Parkeriss
Aktivan član
- Poruka
- 1.197
http://en.wikipedia.org/wiki/Orgonevidi sta kaze wikipedia za orgon. Nesto slicno sto kaze Master Yoda (ne ovaj forumski, nego onaj zeleni) za The Force, da ne citiram sada.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://en.wikipedia.org/wiki/Orgonevidi sta kaze wikipedia za orgon. Nesto slicno sto kaze Master Yoda (ne ovaj forumski, nego onaj zeleni) za The Force, da ne citiram sada.
Sta cim neko kaze nesto sto nije zvanicno potvrdjeno odma je sekta? Stvarno si inteligentan. btw ja isto molim bez sekte spamera koji cak imaju zajednicki sajt, moderatori i ostali uvazeni spameri imaju zajednicki sajt. Ako ne verujes pitaj ih, a i ima negde na forumu, mislim da je stavljeno u temi o letecim tanjirima. Za ovo drugo necu da komentarisem, stvarno si prostak.
Jesam li ti ja vec rekao nesto za taj nas sajt i da ga ne spominjes u takvom kontekstu?
Sajt se ne bavi spamom, nego jednim zanrom knjizevnoscu.
A mi nismo sekta, nego normalni ljudi sa normalnim pogledom na svet.
Ovo ti je zadnji put da koristis to u nekom negativnom kontekstu. Zadnji
Nemoj da trpis posledice toga, koje cu ti ja sam, sam samcat, lepo servirati.
I veruj mi, nece biti prijatne.
ja se izvinjavam forumasim koje sam spomenuo prilikom rasprave sa Peleom, jer iako se ne slazemo nije mi to bila namera vec da ukazem Peleu da ako smo mi koji pricamo o reposima kako on kaze sekta onda su i ovi sto organizovano pljuju teme o tome. A nismo ni jedni ni drugi.
A ti Pele molim te napisi jedan smislen komentar? Ti ili jos ides u osnovnu skolu ili su ti intelektualni kapaciteti veoma visoki![]()
ok ajde vise da ne skrecemo sa teme.
Jel ima jos neko nesto da kaze u vezi toga sto su Tarabici pogodili otkrice Orgona?

nostradamus on je predvideo buduca desavanja pomocu zvezda kao sto su drevne maje radile. a sveto pismo to je isto jedno prorocanstvo samo treba dekodirati bibliski kod a ovi koji neveruju u ta prorocanstva neka uznu novcanicu od 20 dolara da je presaviju i dobice slike 11.09.2001 napad na WTC ovde mozete da vidite presavijenu novcanicu od 20 dolara

iz ovoga se ne vidi smak sveta 2012. god2009.francuska ima novog predsednika i pominje se da ce biti nuklearna katastrofa od koje ce stradati mediteranska obala... -znaci extra taman je pocelo da ponestaje radijacije
2011.francuska,italija,velike sile su zarazene nekim virusom-vec poznati hemijski rat 21.veka.pominje se i rat izmedju kine i usa..usa navodno pati dosta...
2012.raspad evropske unije
2013.moguc raspad nato-a,nesto ih rusija pritiska
2020.ako nastavimo ovako da se mnozimo nece biti vode ni biljaka dovoljno za sve nas
2022.usa i britanija imaju neke nove jake atomske
2026.pojavljuje se "novi"Isus Hrist koji je rodjen 11.avgusta 1999
2037.moguc napad muslimana na evropu
2040.nova dostignuca na polju medicine i fizike...mjenjaju noc za dan,experimentisu sa svinjskim organima kako bi ljudima pomogli...
2044.veliki zemljotres na zapadu...-huh bar jedna katastrofa ce nas promasiti
2050.10 bilioina ljudi na zemlji
2051.italija pada u dugove i ekonomski krah
2055.spanija ima neke velike probleme sa baskijom...
2062.halejeva kometa,puno sukoba i nemira
2066.velike klimatske promjene
2069.makedonija ce imati nekih problema sa iranom..
2073.hahahahah italija i grcka ratuju sa vanzemaljcima
bila bi mozda pobuna, velika ekonomski kriza, katstrofa za mnoge institucije, gladi, umiranja, ili sl., a mozda manji razmera ili nesto veci, ali ne smak svetaA ne vidi se? A sta je raspad EU!?!
, ma da i on ne znaci nestanak ljudske rase kako negde pise
Samo mi nije jasno zašto proročanstva vezuju za godine,kada svako proročanstvo objavljeno kroz znakove.Apsolutno je glupo proročanstva vezivati za tačne godine.

i onda manje ljudi obracaju paznju na to...znaci marketing je u pitanju! 
2009.francuska ima novog predsednika i pominje se da ce biti nuklearna katastrofa od koje ce stradati mediteranska obala... -znaci extra taman je pocelo da ponestaje radijacije
2011.francuska,italija,velike sile su zarazene nekim virusom-vec poznati hemijski rat 21.veka.pominje se i rat izmedju kine i usa..usa navodno pati dosta...
2012.raspad evropske unije
2013.moguc raspad nato-a,nesto ih rusija pritiska
2020.ako nastavimo ovako da se mnozimo nece biti vode ni biljaka dovoljno za sve nas
2022.usa i britanija imaju neke nove jake atomske
2026.pojavljuje se "novi"Isus Hrist koji je rodjen 11.avgusta 1999
2037.moguc napad muslimana na evropu
2040.nova dostignuca na polju medicine i fizike...mjenjaju noc za dan,experimentisu sa svinjskim organima kako bi ljudima pomogli...
2044.veliki zemljotres na zapadu...-huh bar jedna katastrofa ce nas promasiti
2050.10 bilioina ljudi na zemlji
2051.italija pada u dugove i ekonomski krah
2055.spanija ima neke velike probleme sa baskijom...
2062.halejeva kometa,puno sukoba i nemira
2066.velike klimatske promjene
2069.makedonija ce imati nekih problema sa iranom..
2073.hahahahah italija i grcka ratuju sa vanzemaljcima
joooj ne mogu vise da prepisujem,smor mi a i ko ce to dozivjeti...
jesu li ovi proroci bili pesimisti ili se meni to cini??