- Poruka
- 182
divne ste zenice moje mile, dan kada sam se uclanila na Forum pamticu celig zivota 
veliki ljubac i lajk za sve moje mile, drage i predrage dame

veliki ljubac i lajk za sve moje mile, drage i predrage dame

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

niĆega dok King ne udari 3 X...mislim, zene i modovi, dajte se kontrolirati
dakle, sto se tice kriterijuma:
kojot ne da mi je napisao pet prica, no sam forumasica kojoj je napisao NAJVISE prica i to najbezobraznijih-slobodno brojite njegovo lascivno stvaralastvo...
moja slika u bikiniju je publikovana i izazvala je siroke forumske nemire, a moje gole slike su odavno poslate na adrese eminentnih forumasa
muvala sam se sa malim brojem strogo selektovanih forumasa tokom priteklih pet godina, i sto je jos vaznije, nijednom nisam poklekla, no sam ih samo zavlacila, besramno flertujuci-te sam forumski nedeflorisana, sto je slozicete se, neophodno za kraljicu
ne da sma pobedila u svim forumskim duelima, no sma pobedila i u onim buducim-samo pojavljivanje mog nicka nagoni protivnika u strahovit beg
i, na kraju-ponavljam-samo JA imam svog smajlija, dakle smajlija koji se zove mojim imenom, da predupredim odmah one koje ce se pozivati na to da su bas one "dale inspiraciju" za neki smjali
drn-zvrc, to se, drage moje, ne racuna!
mislim da je ovim ova tema zavrsena
barem za mene
![]()

mislim, zene i modovi, dajte se kontrolirati
dakle, sto se tice kriterijuma:
kojot ne da mi je napisao pet prica, no sam forumasica kojoj je napisao NAJVISE prica i to najbezobraznijih-slobodno brojite njegovo lascivno stvaralastvo...
moja slika u bikiniju je publikovana i izazvala je siroke forumske nemire, a moje gole slike su odavno poslate na adrese eminentnih forumasa
muvala sam se sa malim brojem strogo selektovanih forumasa tokom priteklih pet godina, i sto je jos vaznije, nijednom nisam poklekla, no sam ih samo zavlacila, besramno flertujuci-te sam forumski nedeflorisana, sto je slozicete se, neophodno za kraljicu
ne da sma pobedila u svim forumskim duelima, no sma pobedila i u onim buducim-samo pojavljivanje mog nicka nagoni protivnika u strahovit beg
i, na kraju-ponavljam-samo JA imam svog smajlija, dakle smajlija koji se zove mojim imenom, da predupredim odmah one koje ce se pozivati na to da su bas one "dale inspiraciju" za neki smjali
drn-zvrc, to se, drage moje, ne racuna!
mislim da je ovim ova tema zavrsena
barem za mene
![]()

realno mirise mod. protekcija, ne zna se cime zasluzena ..
Miiiirkaaaaaaaaaaaaaaa, vratii seeeeeeeeeeeeeee
to je prava kraljica- ovu temu nije cak udostojila posetom![]()

ne, tandem je
malavelika-mirka-linda-koto-poverljiva
samo mnogi to ne znaju
pa se zahebu![]()

to opet miruhi na mooood.............
Mirka najcistija u celoj prici![]()

pa, vidi, iz cele price, samo mirka i ja nismo nikada bile modovi
:

nego, apropo forumske defloracije- srce na dlanu spada ili ne u tu kategoriju ?
Potpisujem da iza ovolike zayebancije dosta ozbiljnog ima...
Žalosno.

za sve su krive Mirka i malavelika
a jos su u tandemu![]()

za sve su krive Mirka i malavelika
a jos su u tandemu![]()

Pa stvarno... ja sam recimo udario u zezanje s početka, a onda se povadiše neke ratne sekire, neki stari računi... pravi rijaliti.
Pa stvarno... ja sam recimo udario u zezanje s početka, a onda se povadiše neke ratne sekire, neki stari računi... pravi rijaliti.

Ne, kriva je sujeta, licemerje... u formi "zayebancije"... Kome još treba titula da bi znao ko je i šta je?
Odoh iz ovog yebarnika od pdf-a...![]()