Krecenje

ebte pa oni treba tebi da plate za ovakvav tretman.
u svakom slucaju SAVET :

NIKADA NE KUVAJTE MAJSTORIMA KAFU I NE DONOSITE IM HRANU, nista. ni pivo, ni grickalice, ebote ko vas to nauci? jel dajete i postaru rucak, jel dajete taksisti kafu kada vas negde vozi ili dajete li ladno pivce salterskom sluzbeniku u banci? ne? e pa nemojte ni majstorima. on je tu da vam uradi posao, za to je placen, ne dozvolite im da piju alkohol za vreme posla i dogovorite unapred pauzu za rucak koju zele. i nek kupe sami sebi/ponesu sta li vec, nek im kafu i ostalo sprema njihova zena a ne vi.

njima negde bude lepo da ih neko sluzi, osete se domacinski, pa ostaju duze...

jao Milice sve ja to znam
ali mi neprijatno prosto me sramota da ja jedem a oni ne, da ja pijem a oni ne....
glupa sam očigledno...

neposredno pre molera imali smo majstore koji su prepokrivali krov
ustvari imali smo preduzimača sa majstorima
tu kao nismo imali nikake obaveze
ali
samo ručak nisam kupovala
ostali tretmani vrlo slični
osim tuborga
krov je krov, nikog neću da nosim na duši
tako da je pivce bilo na kraju dana
bilo mi je onako ljudski žao, bilo je danima 38 stepeni, oni na krovu...sunce ubija
i tako, morala sam iako nisko to nije tražio da non stop nosim kiselu i običnu vodu
eno još stoje tri džaka zgužvanih flaša koje treba da odnesem u kontejner za plastiku
žao mi što ovde nema kontejnera ya limenke.....ja sam veliki pristalica recikliranja

ebte pa oni treba tebi da plate za ovakvav tretman.
u svakom slucaju SAVET :

NIKADA NE KUVAJTE MAJSTORIMA KAFU I NE DONOSITE IM HRANU, nista. ni pivo, ni grickalice, ebote ko vas to nauci? jel dajete i postaru rucak, jel dajete taksisti kafu kada vas negde vozi ili dajete li ladno pivce salterskom sluzbeniku u banci? ne? e pa nemojte ni majstorima. on je tu da vam uradi posao, za to je placen, ne dozvolite im da piju alkohol za vreme posla i dogovorite unapred pauzu za rucak koju zele. i nek kupe sami sebi/ponesu sta li vec, nek im kafu i ostalo sprema njihova zena a ne vi.
njima negde bude lepo da ih neko sluzi, osete se domacinski, pa ostaju duze...

Posledica socijalizma i Titovog vremena, kad su bile radne akcije pa svi ruckaju zajedno :D

dsc00145q.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us
[/IMG]

uuu svidja mi se ova boja bash kako je ovde ispala, prljavo roza!

Moja starija cerka ima zamisao da joj soba bude ljubicasto zelena , sta mislite o toj kombinaciji? Koje boje su najbolje za oslikavanje po zidovima?Vidim da svasta nesto znate, pa pomazite. A inace treba da uradimo celo potkrovlje( naravno krov) a ja pojma nemam koje boje gde da stavim. I ako nekoga ne mrzi ima li neki predlog kako okreciti spojenu dnevnu sobu i trpezariju a da bude kao odvojeno????

Moja starija cerka ima zamisao da joj soba bude ljubicasto zelena , sta mislite o toj kombinaciji? Koje boje su najbolje za oslikavanje po zidovima?Vidim da svasta nesto znate, pa pomazite. A inace treba da uradimo celo potkrovlje( naravno krov) a ja pojma nemam koje boje gde da stavim. I ako nekoga ne mrzi ima li neki predlog kako okreciti spojenu dnevnu sobu i trpezariju a da bude kao odvojeno????

ljubicasto zelena je jako lepa kombinacija. treba izabrati svetlije, pastelne tonove, a zelena neka bude skoro kivi. nesto ovako

images

images

dnevnu sobu i trpezariju treba odvojiti kontrastima, na primer dnevnu sobu kreciti u neku braon boju, do nijanse peska, a trpezariju u belo, pa ubacis i neki tapet, ili nesto slicno na neki od trpezarisjkih zidova

images

NIKADA NE KUVAJTE MAJSTORIMA KAFU I NE DONOSITE IM HRANU,

jao Milice sve ja to znam
ali mi neprijatno prosto me sramota da ja jedem a oni ne, da ja pijem a oni ne....
glupa sam očigledno...
Onda nek i ja budem glupa ali ne mogu da ne skuvam kafu nekome ko mi prvi put ulazi u kuću...nije red.
Kad započne posao i ceo dan radi, ne može ženu i šporet da ponese kako bi kafu popio.Sok može uz kafu a za alkohol vas podržavam .

Ovim Milevinim "upala sekira u med"...gurmanska , nes... :D

Poslednja izmena:
Onda nek i ja budem glupa ali ne mogu da ne skuvam kafu nekome ko mi prvi put ulazi u kuću...nije red.
Kad započne posao i ceo dan radi, ne može ženu i šporet da ponese kako bi kafu popio.Sok može uz kafu a za alkohol vas podržavam .

Ovim Milevinim "upala sekira u med"...gurmanska , nes... :D

Uh mileva, daj zovi i nas forumase ako bude trebala neka pomoc, krecenje, gletovanje, farbanje :D Tu smo da pripomognemo :D

E kad ste se dotakli teme o majstorima, meni nikad ni jedan covek bukvalno nije nista uradio a da nije imao barem sok/pivo ako ne i kafe i rucak i nesto slatko itd itd. I svi majstori kad su radili neke vece poslove za nas su uvek pri dogovoru govorili da nece hranu da imaju pa kad ih vidimo da jedu sendvice zamislis kako bi tebi bilo na njihovom mestu pa im odmah das i hranu. I oni koju su radili maximalno i onu koju nisu nista radili.

E kad ste se dotakli teme o majstorima, meni nikad ni jedan covek bukvalno nije nista uradio a da nije imao barem sok/pivo ako ne i kafe i rucak i nesto slatko itd itd. I svi majstori kad su radili neke vece poslove za nas su uvek pri dogovoru govorili da nece hranu da imaju pa kad ih vidimo da jedu sendvice zamislis kako bi tebi bilo na njihovom mestu pa im odmah das i hranu. I oni koju su radili maximalno i onu koju nisu nista radili.

Pa i kod mene je tako... Ali bas da nista ne rade i da se goste a pri tom placeni na dnevnicu to je vec bezobrazluk.
To ih samo nasa milica tretira kao robove :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

To se prvi dan vidi da li rade ili ne rade. Mi smo imali ekipu koju su za mesec i nesto digli 7 ploca zgrade po 300m2, krvavo su radili ali su zato imali i dorucak i rucak i veceru i uzinu i slatko i kafe i pivo i hladnu vodu i sokove i sve ostalo ;)

Evo kako je ispalo i nije tako lose kako sam se nadala... Radovi jos u toku :) Ovaj jedan zid sto se ne vidi, gde mi je izlaz na terasu ce biti beo, jer dolaze tu bele zavese skroz preko celog zida pa da se ne providi...

Prilozi

• DSCF6285.jpg
    DSCF6285.jpg
    23,7 KB · Pregleda: 30
  • DSCF6286.jpg
    DSCF6286.jpg
    23,2 KB · Pregleda: 35
  • DSCF6287.jpg
    DSCF6287.jpg
    21 KB · Pregleda: 35

Back