Kreativnost i specificnost

Da li ti stvarno mislis da cu ja nastavljati raspravu sa covekom koji tvrdi da je mesec odgovoran za ego....i da su venera i mars savrseno proporcionalni i da su odgovorni za pol deteta.... ili sta si vec pisao...covece....to se kosi sa zdravim razumom.............prouci ego...ako boga znas...procitaj nesto iz psihoanalize....makar sa vikipedije....procitaj o id-u ego-u i super ego-u... i prestani da lupas...jb.t mene bi bilo sramota da napisem takve stvari....

pogledaj ovo sad,a ti bolje procitaj,pise ego Sunce,Mesec psiha
i..ma kakav pol deteta gde sam ja to napisao,polovi,SEXUALNOST m i z principa

ja stvarno ne mogu vise,kad majmunu pokazujes prstom ka mesecu on gleda u prst a ne u Mesec:roll:
msm stvarno,dobicu utisak da ti mene zajebavas

Ne slazem se sa tim.
Svaki covek je individua za sebe,i ima potencijal za razlikovanje,u zavisnosti od toga koliko radi na sebi(sve to lepo kaze fenomenologija duha),na ispoljavanju tih svojih "posebnosti",uslovno receno,on ce se i razlikovati.
U prevodu,smatram da "posebnost",nije nesto sa cim se covek radja,vec je to zapravo samo ispoljavanje sebe u vecoj meri od one koja je uobicajna(vecina ljudi i jeste na nivou svesti,kao i zivotinje-svesni svojih fizioloskih i morfoloskih potreba i tu se negde zavrsava:lol:)

Ja ti se divim zbog stonog tenisa.
Zadnji put kad sam igrala,zamalo nogu da slomim:(

ne brini,volimo mi tebe bez obzira na to:heart:

kako uvek lepo umes da se prepoznas....:)...svaka cast....

Ne slazem se sa tim.
Svaki covek je individua za sebe,i ima potencijal za razlikovanje,u zavisnosti od toga koliko radi na sebi(sve to lepo kaze fenomenologija duha),na ispoljavanju tih svojih "posebnosti",uslovno receno,on ce se i razlikovati.
U prevodu,smatram da "posebnost",nije nesto sa cim se covek radja,vec je to zapravo samo ispoljavanje sebe u vecoj meri od one koja je uobicajna(vecina ljudi i jeste na nivou svesti,kao i zivotinje-svesni svojih fizioloskih i morfoloskih potreba i tu se negde zavrsava:lol:)

Nisam mislio u tom smislu, zna se da se svako razlikuje na svoj nacin, tj da je svaka jedinka neponovljiva tvorevina prirode,samim tim posebna, kada sam rekao poseban mislio sam u smislu originalnost, isticanje iz gomile i sl...

Mada delimicno se slazem sa tobom, dzaba coveku sve predispozicije ako njega mrzi da ih ispolji, i ostvari svoj pun potencijal, eto npr Dzej sto je,dok je bio pijan, prao tramvaje je uspeo da se na neki nacin izdvoji iz mase(ili barem ostavi takav utisak), dok vecina pametnjakovica ne uspe da se toliko izdvoji svojim delima(bio bih zao kada bih spomenuo pdf kao primer)...

tolko si egocentricna da sebe pominjes u svojim postovima..msm strasno...
:lol:
lakse,lepse i bolje je prozivati druge u ***** stilu?:lol:
vau
Wow xDD

Msm kako ti uspeva da budesh toliko smotana? :lol:
ma,klizav laminat,a ja u carapama,nije do mene:mrgreen:
@dal
Nisam mislio u tom smislu, zna se da se svako razlikuje na svoj nacin, tj da je svaka jedinka neponovljiva tvorevina prirode,samim tim posebna, kada sam rekao poseban mislio sam u smislu originalnost, isticanje iz gomile i sl...

Mada delimicno se slazem sa tobom, dzaba coveku sve predispozicije ako njega mrzi da ih ispolji, i ostvari svoj pun potencijal, eto npr Dzej sto je,dok je bio pijan, prao tramvaje je uspeo da se na neki nacin izdvoji iz mase(ili barem ostavi takav utisak), dok vecina pametnjakovica ne uspe da se toliko izdvoji svojim delima(bio bih zao kada bih spomenuo pdf kao primer)...
kada sam rekao poseban mislio sam u smislu originalnost, isticanje iz gomile i sl
E,poenta onog sto sam napisala je da su to ljudi koji samo rade na ispoljavanju posebnosti koju svi imamo urodjene,znaci,nikakav vau efekat.:lol:
Msm,barem ja tako mislim,nzm.
Pa sad,sto se Dzeja tice(o kom Dzeju govorimo,onom malom?:huh:),to bas nije neko ispoljavanje posebnosti na koje sam ja mislila,ali dobro:lol:
Ja sam pravila kolutove unapred i unazad na travi ispred diskoteke,to znaci da sam posebna?:flert.:rumenka:
ne,nego neki ljudi jednostavno ne treba da piju:lol:

Poslednja izmena:
E,poenta onog sto sam napisala je da su to ljudi koji samo rade na ispoljavanju posebnosti koju svi imamo urodjene,znaci,nikakav vau efekat.:lol:
Msm,barem ja tako mislim,nzm.
Pa sad,sto se Dzeja tice(o kom Dzeju govorimo,onom malom?:huh:),to bas nije neko ispoljavanje posebnosti na koje sam ja mislila,ali dobro:lol:

Da, o tom dzeju :lol:
147122.jpg

Ja sam pravila kolutove unapred i unazad na travi ispred diskoteke,to znaci da sam posebna?:flert.:rumenka:
ne,nego neki ljudi jednostavno ne treba da piju:lol:

Pa dobro, eto ti pravis kolutove(:lol:), ja npr skacem sa ortakove terase, dok dzej pere tramvaje...
Eto, svako se drugacije ponasa u pripitom stanju... :lol:

Mada o5 ko sto rekoh nekoliko postova pre, sve zavisi kako se posebnost definise...

Jako usko gledas na stvari,i prostor
kao prvo srazmer Marsa i Sunca ne moze da se poredi ,prvo po gustini,masi Mars nije zvezda i nema luminoznost i da ne nabrajam dalje

jedina veza sa zvezdama je ta,ma nemoj? kao prvo svetlost koja dolazi od zvezda direktno utice da nas sistem..mogao bi sad cas fizike da odrzim ali me smara jako
elem za ljudsku psihu (ovde si bio iskljuciv) je zasluzan Mesec,a ego Sunce, ego i psiha su relativni pojmovi i ENERGETSKI SASTAV coveka, kome dato sazvezdje oderdjuje osobinu

takodje Mars i Venera su savrseno proporcionalni,sa dva strane nase planete i potpuno razliciti sa kvalitetima musko-zensko(polovi,sexualnost)
ajde mi ti sad objasni postojanje polova,muskog i zenskog,ispricaces mi majka priroda pricu??

takodje ako pogledas menstrualni ciklus zene videces tacne promene u polozajima meseca
(ovo sve ima u nauci)

da li je slucajnost da se ego formira na pocetku druge godine zivota kada Sunce prodje krug,pa da covek sazri kada Saturn navrsi krug od 30 godina
naravno da nije
s tim sto Merkur ,mala neutralna bespolna planeta usko prati Sunce kao sto individualna inteligencija prati ego
itd
itd

Glavna fora ,i moje najvece interesovanje je u tome sto Uranov ciklus traje nekih 83 godine,a prosecan ljudski vek je stigao do nekih 70
znaci ni vibracije Urana nismo savladali a tu su Neptun,i Pluton,beskrajna regeneracija koja garantuje kreaciju i besmrtnost(mislim ovde na prirodno podmladjivanje)

kreptiman sebe gleda kao mizernu osobu zato sto postavlja sebi previsoke ciljeve i nije kompetentan za bilo kakav sud,kao ni ja ni ti,ja pricam o univerzalnim zakonima i usled prve greske rusi svoj ego,odrnuto ego raste, tesko ce mu biti dok je mlad,kad Saturn zavrsi ciklus bice nesto od njega

dakle buducnost niko ne moze da zna,jedan deo A. se bavi PREDVIDJANJEM koji ja najvise ne volim,jer se danas svodi na gatanje,ali nema veze

msm da sam sad bio i vise nego jasan

Da li ti stvarno mislis da cu ja nastavljati raspravu sa covekom koji tvrdi da je mesec odgovoran za ego....i da su venera i mars savrseno proporcionalni i da su odgovorni za pol deteta.... ili sta si vec pisao...covece....to se kosi sa zdravim razumom.............prouci ego...ako boga znas...procitaj nesto iz psihoanalize....makar sa vikipedije....procitaj o id-u ego-u i super ego-u... i prestani da lupas...jb.t mene bi bilo sramota da napisem takve stvari....
:rotf::rotf: Sta vas dvojica to *****te? Da li ste vi normalni?

Pa verovatno jesam...s obzirom da se bavim aktivno slikarstvom, između ostalog i apstraktnom umetnošću, morala bih biti,
a volim u slobodno vreme da napravim i po koji assemblage, a tu je potrebno mnogo kreativnosti (jednom sam lepila novčanice od 10, 20 i 100 dinara, a ideja je bila, kao, dole zemlja, gore nebo, a između novac-što, nažalost, predstavlja sliku današnjeg društva, jednom sam iseckala karte za igranje, pravila razne oblike od njihovih delova, a jedan sam napravila koristeći traku iz stare kasete, i još svaštanešto...)

Back