KRATAK FITILJ

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kučka:
Maaa,super su oni po tom pitanju.Mozes im se "pentrati po glavi" kako god... ako znas granicu kada trebas stati.:grin: :grin: Sve dok je tako predu ko macici. Ako imaju hrabrosti i sami ce to priznati...;-)

Ja cu priznati da ako zena zna sa mnom moze da me vrti oko malog prsta a ja cu da joj predem kao mace.
Ali ako predje granicu odmah porastem u tigra
icon_twisted.gif

iskreno me najvise iznervira kada nesto pogresite i to vam natrljamo na nos, a vi se odmah setite da smo mi, pre 6 meseci, isto pogresili, pa sada vi nama to natrljavate na nos. halo!!! pa to je proslo, ako nemas nista bolje za sebe u odbranu, ne smaraj sa necime sto je proslo. osima ako niste lagale da je oprosteno ili zaboravljeno. i nemoj mi reci da to ne radis, pa sve to rade bez izuzetaka!

nema nikakvu prodju zvocanje ili glupost, ali je ovo vrhunac bezobrazluka, bar meni.

Ja sam sto puta rekla - ZNAM da te nervira što zvocam; ali dok me jednom ne saslušaš i dok jednom za svagda ne razrešimo to, ja nemam drugog izbora nego da zvocam...
Uostalom, tako me nervira taj izraz; da on hoće da normalno razgovara, to bi se zvalo RAZGOVOR.

Vi muškarci uopšte niste ni svesni da ste apsolutno SAMI krivi što mi 'zvocamo'.

Meni uopšte ne smeta što "zvoca", to su sitne stvari, uvek okrenemo na zezanje..klasičan verbalni petnig, začikivanje, Ali, ako vam devojka stalno vrti istu priču, znači da ne funkcionište zajedno, možete do kraja života da ubeđujete jedno drugo, narazumevanje je u pitanju.

Queen_:
mene najviše nervira kad on ne sluša dok ja zvocam :mrgreen:

znamo mi to, samo se pravimo da smo neupuceni ;). mada ima tendencija da se to desava ne zbog toga sto hocemo, nego niste promenile plocu :).

mackica ns:
Ja sam sto puta rekla - ZNAM da te nervira što zvocam; ali dok me jednom ne saslušaš i dok jednom za svagda ne razrešimo to, ja nemam drugog izbora nego da zvocam...
Uostalom, tako me nervira taj izraz; da on hoće da normalno razgovara, to bi se zvalo RAZGOVOR.

Vi muškarci uopšte niste ni svesni da ste apsolutno SAMI krivi što mi 'zvocamo'.

ne, nismo krivi samo MI. VI se opterecujete i najmanjim sitnicama, nama tek kad stena padne u oko se uzbudimo. nemamo isti pogled na stvari, i to je sve. a niko nece da proba da razmisli kako druga strana sve to vidi.

Nije valjda:shock: Mom mužu je drago što ne znam da igram te igrice pa se oko kompjutera svađamo samo kad bih ja na net, a on da igra igricu... Zamisli da se još svađamo i ko je na redu da igra:razz:

@jinxy - itekako pokušavam da razmislim kako on sve to vidi... Ali, vidi ovako - NISAM VIDOVITA! Ako ja KAŽEM kako sve to vidim, zar je teško da i vi KAŽETE:|

kučka:
Nikome od nas zivci nisu “kao konopci” niti svi imamo isti prag tolerancije.Eksplodiraju povremeno i muskarci i zene. MUSKARCI... Sta Vas kod zena, devojaka ,vasih devojcica i partnerki dovodi po nekada ili konstantno do ludila i do toga da eksplodirate?

Sta ne mozete podneti u zenskom ponasanju??

Mnogi pominju zensko zvocanje,zlopamcenje,histericne ispade, nepoverenje, kontrolisanje i......

Sta je to sto ne mozete “svariti”??

Zvocanje? Da, ne volim zvocanje... Ali retko mi se dešavalo u vezi...
Kontrolisanje - tu i tamo... Nisu me preterano kontrolisale...

E, sad ono glavno: nepoverenje i ljubomora... U malim količinama je to ok... Ali retko se to dešava u "malim" količinama... Uglavnom na samoj granici podnošljivog, a katkad i pređe tu granicu...

E, da... Ne volim ni smaračice... Smaračice su devojke koje su u stanju sat vremena da ti prčaju o onome što te uopšte ne interesuje... Bez obzira šta im ti rekao o tome... Dobro... Nije da ne volim... Ima njih i slatkih... Samo mi je čudno zašto se posle čude što zaspem slušajući njihove Odiseje i Ilijade... :roll:

mackica ns:
@jinxy - itekako pokušavam da razmislim kako on sve to vidi... Ali, vidi ovako - NISAM VIDOVITA! Ako ja KAŽEM kako sve to vidim, zar je teško da i vi KAŽETE:|

:):):):):) ni ne treba da budes vidovita, to nije bas dobro za vezu :shock:. i nije tesko da vam kazemo, ali mislimo da necete to razumeti. dobro, nekad i ne razumete, ali to nije razlog da bar ne probamo, slazem se :roll:. ali sta je tu je :mrgreen:. idemo dalje... ili ne?

''Mislimo da nećete razumeti'':shock: :lol: Ma, daaaj; nego znate da smo u pravu, ali ipak biste radije po svome pa je najlakše prećutati, raditi tako i dalje a nas optužiti da zvocamo:roll:
Ali, da... Idemo dalje:smile: ;-)

@ mackica ns: upravo tako. jer nam je lakse da ni ne probamo da objasnimo, nego da nas bledo gledate. ne zato sto ne razumete, nego sto vam nije jasno KAKO mmogu tako da razmisljam. pogresno sam se "odrazio" u predhodnom postu sa onim "ne razumete".

@ kucka: ali se vi gotovo uvek hvatate za nama najsladje tikove. promakne vam neka krupna stvar, ali tik - nema sanse! e, to ne damo da se promeni. jednostavno, ne jer nije moguce, vec mi NE-DA-MO! tako da cu pre istrpeti zvocanje i precutati. i kao sto sam ranije rekao, ne vidimo stvari isto. nije ni da se pogledi strahovito razlikuju, ali dovoljno za bliski susret i kanonadu topova. a mozda je problem sto bi vi da nas menjate? nemoj me menjati - necu te menjati, koriguj me - korigovacu te. sta bi sa tim!? ono, na sredini, i tako to?

jinxy @ kucka: ali se vi gotovo uvek hvatate za nama najsladje tikove. promakne vam neka krupna stvar:
Sada cu malo u sali: Pa sa tikovima je mnogo lakse,heh oko krupnih stvari ima puno posla..
Zasto mislite da bi vas zene menjale. Nikada mi nece biti jasan strah od toga.Licno znam da licnost kao takvu ne mozes menjati ali mogu ocekivati da se uostalom kao i ja prema obostranim zeljama korigujemo u smislu boljih odnosa.Ako tu ljubav postoji onda to nije tesko. Ja bih iz ljubavi prema Njemu promenila sebe onoliko koliko bih mogla....i ne vidim u tome nikakav problem:-D

kučka:
Sada cu malo u sali: Pa sa tikovima je mnogo lakse,heh oko krupnih stvari ima puno posla..
Zasto mislite da bi vas zene menjale. Nikada mi nece biti jasan strah od toga.Licno znam da licnost kao takvu ne mozes menjati ali mogu ocekivati da se uostalom kao i ja prema obostranim zeljama korigujemo u smislu boljih odnosa.Ako tu ljubav postoji onda to nije tesko. Ja bih iz ljubavi prema Njemu promenila sebe onoliko koliko bih mogla....i ne vidim u tome nikakav problem:-D

bravo, vesela, to je to :mrgreen:. lepo si to rekla: TI BI SE MENJAO/LA ZBOG NJEGA/NJE A NE DA TE ON/ONA MENJA ZBOG SEBE. i to nije strah, to se desava. menjaju zbog toga sto nije bolji od ne znam kog decka koje drugarice?, jer nije konj na belom princu (ili bese obratno :shock: )?, jer nije po njihovim ocekivanjima?. svi smo mi takvi. neki vise, neki manje.

jbt, al' se kapiramo...

jinxy:
bravo, vesela, to je to :mrgreen:. lepo si to rekla: TI BI SE MENJAO/LA ZBOG NJEGA/NJE A NE DA TE ON/ONA MENJA ZBOG SEBE. i to nije strah, to se desava. menjaju zbog toga sto nije bolji od ne znam kog decka koje drugarice?, jer nije konj na belom princu (ili bese obratno :shock: )?, jer nije po njihovim ocekivanjima?. svi smo mi takvi. neki vise, neki manje.

jbt, al' se kapiramo...

Ko jos danas veruje u bajke... mada iskreno i potajno sve mi cekamo nekog princa na belom konju .. naravno svog princa..:wink:

Back