Kremansko prorocanstvo

• Začetnik teme Začetnik teme DON
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

zlatno doba srbije ...

• tek dolazi

• je proslo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Sta cim neko kaze nesto sto nije zvanicno potvrdjeno odma je sekta? Stvarno si inteligentan. btw ja isto molim bez sekte spamera koji cak imaju zajednicki sajt, moderatori i ostali uvazeni spameri imaju zajednicki sajt. Ako ne verujes pitaj ih, a i ima negde na forumu, mislim da je stavljeno u temi o letecim tanjirima. Za ovo drugo necu da komentarisem, stvarno si prostak.

Jesam li ti ja vec rekao nesto za taj nas sajt i da ga ne spominjes u takvom kontekstu?

Sajt se ne bavi spamom, nego jednim zanrom knjizevnoscu.
A mi nismo sekta, nego normalni ljudi sa normalnim pogledom na svet.
Ovo ti je zadnji put da koristis to u nekom negativnom kontekstu. Zadnji
Nemoj da trpis posledice toga, koje cu ti ja sam, sam samcat, lepo servirati.

I veruj mi, nece biti prijatne.

Jesam li ti ja vec rekao nesto za taj nas sajt i da ga ne spominjes u takvom kontekstu?

Sajt se ne bavi spamom, nego jednim zanrom knjizevnoscu.
A mi nismo sekta, nego normalni ljudi sa normalnim pogledom na svet.
Ovo ti je zadnji put da koristis to u nekom negativnom kontekstu. Zadnji
Nemoj da trpis posledice toga, koje cu ti ja sam, sam samcat, lepo servirati.

I veruj mi, nece biti prijatne.

ne vredi sa njim raspravljati tvrdi ne voli sekte a gledaj o cemu sve prica

ja se izvinjavam forumasim koje sam spomenuo prilikom rasprave sa Peleom, jer iako se ne slazemo nije mi to bila namera vec da ukazem Peleu da ako smo mi koji pricamo o reposima kako on kaze sekta onda su i ovi sto organizovano pljuju teme o tome. A nismo ni jedni ni drugi.

A ti Pele molim te napisi jedan smislen komentar? Ti ili jos ides u osnovnu skolu ili su ti intelektualni kapaciteti veoma visoki:roll:

ja se izvinjavam forumasim koje sam spomenuo prilikom rasprave sa Peleom, jer iako se ne slazemo nije mi to bila namera vec da ukazem Peleu da ako smo mi koji pricamo o reposima kako on kaze sekta onda su i ovi sto organizovano pljuju teme o tome. A nismo ni jedni ni drugi.

A ti Pele molim te napisi jedan smislen komentar? Ti ili jos ides u osnovnu skolu ili su ti intelektualni kapaciteti veoma visoki:roll:

izvini PROFESORE

nostradamus on je predvideo buduca desavanja pomocu zvezda kao sto su drevne maje radile. a sveto pismo to je isto jedno prorocanstvo samo treba dekodirati bibliski kod a ovi koji neveruju u ta prorocanstva neka uznu novcanicu od 20 dolara da je presaviju i dobice slike 11.09.2001 napad na WTC ovde mozete da vidite presavijenu novcanicu od 20 dolara

nostradamus on je predvideo buduca desavanja pomocu zvezda kao sto su drevne maje radile. a sveto pismo to je isto jedno prorocanstvo samo treba dekodirati bibliski kod a ovi koji neveruju u ta prorocanstva neka uznu novcanicu od 20 dolara da je presaviju i dobice slike 11.09.2001 napad na WTC ovde mozete da vidite presavijenu novcanicu od 20 dolara

a na kom dolaru da vidim kakvo ce vreme biti iduce nedelje? :zcepanje:

ljudi izgleda da da smo skrenuli sa teme posto odavno je postavljena ajde da se vratimo temi ja licno neverujem u proroke i prorocanstva ali zanimljiva su pitanja i odgovori na ovoj temi nadam se da ce neko napisati jos neku znaimljivu recenicu na ovu temu pozzzzzzz svima na forumu

Људи не би били људи кад не би ЗЛОУПОТРЕБИЛИ нечији дар...
Митар Тарабић је на питања одакле нешто зна,одговарао:тако ми је казато...
Сасвим друго је нешто што је много опасније.
Мислим на преписивање са злом намјером(фалсификат).
Па онда су ту,наравно,ТУМАЧЕЊА,јер ето људи тумаче и Библију...
Па наравно да ће и Нострадамуса...
Ах,да,још нешто:кад на Интернету,или било гдје,прочитате предвиђање са
тачним датумом,догађајима везаним за град или регију,то НИЈЕ ТАЧНО...
Они којима је дато да виде,добију дјелиће,углавном магловите.
Ко је још чуо за пророчанство са датумом и сатницом...

evo nostradamusova prorocanstva od 2008 do 2011 Sledeća, 2008. godina biće ponovo u znaku zbivanja na Bliskom istoku. Po Nostradamusu, veliki arapski princ, opijen pobedama u prošloj godini, sada sanja drugi san. On se sprema da krene u pohod na Evropu. Pošto je Evropa sve manje ratnički raspoložena, on se nada da će je lako osvojiti. Da bi bio što sigurniji u ovom pohodu, on stupa u savez, ne pitajući za cenu, sa islamskim zemljama oko Crnog mora - Bizant (Turska). S obzirom na to da kopnom nema pristup do evropskih teritorija, on sve snage usmerava na more. Rodos pokazuje simpatije za novu vlast i izlazi mu u susret. To područje postaje centar svih operacija koje treba da uslede.

Međutim, sa druge strane, evropske države iz svojih baza na Mediteranu, tačnije iz Jadranskog mora, upućuju svoje fregate ka ostrvima oko Rodosa. Pre nego što brodovi budu stigli do cilja, upašće u zasedu koju će im postaviti islamska vojska. Biće u klopci, opkoljeni i izloženi unakrsnoj vatri, tako da će mnogi brodovi evropske vojske biti potopljeni. Brojni vojnici će izginuti, a i oni koji budu preživeli, neće se dokopati svoga broda.

Evropljani će dostojanstveno odati počast svojim palim sinovima i svesni snage neprijatelja koji je krenuo na njih, u munjevitom napadu koji će ubrzo zatim uslediti, sravniće Rodos i Faros sa zemljom. Evropljani koji se potom budu iskrcali, spremiće još veće zlo arapskom vojskovođi. Ova bitka će biti presudna i njen ishod će spasiti Evropu od invazije islamske vojske. Ovo će biti početak kraja velikog arapskog princa.

Po Nostradamusu, 2009. je godina velikih katastrofa. Nakon dugog perioda velikog prosperiteta, u većini jakih država doći će do velike prirodne kataklizme na području Pirinejskog poluostrva. Ovaj zemljotres će odneti mnoge živote i nakon njega će uslediti dugi period suše.

Zemljotres u Španiji neće biti jedino zlo koje će se te godine nadneti nad Evropom. Dugo godina miran i pritajen, najveći vulkan u Evropi, Etna, proradiće i zasuće Napulj užarenom lavom. Nedugo zatim, Apeninsko poluostrvo će pogoditi i jak zemljotres, koji će promeniti konfiguraciju zemljišta, a samim tim i tok jedne velike reke koju Nostradamus naziva Aretuza.

Posle velike bitke, odigrane u predelu u kojem žive Sloveni, doći će do nezadovoljstva, a bes će pokuljati kao mleko, naročito u krajevima na obalama Jadranskog mora. Nostradamus nam u ovoj godini predviđa i rađanje neke nemani u Italiji. Da li je u pitanju čovek koji će svojom pojavom na političkoj sceni izazvati sukobe, ili je to neka istinska nakaza, čije će rođenje izazvati strah, jer će se tumačiti kao loš predznak, to će se saznati tek kad se događaji budu obistinili.

Naredna, 2010. godina, po velikom proroku biće obeležena smaknućem arapskog princa. Glad i zarazne bolesti neprekidno pritiskaju poraženu arapsku carevinu. Poražene vojske i narod u ovoj zemlji žive bedno. Nekadašnji moćni arapski princ ne poseduje nijedno čvrsto uporište u svojoj vlasti. Čak i njegovi najbliži saradnici okreću glavu od njega. Sve je više onih koji osećaju da je princ kriv za sve zlo koje ih je zadesilo i mnogi žele njegovu glavu.

Princ će pokušati da pobegne avionom, ali mu to neće poći za rukom. Cela misija njegovog smaknuća ostaće obavijena velom tajni. Smrt vladara neće biti zvanično objavljena, a na scenu će stupiti mnogi dojučerašnji podanici željni vlasti. Pritisnuti bolešću i glađu, potražiće pomoć od Evrope koja će im uslišiti molbe i pružiće pomoć napaćenom arapskom narodu. U toku ove godine, pojaviće se neka nova bolest u svetu za koju lekari dugo neće pronaći lek.

Godina 2011. donosi slabljenje moći i uticaja crkve u svetu. Od ovog perioda, svake sledeće godine uticaj crkve na zbivanja u celom svetu biće sve slabiji. Najpre je u ime islamske religije veliki arapski princ pokrenuo sveti rat i razvlastio Svetu sinagogu. Nakon islamskog pohoda, Sinagoga je bar prividno mrtva, a taj sveti hram u najsvetijem mestu više ne služi svojoj nameni. Interes za religiju opada u celom svetu, jer je nastalo drugo vreme u kojem pojedinac oseća da je dovoljan sam sebi.

Vatikan je takođe u velikom uzmaku pred silama progresa. Sve tri vere vezane za naše podneblje su oslabljene i na ivici propasti. Tri moćna i silna kralja pronalaze rešenje u saradnji sa Svetom stolicom tako što je premeštaju na drugo mesto, nudeći tim premeštajem i drugi sadržaj, pokušavajući da joj vrate nekadašnje dostojanstvo i moć. Ove godine dolazi i do premeštaja Svete stolice i novog centra crkvene moći. U isto vreme, u istom gradu, rađa se troje dece koja će, svojom lepotom i pameću, povratiti moć i sjaj sve tri vere koje su trenutno na umoru. Ako je verovati ovom proroku, čija se predskazanja već obistinjuju, bar mi nećemo biti svedoci kraja sveta, ako smo već svedoci strašnih potresa, ratova i prirodnih katastrofa na zemlji.

2009.francuska ima novog predsednika i pominje se da ce biti nuklearna katastrofa od koje ce stradati mediteranska obala... -znaci extra taman je pocelo da ponestaje radijacije
2011.francuska,italija,velike sile su zarazene nekim virusom-vec poznati hemijski rat 21.veka.pominje se i rat izmedju kine i usa..usa navodno pati dosta...
2012.raspad evropske unije
2013.moguc raspad nato-a,nesto ih rusija pritiska
2020.ako nastavimo ovako da se mnozimo nece biti vode ni biljaka dovoljno za sve nas
2022.usa i britanija imaju neke nove jake atomske
2026.pojavljuje se "novi"Isus Hrist koji je rodjen 11.avgusta 1999
2037.moguc napad muslimana na evropu
2040.nova dostignuca na polju medicine i fizike...mjenjaju noc za dan,experimentisu sa svinjskim organima kako bi ljudima pomogli...
2044.veliki zemljotres na zapadu...-huh bar jedna katastrofa ce nas promasiti :)
2050.10 bilioina ljudi na zemlji
2051.italija pada u dugove i ekonomski krah
2055.spanija ima neke velike probleme sa baskijom...
2062.halejeva kometa,puno sukoba i nemira
2066.velike klimatske promjene
2069.makedonija ce imati nekih problema sa iranom..
2073.hahahahah italija i grcka ratuju sa vanzemaljcima
iz ovoga se ne vidi smak sveta 2012. god

Samo mi nije jasno zašto proročanstva vezuju za godine,kada svako proročanstvo objavljeno kroz znakove.Apsolutno je glupo proročanstva vezivati za tačne godine.

pa to ti dodje vise paljevinski. xD

napali te totalno i onda jedva cekas,jedva cekas. :mrgreen::lol:

ovako neznas kad ce....mozda ce biti sutra,sledece nedelje,godine....mozda za koji minut. :eek: i onda manje ljudi obracaju paznju na to...znaci marketing je u pitanju! :D:lol:

2009.francuska ima novog predsednika i pominje se da ce biti nuklearna katastrofa od koje ce stradati mediteranska obala... -znaci extra taman je pocelo da ponestaje radijacije
2011.francuska,italija,velike sile su zarazene nekim virusom-vec poznati hemijski rat 21.veka.pominje se i rat izmedju kine i usa..usa navodno pati dosta...
2012.raspad evropske unije
2013.moguc raspad nato-a,nesto ih rusija pritiska
2020.ako nastavimo ovako da se mnozimo nece biti vode ni biljaka dovoljno za sve nas
2022.usa i britanija imaju neke nove jake atomske
2026.pojavljuje se "novi"Isus Hrist koji je rodjen 11.avgusta 1999
2037.moguc napad muslimana na evropu
2040.nova dostignuca na polju medicine i fizike...mjenjaju noc za dan,experimentisu sa svinjskim organima kako bi ljudima pomogli...
2044.veliki zemljotres na zapadu...-huh bar jedna katastrofa ce nas promasiti :)
2050.10 bilioina ljudi na zemlji
2051.italija pada u dugove i ekonomski krah
2055.spanija ima neke velike probleme sa baskijom...
2062.halejeva kometa,puno sukoba i nemira
2066.velike klimatske promjene
2069.makedonija ce imati nekih problema sa iranom..
2073.hahahahah italija i grcka ratuju sa vanzemaljcima

joooj ne mogu vise da prepisujem,smor mi a i ko ce to dozivjeti...
jesu li ovi proroci bili pesimisti ili se meni to cini??

Zar nije Nostradamus rekao da cemo svi da poginemo 2012?:lol:

Back