KRALJICA FORUMA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da, da
svi se vi zezate, a mirka i ja smo ozbiljne
zaista zalosno, al to je zato sto nemamo svoje zivote
izvinte
btw, posle posla smo inace zakazala rvanje u blatu, pa koja pobedi, nosice i dalje titulu
kladionica je upravo otvorena, a opklade mozete slati u vidu reputacionih poena mirki, ili meni

da, da
svi se vi zezate, a mirka i ja smo ozbiljne
zaista zalosno, al to je zato sto nemamo svoje zivote
izvinte
btw, posle posla smo inace zakazala rvanje u blatu, pa koja pobedi, nosice i dalje titulu
kladionica je upravo otvorena, a opklade mozete slati u vidu reputacionih poena mirki, ili meni

Hm, a hoćete biti u kupaćim kostimima? Ako budete, ja moram glasati za tebe. Znaš da sam fan tvog izgleda u kupaćem. Mada mi nisi poslala one nudističke.:ljutko:

esh ne bi bio glupi esh da ne napise uvek neku glupost na ovom podforumu. ko li te postavi na to mesto? izgleda da se i do supermoderatorskog trona dolazi preko kreveta. oj zivoteee :roll:

ja vjerujem cvrsto da je kultura vezna sa inteligencijom pa se s toga ne uzbudjujem zbog tebe- nisi ti kriva :) obicno glupace nemaju napisati nista drugo sem uvrede:roll: :)

Hm, a hoćete biti u kupaćim kostimima? Ako budete, ja moram glasati za tebe. Znaš da sam fan tvog izgleda u kupaćem. Mada mi nisi poslala one nudističke.:ljutko:
jok bre, zeno, skroz gole
nije ovo neki izbora za najdevojcicu, no za kraljicu
samo cista golotinja
aa, ne ne, Kojot je izricito protiv tih Pikasovskih metoda :kafa:
jedino ako je po volji nekog moooda
kako ti kazem, teh, kojot se ovde nista ne pita odavno
kojot radi ono sto ja kazem
ende

Ma ne, nego mi žao da stojiš na vratima. Uđi, sedi ko čovek. Nema razloga da se opraštamo na 10 strana ako nemaš nameru ići.

A šta tebe svrbi dal ću da odem ili da ostanem? :p
Nema više nijednog kandidata, koje je vrbovan na pp da ti češka sujetu? Svi te odyebali? Ja znam bar za 4-oricu, 5- oricu... dal da otvorim temu: Kraljevi foruma... zajebancije radi, naravno? :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back