Кремљ: "Путин је главна мета објављене анализе"

Русија није врста друштва у коме се малверзације у високим круговима кажњавају

Ali zato Amerika jeste ta vrsta društva. :lol:

Zapravo tamo kad malverzacijama spičkaš globalnu ekonomiju kazne te državnim subvencijama. Da ti se nađe, dok opet ne staneš na noge...

http://jpgazeta.ru/bumagi-rodzhersa...ce=amaidan&utm_medium=vk&utm_campaign=amaidan

"Бумаги Роджерса: коррупция в США — это триллионы долларов

06.04.2016 11:25
Это только первая часть нашей антикоррупционной эпопеи, материалов у нас ещё масса. Читайте Роджерса, и мир больше никогда не будет прежним!..."...

http://jpgazeta.ru/wp-content/uploads/2016/04/hqdefault.jpg

hqdefault.jpg

onda ti , kao po obicaju nista ne znas. udata je za holandjanina i zivi u jednom selu pored roterdama

Знаш о томе колико знаш и било чему другом. Не баш много.

"Eighteen months after the loans, the president used Igora as the venue for the wedding of Katerina. Her groom was Kirill Shamalov, the son of another of Putin’s old St Petersburg friends. News of the ceremony, from which cameras were banished, only emerged in 2015."

http://www.theguardian.com/news/2016/apr/03/panama-papers-money-hidden-offshore

Колега, какви су коментари у Британији поводом Камероновог учешћа у афери?

Сигуран сам да је Оланд пресрећан што ће моћи неког опет неког да ошиша за порез и да те паре баци на оно паразитирање по Малију. А можда од тих пара направи још већи и леши казамат у Калеу. Који је тај човек Марксиста, мене је стид. Осећам трансфер блама.

У Русији се, стандардно, ово проглашава у велику победу над западним неолибералним сатанаилом.

У КСА се и не спомиње, а на Исланду пада влада.

А за "пада влада", пада глава.

Колега, какви су коментари у Британији поводом Камероновог учешћа у афери?

Сигуран сам да је Оланд пресрећан што ће моћи неког опет неког да ошиша за порез и да те паре баци на оно паразитирање по Малију. А можда од тих пара направи још већи и леши казамат у Калеу. Који је тај човек Марксиста, мене је стид. Осећам трансфер блама.

У Русији се, стандардно, ово проглашава у велику победу над западним неолибералним сатанаилом.

У КСА се и не спомиње, а на Исланду пада влада.

А за "пада влада", пада глава.

Предвидљиво трибалистички. Гардијан покушава да га оцрни на било који начин, али не полази им баш од руке.

Сад су прозвали и Ешли Кола, шкандал се за шкандалом ниже.

Читам да су Кинези по директиви из Пекинга потпуно блокирали оне "антикинеске пропагандне бљувотине". Ха ха.

/rossiya/putiniana/putin-usli-su-u-ofcore-da-mi-nesto-pripisu-a-sada-se-neki-iz-vasingtona-lukavo

kao što je i predpostavljano od strane intiligentnih forumaša , sve je jasno .

Inače interesantno je Putinovo objašnjenje šta je radio onaj njegov prijatelj muzičar , kupovao instrumente i uvozio u Rusiju .

Da podsetim malo , po svetu je rasuto ko zna koliko ukradenih predmeta koji se prodaju na kojekavim crnim aukcijama i ilegalnim tokovima . Svaka pomisao da iza stoji država može dovesti do gibitka traga i kupovine željenog predmeta . Zato pametne države imaju te tajne kanale i ljude od poverenja koji obavljaju te poslove u ime države .

Ja ne tvrdim da u Rusiji nema lopova , nego samo da je ova akcija smišljena ne na hvatanje lopova nego nečeg drugog ......za sada su se samo uvatili za onu stvar i još samo treba da počnu da viču revolucija ......

Kamerom imao 30.000 funti na tim računima , pa to je da čovek crkne od smeha :zcepanje: ......a Putin 2 milijarde .....kako to da nema Medvedev makar 500 miliona ili Lavrov makar 100.000 $ .

Back