gost 114587
Elita
- Poruka
- 23.661
hm, ja mislim da ce se majk dici kao u svom cuvenom spotu....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sal verujem u tebe![]()

Reposi zabranjeno ovo....
WC sholjashi zabranjeno ovo...
Ne verujem da su prevaranti.
Procitajte neka njihova prorocanstva i cekajte da vidite hoce li se ostvariti.
Predvideli su sve ratove, Tita, dolazak kompjutera, telefona, itd.
Evo nesto sto ce se po mom misljenju dogoditi uskoro.
Kazu da ce ljudi pronaci neku ,,silu`` u zemlji a koja se nalazi i u nama samima, i da ce ta sila doneti dosta blagodeti, i pitace se kako je ranije nisu pronasli. Tu je negde ispred nas, i samo sto nas ne zove. Kada je navodno pronadjemo, pitacemo se kako smo bili tako glupi i nismo videli.
jeste ali ne secam se bas da je za vreme devedesetih bilo svega u izlozima. Dok se danas non stop otvaraju trzni centri, butici itd, a ljudi u glavnom nemaju, a hrana skuplja nego u nemackoj. Jedan covek Miskovic drzi monopol na trgovini hrane i zbog toga nam je hrana najskuplja u evropi. A tarabici su lepo rekli da ce nekoliko ljudi svu hranu i pice pojesti i popiti.ok ali to moze da bude i proslo (devedesete), i sadasnje (recesija) i buduce (kako je krenulo) vreme.
Ne verujem da su prevaranti.
Procitajte neka njihova prorocanstva i cekajte da vidite hoce li se ostvariti.
Predvideli su sve ratove, Tita, dolazak kompjutera, telefona, itd.
Kazu da ce ljudi pronaci neku ,,silu`` u zemlji a koja se nalazi i u nama samima, i da ce ta sila doneti dosta blagodeti, i pitace se kako je ranije nisu pronasli. Tu je negde ispred nas, i samo sto nas ne zove. Kada je navodno pronadjemo, pitacemo se kako smo bili tako glupi i nismo videli.
jeste ali ne secam se bas da je za vreme devedesetih bilo svega u izlozima. Dok se danas non stop otvaraju trzni centri, butici itd, a ljudi u glavnom nemaju, a hrana skuplja nego u nemackoj. Jedan covek Miskovic drzi monopol na trgovini hrane i zbog toga nam je hrana najskuplja u evropi. A tarabici su lepo rekli da ce nekoliko ljudi svu hranu i pice pojesti i popiti.

Kao dete hteo sam da budem Luk Skajvoker, jer je imao svetlosni mac. Kad sam malo odrastao, hteo sam da budem Han Solo , jer je poljubio princezu i imao svoj kosmicki brod.
a sad si Gargamel i juris male plave strumfove

Ha...pa ja taj orgon redovno u pasulj stavljam.....a i pile namazem sa tim. Sta mislis, od cega se pretvaram u Mocnog Rendzera?
vidi sta kaze wikipedia za orgon. Nesto slicno sto kaze Master Yoda (ne ovaj forumski, nego onaj zeleni) za The Force, da ne citiram sada.