Кренуло је ...

Да ли ће НАТОВ милосрдни анђео да нападе Либију

• да

• не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Моамер ел Гадафи: Наоружаћемо цео народ и сва либијска племена

петак, 25. фебруар 2011.

gadafi.jpg

Муамер ел Гадафи на Зеленом тргу снимљен вечерас док се обраћао окупљенинм људима Фото Бета-АП

ТРИПОЛИ – Либијски лидер Муамер ел Гадафи позвао је вечерас своје присталице на Зеленом тргу у Триполију да заштите нацију и њене нафтне интересе и поручио да ће, када то буде било неопходно, наоружати целокупан народ и сва племена.

„Можемо сломити било којег непријатеља. Можемо га сломити уз вољу народа. Људи су наоружани и када то буде било неопходно, отворићемо складишта оружја да наоружамо целокупан либијски народ и сва либијска племена”, рекао је Гадафи, у говору пред својим присталицама.

Гадафи је слао пољупце следбеницима, а потом театрално подигао обе песнице у вис и узвикнуо: „Спремите се да се борите за Либију! Спремите се да се борите за достојанство! Спремите се да се борите за нафту! Одговорите им, нека се стиде!”, пренела је агенција Ројтерс.

Гадафијеве присталице су, машући зеленим заставама Либије, у таласима одговарале: „Нашом крвљу и душама ти се обавезујемо, Гадафи!”.

Владине снаге су данас у Триполију убиле најмање два демонстранта, известили су арапски медији, док се талас побуна против вишедеценијског либијског лидера полако приближава његовом упоришту у престоници.

Противници Гадафија у Бенгазију, другом по величини либијском граду, сматрају да су учестала обраћања Гадафија следбеницима заправо почетак његовог краја.

„Када одсечете главу певцу, он наставља да трчи наоколо. То је степен на којем се Гадафи налази. Он је готов”, рекао је британској агенцији инжењер Мустафа Геријани (54).

Савет УН за људска права осудио је раније данас у Женеви насиље либијских снага безбедности над демонстрантима и донео одлуку о покретању међународне истраге о злочинима у тој земљи који, како је закључено, можда представљају и злочине против човечности.

(Танјуг)

Bilo ljudi na tv-u REKAO JE DA CE SVE POBITI I DA SE NECE PREDATI DO POSLEDNJE KAPI KRVI I POSLEDNJEG COVEKA ... samo se vi zezajete... nemojte i dalje da se smejete ako cujete sutra ujutru koliko je ljudi poginulo nocas

Pa bre i kokoske i ako imaju pileci mozak, znaju da razmisljaju.
Rekao je malo drugacije, hoces da ti prevedem sta Svabe kazu, sta je rekao?
Koliko su ljudi od "oslobodjenja", Ameri pobili u Iraku i Avganistanu?

Eee, kad bi te uvek tako sluzila logika... :(

Ili ti to treba da nas sarmiras svojim stavovima oko libijske krize, pa da pomislimo da si objektivna na domace teme, iako se na ovdasnjem terenu ponasas kao ti koje kritikujes? :think:
Ја сам теби једанпут лепо рекла под којим једино условима могу да наставим овде разговоре с тобом.

А сад има још један:

Да се одрекнеш те потребе за параноидним конструкцијама, и чудовишним закључцима које, не знам зашто, доносиш о мојим погледима.
Како ли само ово изнађе? :roll:

Свака част на машти. Почни да пишеш фантастичне приче.

Шта ме брига да било кога шармирам.

Ја износим своје погледе, никад и никоме се не улагујући, право у центар.

Знам да истина боли, али то је тако...

"Ми ћемо се борити уколико они то желе. Са наоружаним људима можемо победити сваког агресора", реако је пуковник Гадафи, у пркосном говору у коме је стране медије називао погрдним именима.

Гадафи је апеловао на своје присталице да, како наводи, заштите Либију и њене "нафтне интересе", пренео је Ројтерс.

Agresor je za Gadafija onaj koji mu se protivi a to prvo rade njegovi ljudi... demonstriraju , pljuju ga... poenta onoga sto ja vama hocu da kazem je da ce pobiti mnoooogo svog sveta samo kako bi "ocuvao dostojanstvo" sto me malo podseca i na Slobu...

Agresor je za Gadafija onaj koji mu se protivi a to prvo rade njegovi ljudi... demonstriraju , pljuju ga... poenta onoga sto ja vama hocu da kazem je da ce pobiti mnoooogo svog sveta samo kako bi "ocuvao dostojanstvo" sto me malo podseca i na Slobu...
Гадафи је милион пута бољи од Милошевића.

Али, то у овом часу и није тема, и није битно за причу.

Медијска харанга, општа реторика и понашање светских силеџија је истоветно, и у овом случају Либије, као што је било и при агресији на СЦГ.

Koliko bre to svog sveta, da pobije?
Sta mislis, da su u poslednjih meseca dana, slucajno izazvani nemiri u okruzenju, Egipat, Tunis...?
Sapienti sat.
Sloba ubio?

Подршка Гадафију. Да сачува земљу од ''CIA-демократије и људских права''

Иначе, следи му благостање по моделу Србије, можда и још горе :
1. ЕУ нема алтернативу
2. Међународни ''трибунал''
3. Приватизација нафтних и гасних извора
4. Професионализација војске
5. Шопинг молови
6. Школарине
7. 400.000 отпуштених радника
8. ММФ
9. ГМО храна
10. НВО (нпр Мајке Бенгазија)
11. Парада поноса
12. У школским двориштима све мање деце а све више паса луталица
13. Милион и кусур незапослених
14. Народне кухиње
15. __________________________

Nas stanovnike Srbije je premlacivao, zasipao suzavcima a u bosni je ubijao i na kosovu... setimo se masovnih grobnica nadomak Beograda (Albanski lesevi)
Па наравно да су албански лешеви..
Не знам у којој земљи света је дозвољено пуцати на војску и полицију?
Јел имаш ти нешто смисленије сем тих мантри.
И једно просто питање, да ли си ти стално у кући, у тој мери да заиста не знаш шта је реалност?

Ја сам теби једанпут лепо рекла под којим једино условима могу да наставим овде разговоре с тобом.

А сад има још један:

Да се одрекнеш те потребе за параноидним конструкцијама, и чудовишним закључцима које, не знам зашто, доносиш о мојим погледима.
Како ли само ово изнађе? :roll:

Свака част на машти. Почни да пишеш фантастичне приче.

Шта ме брига да било кога шармирам.

Ја износим своје погледе, никад и никоме се не улагујући, право у центар.

Знам да истина боли, али то је тако...

Mnogo mi se ti nesto pravdas s obzirom na tako jake argumente :kafa:

Nas stanovnike Srbije je premlacivao, zasipao suzavcima a u bosni je ubijao i na kosovu... setimo se masovnih grobnica nadomak Beograda (Albanski lesevi)

Jel trebalo da budu lesevi Marsovaca?
Jesu li Marsovci, napadali vojsku, policiju, klali, proterivali, silovali Srbe?
Koga to ubijao u Bosni?
Onih "8000 DOBRIH BOSNJANA", od kojih je polovina ziva negde po svetu, recina umrla pre rata, a sestina umrla od raznih bolesti za vreme rata?
Kako to da se ne setis, stotine hiljada proteranih iz HR i svih onih srpskih leseva, iz Bosne, sa Kosova, koji su nadjeni i onih koji nikada nisu nadjeni?

Гадафи је милион пута бољи од Милошевића.

Али, то у овом часу и није тема, и није битно за причу.

Медијска харанга, општа реторика и понашање светских силеџија је истоветно, и у овом случају Либије, као што је било и при агресији на СЦГ.

Evo, procitao sam, cisto da znas da se nisi trudila dzaba :mazi:

Libija je bila zapadni zaradnik.

Em je slala naftu, em je crnce slala opet kuci tako da nisu usli u Evropsku Uniju.

Tako da je tema zapad protiv Gadafia. To je sve samo CIA samo snovi nekih nasih forumasa.

Мислиш продавала нафту а сада би они за ништа да је имају да је окупирају и уведу Амерчку демократију као што су је увели нама и свим другим државам

Не могу да верујем да је неко ко је прошао кроз све ово што пролази Либија и даље негира Амерички злочин и злочин НАТО ПАКТА који ће да их бомбардује и уништи

Само можда им и учини улогу када их нападне народ ће да се сложи тако то увек буде.

Овај сценарио смо гладали и јадно је да неки подржавају убице наше деце:rtfm:

Back