KRALJICA FORUMA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Par centimetara više?:think:

negdje oko ovdje, da citiram Papa Strumfa...:)

beerbelly.jpg

Ne brini Kojoticu , ja vec imam svog kralja ............ali ...znas kako kazu ...iza svakog uspesnog muskarca stoji uspesna zena ......tako da bi moj kralj bio uspesan moram i ja biti neka kraljica ......jednog dana

ali No 6 je vec zauzeto :flert:

Samo da objavim IMAM SVE USLOVE !

Neka najbolja pobedi :D

Laku noc povlacim se u svoje odaje
(Citao sam lagano umiljavajuce poruke i kao odgovor na njih osmehivao se i molio
svaku od kandidatkinja da nastavi na mi se upucava narednih sest meseci. Umeo sam da se pravim vazan. :duvadzija:

Cu bidnem pepeljuga..ima da sljakam tventi for an aur...perem rucno, lizem patos, spremam kiflice tvrde kao kamen, kuFam providnu supu sa sve prasnjavim zacinima koje sam nakupila lizajuci pod, kosom cu da ribam prozore, pogledom cu naterati travu da raste....itd..

Evriting for vouts..:mrgreen: :p

Cu bidnem pepeljuga..ima da sljakam tventi for an aur...perem rucno, lizem patos, spremam kiflice tvrde kao kamen, kuFam providnu supu sa sve prasnjavim zacinima koje sam nakupila lizajuci pod, kosom cu da ribam prozore, pogledom cu naterati travu da raste....itd..

Evriting for vouts..:mrgreen: :p
Seceru neodoljivi, sa "jezickim" vestinama koje posedujes, kandidovala si se za prvu sluskinju Foruma. :lol:
Mislim da ni ostali nece imati nista protiv da te jednoglasno izaberemo. :)

Seceru neodoljivi, sa "jezickim" vestinama koje posedujes, kandidovala si se za prvu sluskinju Foruma. :lol:
Mislim da ni ostali nece imati nista protiv da te jednoglasno izaberemo. :)

Ja napisah da se dobrovoljno javljam za pepeljugu...posle cu vec smuvati nekog kralja i postati krajljica...:mrgreen: pojedi se Kojote...:lol: Nes bit kraljica nikad! :p

P.s. Nocko svima...starim...nisam vise za vampirisanje...sad mi samo treba neko da se ususkam pored njega...ostaricu sama...:lol:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back