Jako usko gledas na stvari,i prostor
kao prvo srazmer Marsa i Sunca ne moze da se poredi ,prvo po gustini,masi Mars nije zvezda i nema luminoznost i da ne nabrajam dalje
jedina veza sa zvezdama je ta,ma nemoj? kao prvo svetlost koja dolazi od zvezda direktno utice da nas sistem..mogao bi sad cas fizike da odrzim ali me smara jako
elem za ljudsku psihu (ovde si bio iskljuciv) je zasluzan Mesec,a ego Sunce, ego i psiha su relativni pojmovi i ENERGETSKI SASTAV coveka, kome dato sazvezdje oderdjuje osobinu
takodje Mars i Venera su savrseno proporcionalni,sa dva strane nase planete i potpuno razliciti sa kvalitetima musko-zensko(polovi,sexualnost)
ajde mi ti sad objasni postojanje polova,muskog i zenskog,ispricaces mi majka priroda pricu??
takodje ako pogledas menstrualni ciklus zene videces tacne promene u polozajima meseca
(ovo sve ima u nauci)
da li je slucajnost da se ego formira na pocetku druge godine zivota kada Sunce prodje krug,pa da covek sazri kada Saturn navrsi krug od 30 godina
naravno da nije
s tim sto Merkur ,mala neutralna bespolna planeta usko prati Sunce kao sto individualna inteligencija prati ego
itd
itd
Glavna fora ,i moje najvece interesovanje je u tome sto Uranov ciklus traje nekih 83 godine,a prosecan ljudski vek je stigao do nekih 70
znaci ni vibracije Urana nismo savladali a tu su Neptun,i Pluton,beskrajna regeneracija koja garantuje kreaciju i besmrtnost(mislim ovde na prirodno podmladjivanje)
kreptiman sebe gleda kao mizernu osobu zato sto postavlja sebi previsoke ciljeve i nije kompetentan za bilo kakav sud,kao ni ja ni ti,ja pricam o univerzalnim zakonima i usled prve greske rusi svoj ego,odrnuto ego raste, tesko ce mu biti dok je mlad,kad Saturn zavrsi ciklus bice nesto od njega
dakle buducnost niko ne moze da zna,jedan deo A. se bavi PREDVIDJANJEM koji ja najvise ne volim,jer se danas svodi na gatanje,ali nema veze
msm da sam sad bio i vise nego jasan