KRALJICA FORUMA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kojoticu , dusice , od sutra pocinjem da te obasipam neznoscu i bacam cvetice ispred tvojih nogu ......
mozda i stignem na kraju tih beskonacno dugih 6 meseci da skrenem tvoj pogled ka crnoj zvezdici koja stoji u podnozju mog profila i koju ces jednog dana lahko dodaknuti i napisati mi par reci ohrabrenja za neke buduce izbore :cmok2:

Eto, sta ti se otelo s jezika!
I to si ti rekla u vreme trajanja izbora, glasno, jasno, tako da
je moglo da te cuje stotinu ljudi koji su prisutni na topicu!
Plus, znas da otkidam na tvoje obline! Divno. :)

ja samo tela vidim jel me voles :rumenka:
a mir na svetu i dobru volju medju ljudima jos davno nakuckah na ovom pdf-u :rumenka:

Prva sam se javila !!:evil:

U red !

:zplez:

:rotf::rotf::rotf:
ja cu definitivno da glasam za tebe

ja za Vraganu prva !!!

Kojoticu , dusice , od sutra pocinjem da te obasipam neznoscu i bacam cvetice ispred tvojih nogu ......
mozda i stignem na kraju tih beskonacno dugih 6 meseci da skrenem tvoj pogled ka crnoj zvezdici koja stoji u podnozju mog profila i koju ces jednog dana lahko dodaknuti i napisati mi par reci ohrabrenja za neke buduce izbore :cmok2:
Citam tvoje umilne reci i secam se sta sam prokomentarisao, nedavno, u slicnoj situaciji:
"Bojim se da ce Galina izabrati mene za svog kralja, a ne ja nju za Kraljicu Foruma!"
U takvom slucaju zahvalio bih se na tvojoj milosti, i mogao polako da krenem da planiram
kako da se izgubim, postepeno, bez one uvredljive, nicim izazvane brzine. : ))

Poslednja izmena:
Citam tvoje umilne reci i secam se sta sam prokomentarisao, nedavno, u slicnoj situaciji:
"Bojim se da ce Galina izabrati mene za svog kralja, a ne ja nju za Kraljicu Foruma!"
U takvom slucaju zahvalio bih se na tvojoj milosti, i mogao polako da krenem da planiram
kako da se izgubim, postepeno, bez one uvredljive, nicim izazvane brzine. : ))

Ne brini Kojoticu , ja vec imam svog kralja ............ali ...znas kako kazu ...iza svakog uspesnog muskarca stoji uspesna zena ......tako da bi moj kralj bio uspesan moram i ja biti neka kraljica ......jednog dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back