КРАЉЕВИНА ЗАПАДНА СРБИЈА

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
36.949
Тренутно на форуму ординира пар ројалиста .. Инсистирају да легалистички републиканци преконоћи постану монархоиди.

Зар није лакши задатак од или без Додика прво направити Западну Краљевину Србију .. па онда као

око Пијемонта скупљати остале ...

Двовекови покушају од Источно Дринске области направити Краљевину су само затирали поулацију ....

Били Дода дао 'царство' ?

Издаја је само када заступ анеко заједнички интерес ....

Нем аиздаје код групе себичњакиња и себичњака .....тренутно удружених ради пљачке .. чим плен однесу

ома креће отимачина .. Ето види Балканске ратове нпр

Srpski narod, sa obe strane Drine, je izabrao Republiku, slobodne izbore i legitimnu pljacku politicara kao nacin menadzmenta zajednickog ekosistema

Sve van toga je izdaja.

Мислим да би Дода био фин краљ .... уосталом јели РС республика ? ...

Ако иде као патка кваче као патка не лети као патк а.. онда ј епатка .. а не ор'о

Postavicemo nasu dinastiju Karadjordjevice i nazvacemo drzavu Kraljevina Republika Srpska.

Нашу ?! У праву си Сападно Дринска династија да влада Сападном Дрином.....

Коначно паметно и од Вас ...

Шта ли Додо Дудук има на то рећ' .....?!

Хајде да видимо како је Додо уствари прилагодљива 'тица

Прави Западно Срб ...

Али Данас .. Дода и Вуле су нокат и месо

Zato i daje naziv novom Auto putu na koridoru 11 - Autoput Miloša Velikog

...

Вућић гледа Крижарицу па се прилагожава

Зна да коначно се не ћути о Мајском преврату и покољу 140 Обреновићеваца .. Зато је и окренуо Лежа Царским Русима који су подржали масакр

Тема ј еотворена као спрдачина са вама ројалистима ... Тек да буде јасно пошто ваша чула за иронију сатиру гротеску

су равна нули

Ето видиш. Ипак, ништа паметно од тебе.

Не знам шта да радимо са Ненадом и тобом.

Има ли наде за вас?

Mislim da Vucic podrzava lozu Erdogan

Вућић је наспрам Додика као брља насшпрам џибре .... Дестилат Западно Дринскога казана ...
Ето видиш. Ипак, ништа паметно од тебе.

Не знам шта да радимо са Ненадом и тобом.

Има ли наде за вас?

Шта ти имаш да ' радиш од некога или са неким нешто ' ..... ејјјјјјјјјј .......

Пише ли на овом сајту ' Краљеви Форуми '

Некада се сваки градић дичио Јожином улицом а сада би исти свугде ставили круницу ....

Ви од муке што незнате шта ћете са самима собом стално укалу-пљујете и етикетирате друге

Poslednja izmena:
Вућић је наспрам Додика као брља насшпрам џибре .... Дестилат ...

Шта ти имаш да ' радиш од некога или са неким нешто ' ..... ејјјјјјјјјј .......

Пиђе ли на овом сојту ' Краљеви Форуми '

Некада се сваки градиж дићио Јожином улицом а сада би свугде ставили круницу ....

Ш'а?

Ni jedan vlastodrzac ne voli konkurenciju.. Tesko ce se ubosti neko moralan iz naroda koji teži ka ne moralu.. Bilo bi lepo ali prvo RS mora da dobije međunarodno priznaje pa tek onda moze dalje...RS je bliža dosta tradicijama tj ljudi tamo od matice.

Да ли ј е стварно могуће да само неморални влада ?!

Традиција .. Насиља и кабадахисања ....

' Када смо допуШтАли злу да буде јаче од нас ?! '

Poslednja izmena:
Да ли ј е стварно могуће да само неморални влада ?!

Традиција .. Насиља и кабадахисања ....

' Када смо допустили злу да буде јаче од нас ?! '

Jeste jer vam je takav filter.. Svašta prolazi kroz njega.. Nemoral postavlja pravila igre nameće uslove i tu moral nestaje.. Tvoj izbor se svodi na 1:1000..tesko da cemo bit bas tako sretni.. :)

Тема ј еотворена као спрдачина са вама ројалистима ... Тек да буде јасно пошто ваша чула за иронију сатиру гротеску

су равна нули
Vidiš kako znaš lijepo da pišeš srpski. A inače teško da se ti ili sremski možete sa nekim sprdati.

Vidiš kako znaš lijepo da pišeš srpski. A inače teško da se ti ili sremski možete sa nekim sprdati.

Е модератор модератор..... Умемо ми да пишемо како хоћемо и за кога хоћемо ....

' Ми смо оно што је створено како је створено ' ( парафраза )

Си гледао, да не кажем куповао или брусио дијамант ... Колико има страиница ....

Ова горе само је једна раван дијаманта који се

потрефи орјентацијом

па је 'паралелна' 'компатибилна'

ономе твом 'разумевању' ....те је 'похвали'

Извињавам се на дрском заразу 'спрадати'.. али то је најприбличније оному што се на овом фроруму фура као кредо споразумевања

Ваше мишњење је само тачка спајања тетиве и кружнице која је настала стварањем базe калоте ....

Наше мишњење је Лопта ...

Poslednja izmena:

Back