Kratka ili duga kosa

Šta ke vas favorit ?

• Kratka kosa

glasova: 10 37,0%
  • Duga kosa

glasova: 17 63,0%

• Ukupno glasova
    27
1658395418713.png

Pogledajte prilog 1100232

Ista žena dve frizure

Šta mislite ?

Ni jedna joj ne stoji.

Generalno je pravilo da ko ima okruglo- ovalno lice može da nosi dugu kosu. Ženama sa srcolikim licem, sitnim, uskim, možda sa upalim obrazima bolje stoji kratka kosa jer ih duga kosa “pojede”.

Visoke žene mogu da iznesu dužu kosu, sa kraćom deluju više, niske izlgledaju još niže sa dugom kosom. Srednja dužina pasuje većini.

Ko ima nežne, suptilne crte lica treba da bira par nijansi tamnije od prirodne, ko ima oštre onda par nijansi svetlije.

To je estetika, a kako neko izgleda u stvarnom životu je stvar genetike, ukusa, finansija, stila života…

Nije tačno, recimo ova žena bi sa kratkom kosom mnogo izgubila na atraktivnosti, ali ona ima takvo lice da mu treba “jači” okvir.

Pogledajte prilog 1192401
Ova žena je prelepa i ima lepe crte lica.
Stojala bi joj bila kakva frizura,...kratka kosa traži i dobrog frizera! Može da ti stoji ali ako te frizer unakazi, ništa ne vredi.
Ona praktično i nema frizuru. Ima lepu dugu kosu i to joj je dovoljno.Jedino je boja "atraktivna ".

Ova žena je prelepa i ima lepe crte lica.
Stojala bi joj bila kakva frizura,...kratka kosa traži i dobrog frizera! Može da ti stoji ali ako te frizer unakazi, ništa ne vredi.
Ona praktično i nema frizuru. Ima lepu dugu kosu i to joj je dovoljno.Jedino je boja "atraktivna ".

Mislim i često šišanje. Ja sam bila kod frizera pre 6 meseci i sad ću opet na šišanje i keratin. Sa kosom do pola leđa imam manje posla oko održavanja nego kad sam imala kratku kosu.

Back