DukeofSerbia
Domaćin
- Poruka
- 4.719
Звоцање и звоцање и звоцање.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kučka:Maaa,super su oni po tom pitanju.Mozes im se "pentrati po glavi" kako god... ako znas granicu kada trebas stati.:grin: :grin: Sve dok je tako predu ko macici. Ako imaju hrabrosti i sami ce to priznati...;-)
kučka:Sta ste zapeli samo za to zvocanje..??![]()
Mora da postoje i nesto drugo sto vas dovodi do ludila kod nas??:-D
Highper:Brisanje prasine, kuvanje, peglanje... itd..![]()
![]()
kučka:Sta ste zapeli samo za to zvocanje..??![]()
Mora da postoje i nesto drugo sto vas dovodi do ludila kod nas??:-D
Queen_:mene najviše nervira kad on ne sluša dok ja zvocam![]()
mackica ns:Ja sam sto puta rekla - ZNAM da te nervira što zvocam; ali dok me jednom ne saslušaš i dok jednom za svagda ne razrešimo to, ja nemam drugog izbora nego da zvocam...
Uostalom, tako me nervira taj izraz; da on hoće da normalno razgovara, to bi se zvalo RAZGOVOR.
Vi muškarci uopšte niste ni svesni da ste apsolutno SAMI krivi što mi 'zvocamo'.
kučka:Nikome od nas zivci nisu “kao konopci” niti svi imamo isti prag tolerancije.Eksplodiraju povremeno i muskarci i zene. MUSKARCI... Sta Vas kod zena, devojaka ,vasih devojcica i partnerki dovodi po nekada ili konstantno do ludila i do toga da eksplodirate?
Sta ne mozete podneti u zenskom ponasanju??
Mnogi pominju zensko zvocanje,zlopamcenje,histericne ispade, nepoverenje, kontrolisanje i......
Sta je to sto ne mozete “svariti”??
mackica ns:@jinxy - itekako pokušavam da razmislim kako on sve to vidi... Ali, vidi ovako - NISAM VIDOVITA! Ako ja KAŽEM kako sve to vidim, zar je teško da i vi KAŽETE:|
jinxy @ kucka: ali se vi gotovo uvek hvatate za nama najsladje tikove. promakne vam neka krupna stvar:Sada cu malo u sali: Pa sa tikovima je mnogo lakse,heh oko krupnih stvari ima puno posla..
Zasto mislite da bi vas zene menjale. Nikada mi nece biti jasan strah od toga.Licno znam da licnost kao takvu ne mozes menjati ali mogu ocekivati da se uostalom kao i ja prema obostranim zeljama korigujemo u smislu boljih odnosa.Ako tu ljubav postoji onda to nije tesko. Ja bih iz ljubavi prema Njemu promenila sebe onoliko koliko bih mogla....i ne vidim u tome nikakav problem:-D
kučka:Sada cu malo u sali: Pa sa tikovima je mnogo lakse,heh oko krupnih stvari ima puno posla..
Zasto mislite da bi vas zene menjale. Nikada mi nece biti jasan strah od toga.Licno znam da licnost kao takvu ne mozes menjati ali mogu ocekivati da se uostalom kao i ja prema obostranim zeljama korigujemo u smislu boljih odnosa.Ako tu ljubav postoji onda to nije tesko. Ja bih iz ljubavi prema Njemu promenila sebe onoliko koliko bih mogla....i ne vidim u tome nikakav problem:-D
jinxy:bravo, vesela, to je to. lepo si to rekla: TI BI SE MENJAO/LA ZBOG NJEGA/NJE A NE DA TE ON/ONA MENJA ZBOG SEBE. i to nije strah, to se desava. menjaju zbog toga sto nije bolji od ne znam kog decka koje drugarice?, jer nije konj na belom princu (ili bese obratno :shock: )?, jer nije po njihovim ocekivanjima?. svi smo mi takvi. neki vise, neki manje.
jbt, al' se kapiramo...