KRALJICA FORUMA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mislim, zene i modovi, dajte se kontrolirati :malav:
dakle, sto se tice kriterijuma:
kojot ne da mi je napisao pet prica, no sam forumasica kojoj je napisao NAJVISE prica i to najbezobraznijih-slobodno brojite njegovo lascivno stvaralastvo...
moja slika u bikiniju je publikovana i izazvala je siroke forumske nemire, a moje gole slike su odavno poslate na adrese eminentnih forumasa
muvala sam se sa malim brojem strogo selektovanih forumasa tokom priteklih pet godina, i sto je jos vaznije, nijednom nisam poklekla, no sam ih samo zavlacila, besramno flertujuci-te sam forumski nedeflorisana, sto je slozicete se, neophodno za kraljicu
ne da sma pobedila u svim forumskim duelima, no sma pobedila i u onim buducim-samo pojavljivanje mog nicka nagoni protivnika u strahovit beg
i, na kraju-ponavljam-samo JA imam svog smajlija, dakle smajlija koji se zove mojim imenom, da predupredim odmah one koje ce se pozivati na to da su bas one "dale inspiraciju" za neki smjali :roll:
drn-zvrc, to se, drage moje, ne racuna!
mislim da je ovim ova tema zavrsena
barem za mene
:malav:

realno, milica mora da abdicira. dobro si se pojavila na vrijeme na temi, forumska biografija je cista petica :)
malavelika je kraljica, bez konkurencije

realno mirise mod. protekcija, ne zna se cime zasluzena ..

Miiiirkaaaaaaaaaaaaaaa, vratii seeeeeeeeeeeeeee

to je prava kraljica- ovu temu nije cak udostojila posetom :aha:

Poslednja izmena:
mislim, zene i modovi, dajte se kontrolirati :malav:
dakle, sto se tice kriterijuma:
kojot ne da mi je napisao pet prica, no sam forumasica kojoj je napisao NAJVISE prica i to najbezobraznijih-slobodno brojite njegovo lascivno stvaralastvo...
moja slika u bikiniju je publikovana i izazvala je siroke forumske nemire, a moje gole slike su odavno poslate na adrese eminentnih forumasa
muvala sam se sa malim brojem strogo selektovanih forumasa tokom priteklih pet godina, i sto je jos vaznije, nijednom nisam poklekla, no sam ih samo zavlacila, besramno flertujuci-te sam forumski nedeflorisana, sto je slozicete se, neophodno za kraljicu
ne da sma pobedila u svim forumskim duelima, no sma pobedila i u onim buducim-samo pojavljivanje mog nicka nagoni protivnika u strahovit beg
i, na kraju-ponavljam-samo JA imam svog smajlija, dakle smajlija koji se zove mojim imenom, da predupredim odmah one koje ce se pozivati na to da su bas one "dale inspiraciju" za neki smjali :roll:
drn-zvrc, to se, drage moje, ne racuna!
mislim da je ovim ova tema zavrsena
barem za mene
:malav:

dobro ajde, budi ti kraljica...ja ionako nemam vremena za te stvari...:lol::lol::lol:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/444979-MALAVELIKA-JE-KRALJICA-FORUMA

mislim, sta da vam kazem :manikir:
uz to, ja nemam pojma ko je esh, sto znaci da je ova izjava data bez veze, mita i korupcije, o telesnim poravnajnjima da i ne govorim
kraljevska titula cista ko suza, a ja je posteno i zasluzeno, puna srca delim sa mirkom sizikom
mislim, ako nas dve nismo kraljice foruma, ja ne znam ko je...mozda samo linda lee, al cuvacemo joj tron dok se ne vrne :heart:
tema moze da se zakljuca
ende

kakv su ovo tandemi: koto- linda
malavelika- mirka

ne ide to tako, tron je za 1, mislim da ga mirka ispunjava u potpunosti, sa pravim kraljevskim gardom, bez pomisli na kompromise

a ako ste i vas dve u dilu- ebes ga, krah monarhistickog sistema je evidentan

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back