rokavec
Ističe se
- Poruka
- 2.144
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bilo ljudi na tv-u REKAO JE DA CE SVE POBITI I DA SE NECE PREDATI DO POSLEDNJE KAPI KRVI I POSLEDNJEG COVEKA ... samo se vi zezajete... nemojte i dalje da se smejete ako cujete sutra ujutru koliko je ljudi poginulo nocas
Ја сам теби једанпут лепо рекла под којим једино условима могу да наставим овде разговоре с тобом.Eee, kad bi te uvek tako sluzila logika...
Ili ti to treba da nas sarmiras svojim stavovima oko libijske krize, pa da pomislimo da si objektivna na domace teme, iako se na ovdasnjem terenu ponasas kao ti koje kritikujes?![]()

Теби је заиста свашта могуће продати.

Теби је заиста свашта могуће продати.
Тај исти РТС је синоћ објавио на свом сајту да је Гадафи убијен.![]()

Agresor je za Gadafija onaj koji mu se protivi a to prvo rade njegovi ljudi... demonstriraju , pljuju ga... poenta onoga sto ja vama hocu da kazem je da ce pobiti mnoooogo svog sveta samo kako bi "ocuvao dostojanstvo" sto me malo podseca i na Slobu...

Нисам био Слобин симпатизер, али где је он то побио много света?
![]()

Гадафи је милион пута бољи од Милошевића.Agresor je za Gadafija onaj koji mu se protivi a to prvo rade njegovi ljudi... demonstriraju , pljuju ga... poenta onoga sto ja vama hocu da kazem je da ce pobiti mnoooogo svog sveta samo kako bi "ocuvao dostojanstvo" sto me malo podseca i na Slobu...
Двоструки аршини ,све ме ово око Либије враћа у не тако далеку прошлост када су нама то исто радили
Agresor je za Gadafija onaj koji mu se protivi a to prvo rade njegovi ljudi... demonstriraju , pljuju ga... poenta onoga sto ja vama hocu da kazem je da ce pobiti mnoooogo svog sveta samo kako bi "ocuvao dostojanstvo" sto me malo podseca i na Slobu...
Па наравно да су албански лешеви..Nas stanovnike Srbije je premlacivao, zasipao suzavcima a u bosni je ubijao i na kosovu... setimo se masovnih grobnica nadomak Beograda (Albanski lesevi)
Ја сам теби једанпут лепо рекла под којим једино условима могу да наставим овде разговоре с тобом.
А сад има још један:
Да се одрекнеш те потребе за параноидним конструкцијама, и чудовишним закључцима које, не знам зашто, доносиш о мојим погледима.
Како ли само ово изнађе?
Свака част на машти. Почни да пишеш фантастичне приче.
Шта ме брига да било кога шармирам.
Ја износим своје погледе, никад и никоме се не улагујући, право у центар.
Знам да истина боли, али то је тако...

Nas stanovnike Srbije je premlacivao, zasipao suzavcima a u bosni je ubijao i na kosovu... setimo se masovnih grobnica nadomak Beograda (Albanski lesevi)
Гадафи је милион пута бољи од Милошевића.
Али, то у овом часу и није тема, и није битно за причу.
Медијска харанга, општа реторика и понашање светских силеџија је истоветно, и у овом случају Либије, као што је било и при агресији на СЦГ.

Libija je bila zapadni zaradnik.
Em je slala naftu, em je crnce slala opet kuci tako da nisu usli u Evropsku Uniju.
Tako da je tema zapad protiv Gadafia. To je sve samo CIA samo snovi nekih nasih forumasa.

Nas stanovnike Srbije je premlacivao, zasipao suzavcima a u bosni je ubijao i na kosovu... setimo se masovnih grobnica nadomak Beograda (Albanski lesevi)
Gadafi je makar sposoban u odnosu na Milosevica.
Srbija je svaku pitku izgubila kad je on bio na vlast.