ludopileglodjekosku
Buduća legenda
- Poruka
- 27.557
Kakvi crni stari računi, ženska sujeta, zavist, ljubomora... Ostani još neko vreme, trebaće neko da aplaudira gubitnici...![]()
Ti još nisi otišla?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvi crni stari računi, ženska sujeta, zavist, ljubomora... Ostani još neko vreme, trebaće neko da aplaudira gubitnici...![]()

da, da
svi se vi zezate, a mirka i ja smo ozbiljne
zaista zalosno, al to je zato sto nemamo svoje zivote
izvinte
btw, posle posla smo inace zakazala rvanje u blatu, pa koja pobedi, nosice i dalje titulu
kladionica je upravo otvorena, a opklade mozete slati u vidu reputacionih poena mirki, ili meni

btw, posle posla smo inace zakazala rvanje u blatu, pa koja pobedi, nosice i dalje titulu
kladionica je upravo otvorena, a opklade mozete slati u vidu reputacionih poena mirki, ili meni

esh ne bi bio glupi esh da ne napise uvek neku glupost na ovom podforumu. ko li te postavi na to mesto? izgleda da se i do supermoderatorskog trona dolazi preko kreveta. oj zivoteee![]()

esh ne bi bio glupi esh da ne napise uvek neku glupost na ovom podforumu. ko li te postavi na to mesto? izgleda da se i do supermoderatorskog trona dolazi preko kreveta. oj zivoteee![]()

Ti još nisi otišla?![]()

obicno glupace nemaju napisati nista drugo sem uvrede
A ti se još uvek nalaziš prozvanom?![]()

jok bre, zeno, skroz goleHm, a hoćete biti u kupaćim kostimima? Ako budete, ja moram glasati za tebe. Znaš da sam fan tvog izgleda u kupaćem. Mada mi nisi poslala one nudističke.![]()
kako ti kazem, teh, kojot se ovde nista ne pita odavnoaa, ne ne, Kojot je izricito protiv tih Pikasovskih metoda
jedino ako je po volji nekog moooda
ja vjerujem cvrsto da je kultura vezna sa inteligencijom pa se s toga ne uzbudjujem zbog tebe- nisi ti krivaobicno glupace nemaju napisati nista drugo sem uvrede
![]()
![]()
Ma ne, nego mi žao da stojiš na vratima. Uđi, sedi ko čovek. Nema razloga da se opraštamo na 10 strana ako nemaš nameru ići.

gde skorpija prodje ....
nije srozavanje- ovo je zivot- borba za mesto pod suncem![]()

Ja bih da se kandidujem za preCednicu? Je l' ima negde taj izbor?![]()

Čemu, kome, to treba? Meni jok...![]()
isprobavamo zubice 
Ima. Na politiKi, al ne priznaju žeMsko mišljenje![]()
Valjda je bitno da imas stas i glas. A kad zapevam.. U mikrofon

Ja bih da se kandidujem za preCednicu? Je l' ima negde taj izbor?![]()

nama pilicimaisprobavamo zubice
![]()