Kraljevina Srbija !!!!!!!!

kyo:
Kraljevina Srbija
moje mišljenje
je da bi Srbija mogla uistinu bit zemlja blagostanja
u vrlo kratkom periodu
a i odnosi sa susjednim zemljama bi se znatno poboljašali
imali bi za saveznike sve zemlj koje su tako uređene
i bii biste član jednog vrlo jakog lobija
ako postanete monarhija
međutim
dok to shvatite proći će mnogo vremena
a do tada će Vas političari opkradati
isto kao što naš opkradaju nas
Ovaj... Vidi Boga ti kako ovaj nas sused lepo razmislja.

Mislim da bi sa vracanjem monarhije kao drzavnog uredjenja krenuli iz mrtve tacke u koju nas je komunizam doveo, a iz nje se nismo bitnije makli.

mi smo bili komunisticka REPUBLIKA,mi smo bili i SOCIJALISTICKA REPUBLIKA,a svi koji znaju istoriju znaju i tu cinjenicu da je se pre II sv.rata Srbija najvise razvila i priblizila nasu celokupnu drzavu Evropi i nekim evropskim zemljama, istina je doduse da smo premasili neke zemlje za vreme Komunista ali takodje je istina da kada je Tito umro pocinje naplata dugova,i kazem da Milosevic nije bio nista bolji i nista gori od Tita,cak bili su isti po nacinu vladavine ali da su Milosevic i Srbija morali da vracaju te dugove ,a uz to su Milosevic i partija potkradali drzavnu riznicu...i nije cudno sto smo toliko zaostali za Evropom jer celog zivota vracamo dugove nasih predsednika

osim toga bili biste atrakcija na Balkanu
što sada
ruku na srce baš i niste
dovoljno je pogledati na statističke pokazatelje
pa se jasno vidi tko je atrakcija na zap.Balkanu

Ukupni prihod od turizma ove će godine iznositi više od 6 milijardi eura, procjenjuje se prema podacima o prihodima u prvoj polovici godine, kazao je danas ministar mora, turizma prometa i razvitka Božidar Kalmeta.

Od siječnja do rujna ove godine u Hrvatskoj je boravilo ukupno 9,1 milijuna turista koji su ostvarili 51,7 milijuna noćenja, što je u odnosu na isto razdoblje prošle godine tri posto više i turista i noćenja.

...evo samo nekih podataka...
odgovor znate...

SavaBonJovi:
cinjenica je da mi nismo dobri ugostitelji i cinjenica je da mi ne znamo sta da pokazemo strancima
Cinjenica je da nasa drzava ne polaze bas mnogo paznje na turizam i ugostiteljstvo.
A to kakvi smo ugostitelji mozda moze da ilustruje podatak da u srednjoj ugostiteljskoj imamo ucenike iz SAD.

I cinjenica je da imamo mnogo toga da pokazemo stranicma, ali niko ne vodi racuna o tim dobrima. Evo naprimer, da li je neko cuo za Gamzigrad?

rdeki:
Cinjenica je da nasa drzava ne polaze bas mnogo paznje na turizam i ugostiteljstvo.
A to kakvi smo ugostitelji mozda moze da ilustruje podatak da u srednjoj ugostiteljskoj imamo ucenike iz SAD.

I cinjenica je da imamo mnogo toga da pokazemo stranicma, ali niko ne vodi racuna o tim dobrima. Evo naprimer, da li je neko cuo za Gamzigrad?
Gamzigrad?
gdje je to?

rdeki:
Blizu Zajecara, ostaci starog rimskog carskog grada zvanog Felix Romuliana.
zanimljivo zvuči
treba samo dobra reklama i neko tko će osmisliti dobar program i evo novog mjesta za pokazat turistima kad dođu u Srbiju
ali i domaćim
kod nas su se malo više okrenuli od ove godine i kopnenom turizmu
trebali bi se ugledati na Sloveniju što se tiće kopnenog turizma
oni su najdalje došli na zapBalkanu

Ej vec mi se smucilo da pripadam nebeskom i kraljevkom narodu!! Ocu bre da pripadam normalnom zemaljskom narodu!! Koji bre kralj? Pa moja baba Stamena bolje prica srpski i zna nasu istoriju od ovih iz parodije Karađorđević, pa samo treba jos da i njega izdržavamo!!

xxxman:
Ej vec mi se smucilo da pripadam nebeskom i kraljevkom narodu!! Ocu bre da pripadam normalnom zemaljskom narodu!! Koji bre kralj? Pa moja baba Stamena bolje prica srpski i zna nasu istoriju od ovih iz parodije Karađorđević, pa samo treba jos da i njega izdržavamo!!

Baba ti ima mnogo lepo ime i tvoja baba je rodjena na ovom govornom podrucju i normalno je da zna istoriju i jezik....
Kazem samo da se moramo isticati po necemu od ostalih balkanskih zemalja,....a ovo bi bio odlican nacin...Znaj da je to nemoguce,ti kada budes pripadao zemaljskom narodu tada Zemljana i Zemljanki nece biti,vec ce svi vanzemaljci grabiti svoje interese kao sto se danas radi,....mi Srbi se prodajemo,predajemo,bivamo kao drzavna zajednica piun u partiji saha stranih giganata,i da bi taj piun presao sedam polja i postao neka znacajnija figura mora kralj da je brani,i pretstavlja,inace ce nas pojesti velike zemlje ali ako te strani Velikani imaju rodjake koji vladaju jednom pravnom i suverenom drzavom kakva bi bila Ustavna Monarhija Srbija

Back