KRALJICA FORUMA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moj glas za DonaMilevu,najkraljickija riba ovde.:)

Da ti kazem nako iskreno ...vise se i nezna koji su uslovi konkursa ...:rtfm:
krenulo muvanje sa bodovima ,
vrbuju se buduci clanovi dvora ,
pljuste pp-ovi ispod zita ,
sve sam izhakerisala ,
ne prate se pomeranja na listi shodno promenama u toku konkursa ( tu sam vec nepravedno zakinuta jer sam u medjuvremenu izpunila SVE zahteve i sa 6-tog trebalo je da se maknem na 5-to mesto BAR )
a ima tu i clanica postovanog foruma koje nisu ni upoznate sa konkursom jer nije bio dovoljno javan i uocljiv sto dovodi u sumnju kredibilet istog :mrgreen:

DonaMileva mi je nako...bas Dona , pa kako ne mogu glasati za sebe , glasam za nju .
Podrzavam :D

Da ti kazem nako iskreno ...vise se i nezna koji su uslovi konkursa ...:rtfm:
krenulo muvanje sa bodovima ,
vrbuju se buduci clanovi dvora ,
pljuste pp-ovi ispod zita ,
sve sam izhakerisala ,
ne prate se pomeranja na listi shodno promenama u toku konkursa ( tu sam vec nepravedno zakinuta jer sam u medjuvremenu izpunila SVE zahteve i sa 6-tog trebalo je da se maknem na 5-to mesto BAR )
a ima tu i clanica postovanog foruma koje nisu ni upoznate sa konkursom jer nije bio dovoljno javan i uocljiv sto dovodi u sumnju kredibilet istog :mrgreen:

DonaMileva mi je nako...bas Dona , pa kako ne mogu glasati za sebe , glasam za nju .
Podrzavam :D

Ja bih da se sto duze zadrzim na DonaMilevi,ko je jos za moj predlog? :)

Piletova NEREGULARNA LISTA

Lista do sada prijavljenih kandidatkinja:

1. Milica Čobanica (prijavila samu sebe i osnovala stranku),

2. Smokvica (kandidovala i sebe i muža ),

3. Zlo Tvor (prijavili je na silu),

4. Baby Jane (ili ti Lepa Jana, priložila i fotku u bikiniju...favorit muškog dela foruma),

5. Marixa (jedina kandidatkinja "bez protekcije", nastupa pod sloganom "Samo pošteno!"),

6. Galina (ispunjava skoro sve uslove fali joj Kojatkinova priča),

7. Tehduduk

8.Neodoljiva (neće bude kraljica, hoće bude Pepeljuga),

9. Mirka i Mala Velika su se već samodeklamovale kao pobednice ali da ih stavimo na listu...

10. Kisela Bombona (želi da bude Severina kad poraste),

11. Poverljiva (po preporuci Đavolje neveste).

ebte koliko glasova, ljudi... hvala vam :sad2:

Thank you...my mother, thou who bore me as I am, my father, thou who made me as I am, my boyfriend who accepted me as I am, my little puppy who ever follows me in my shiny D&G purse... all my friends who envy me...to all my fans who supported me from a safe distance... :rida:
Gwyneth-Paltrow-crying.jpg

:mrgreen:

Piletova NEREGULARNA LISTA

Lista do sada prijavljenih kandidatkinja:

1. Milica Čobanica (prijavila samu sebe i osnovala stranku),

2. Smokvica (kandidovala i sebe i muža ),

3. Zlo Tvor (prijavili je na silu),

4. Baby Jane (ili ti Lepa Jana, priložila i fotku u bikiniju...favorit muškog dela foruma),

5. Marixa (jedina kandidatkinja "bez protekcije", nastupa pod sloganom "Samo pošteno!"),

6. Galina (ispunjava skoro sve uslove fali joj Kojatkinova priča),

7. Tehduduk

8.Neodoljiva (neće bude kraljica, hoće bude Pepeljuga),

9. Mirka i Mala Velika su se već samodeklamovale kao pobednice ali da ih stavimo na listu...

10. Kisela Bombona (želi da bude Severina kad poraste),

11. Poverljiva (po preporuci Đavolje neveste).

12.Donamileva

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back