ceranv
Aktivan član
- Poruka
- 1.344
Otkud' ti to da sam pitao? Samo sam konstatovao...Znaš li ti kada su na snazi bile crvene tablice za vozila državnih firmiako si video, shto si pitao?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otkud' ti to da sam pitao? Samo sam konstatovao...Znaš li ti kada su na snazi bile crvene tablice za vozila državnih firmiako si video, shto si pitao?
A deka bio mlad...davno, ali mislim da su svi kamioni AUTOTRANSPORT-a imali crvene tablice dok je moj deda bio direktor.
Prelepe slike...Ibar i Zapadna Morava, moja omiljena mesta.
Prelepe slike...![]()
vas najpoznatiji lokalitet je pljeki=))) obozavam ga
Pogledajte prilog 71456
Ovo sam slikao prosle godine u aprili kod moje kuce u ribnici. Secam se da su tad ustvari bile dve duge jedna pored druge. Samo zbog toga sam i hteo da slikam ali iz nekog razloga aparat nije mogao drugu dugu da vidi.
Evo nekoliko slika panorame naseg grada i okoline iz aviona. Slikao foto Rale inace moj prijatelj.
davno, ali mislim da su svi kamioni AUTOTRANSPORT-a imali crvene tablice dok je moj deda bio direktor.
Pogledajte prilog 71456
Ovo sam slikao prosle godine u aprili kod moje kuce u ribnici. Secam se da su tad ustvari bile dve duge jedna pored druge. Samo zbog toga sam i hteo da slikam ali iz nekog razloga aparat nije mogao drugu dugu da vidi.