије деценијама.
Гадафи је рекао да су нагомилали за себе и своју породицу богатство од око 60 милијарди долара .У 2008 је био позван од стране више од 200 афричких краљева и традиционалних племенских владара као краљ краљева,Краљ краљева Африке .
У фебруару 2011, дошли су до нереда широм земље у Либији. Крај фебруара 2011, Гадафи је изгубио контролу над источнoм делу земље .

Kakva cvecka,novi idol srpskih patriota,nakrao samo 60 milijardi dolara za svoju dragu decicu,od koga li to :think: :mrgreen: ode vam brat Muamer na prvu banderu,samo ako ga se docepaju :sad2::rida:

Моамер Абу ал-Гадафи Миниар или Му'аммар Миниар Абу ал Каддхафи (арапски му ʿ Аммар Ал-معمر القذافي Каддхафи, ДМГ му ʿ Аммар Ал-Кадхафи, 7. јун 1942 у Иуханнам у Сурт, званично рођен 19. јуна 1942 Сурт , Либији је после војног пуча од 1969 до 1979 шеф државе Либије. Као самозвани револуционарни лидер и бивши генерални секретар Генералног народног конгреса, он одређује политику Либије деценијама.
Гадафи је рекао да су нагомилали за себе и своју породицу богатство од око 60 милијарди долара .У 2008 је био позван од стране више од 200 афричких краљева и традиционалних племенских владара као краљ краљева,Краљ краљева Африке .
У фебруару 2011, дошли су до нереда широм земље у Либији. Крај фебруара 2011, Гадафи је изгубио контролу над источнoм делу земље .
:hahaha::zcepanje::rotf:
Како је тебе лако залудити!

Srborusi,naebacete od cara i njegovog poslinog,izbacice ce vas iz Evroatlanske unije ako tako nastavite:rtfm::hahaha::rotf:

Medvedev upozorio libijske vlasti i pozvao na uzdržanost

Rusija poziva vlasti Libije da ne dopuste dalje pogoršanje situacije i ubijanje civilnog stanovništva, jer će u suprotnom to predstavljati zločin sa svim posledicama koje iz toga proizlaze, izjavio je ruski predsednik Dmitrij Medvedev. ''Odlučno pozivamo aktuelnu vlast Libije i sve odgovorne političare zemlje na uzdržanost, kako se ne bi dozvolilo dalje pogoršavanje situacije i uništavanje civilnog stanovništva. U suprotnom takve aktivnosti će biti okvalifikovane kao zločin sa svim posledicama koje proističu iz međunarodnog prava'', navedeno je u izjavi Medvedeva ruskog predsednika.

Srborusi,naebacete od cara i njegovog poslinog,izbacice ce vas iz Evroatlanske unije ako tako nastavite:rtfm::hahaha::rotf:

Medvedev upozorio libijske vlasti i pozvao na uzdržanost

Rusija poziva vlasti Libije da ne dopuste dalje pogoršanje situacije i ubijanje civilnog stanovništva, jer će u suprotnom to predstavljati zločin sa svim posledicama koje iz toga proizlaze, izjavio je ruski predsednik Dmitrij Medvedev. ''Odlučno pozivamo aktuelnu vlast Libije i sve odgovorne političare zemlje na uzdržanost, kako se ne bi dozvolilo dalje pogoršavanje situacije i uništavanje civilnog stanovništva. U suprotnom takve aktivnosti će biti okvalifikovane kao zločin sa svim posledicama koje proističu iz međunarodnog prava'', navedeno je u izjavi Medvedeva ruskog predsednika.
Кажем ја да те часом може убедити у макар шта.
Русе ова криза мало тангира. Једноставно цене нафте дивљају и они купе кајмак.
Али Чајнезери пате, и баш зато кроз СБ УН неће проћи потребне резолуције.
А Кинези могу да буду веома незгодни, као јесенас, у новембру, кад су довели до краха аукцију америчких владиних обвезница.

Do mene je dosla informacija da zapad podrzava opoziciju a ne verujem da bi zapad podrzavao ciste teroriste i ljude koji bi da rade direktno protiv tog zapada...

Priznajem! malo sam nespreman usao u temu - raspravu ali me je iznervirao govor GAdafija u kome se jasno vidi da je spreman da pobije mnoooogo ljudi....

Poenta mog javljanja ovde je da skrenem paznju na te govore (GOVOR MRZNJE) a manje da se raspravljam o nekim detaljima u koje nisam detaljno upucen...

ETO... Iskreno od mene ;)

Ma... u Srbiji je bila druga situacija... Nemoj da uporedjujes Libiju i Srbiju...

Smatram da EU i USA TREBA nesto da preduzmu povodom gradjanskog rata u Libiji... dali to bila vojna akcija tipa upada kopnenog zarad zastite civila ili po koja granata po gatafijevim polozajima to je nuzno jer stvarno se dole desava haos i iz minuta u minut gine svet koji je protiv svog DIKTATORA

To jeeednostavno nije tacno . lazu ko psi , ko onomad 99 .

Back