КРАЉ ЗА БАБЕ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
Tadić:
Za babe sam bio kralj!

Bivši predsednik Srbije priznao da su penzionerke uglavnom njega vukle za rukav s pitanjem kad će više stići penzija, iako to nije bilo u njegovoj nadležnosti

Bivšeg predsednika baš su volele penzionerke
BEOGRAD - Pa dobro, bar nešto.
Nekadašnji šef države i doskorašnji predsednik DS Boris Tadić, u pokušaju da objasni zašto je izgubio izbore i otišao s vlasti, rekao je da je Srbija zemlja predsedničke kulture te da se zato predsedniku pripisuju nadležnosti i koje nema, ali i odgovornost za sve. Kako je rekao u intervjuu za podgorički Dan, predsednik, i kad nema odgovornost za sve, objektivno biva kriv i u prilog tome ispričao anegdotu s jednom bakom iz 2004.

- Upitala me je: „Sine moj, kad će penzija da mi se poveća?“ Rekao sam joj: „Ali ja nisam odgovoran za to, već vlada“. Ona je uzvratila: „Ne zanima mene nikakva vlada, ti si moj predsednik, ti si meni odgovoran. Kad je bio kralj, on mi je bio odgovoran, kakva vlada!“ - otkrio je Tadić svoj bliski susret s razočaranom penzionerkom i dodao: - To je meni bilo jasno svedočanstvo o političkoj kulturi u kojoj smo i nisam objašnjavao da to nije moja odgovornost, a odustajanje me je odvelo ka preuzimanju odgovornosti.

Na pitanje o parlamentarnim i predsedničkim izborima, koje su DS i Tadić i pored bajnih prognoza izgubili, nekadašnji prvi čovek demokrata priznaje da je u DS bio najveći pesimista u vezi sa ishodom prošlih izbora.
- I, na kraju, nije bilo moguće da se čitavih 12 godina drži taj barjak 5. oktobra u takvim ekonomskim okolnostima, s dubokim promenama i reformama, a da ipak pripadnici vlasti iz devedesetih ne dođu ponovo u priliku da je vrše, da preuzmu vodeću ulogu u Srbiji. Svoj poraz na predsedničkim izborima vidim, dakle, kao zakonomeran, iako sam učinio svaki napor da se to ne desi - naveo je Tadić.

:zskace::zskace::zskace:

Poslednja izmena od moderatora:
tomislav-nikolic-jer-.jpg

sad će babe da navale na ovog, a još i dokazani ženskaroš pa zato dugo studirao :D

Umoljava se moderacija da zamoli Macka da stavi link iz koga je vidljivo da je Tadic rekao
" Za babe sdam bio kralj".

Osim toga, smatram da se sa ovakvim glupim izmisljenim citatima i tiopicima ovaj PDF srozava na nulu.

Umoljava se moderacija da zamoli Macka da stavi link iz koga je vidljivo da je Tadic rekao
" Za babe sdam bio kralj".

Osim toga, smatram da se sa ovakvim glupim izmisljenim citatima i tiopicima ovaj PDF srozava na nulu.

Naravno da Tadic, vidi se u tekstu, nigde nije pomenuo babe, vec bake i penzionerke,i to u pozitivnom kontekstu, ali je naslov u Kuriru takav. (bravo za naprednjacki Kurir)
Licno smatram ovu temu srozavanjem nivoa Krstarice, ne zbog Tadica, vec zbog nazivanja starije populacije babama.

U pravilniku jasno pise:

Ukoliko je tema preuzeta iz nekog pisanog ili elektronskog medija, upišite isti naslov. Takođe je obavezno da za svaku preuzetu vest postavite link.

ali nigde ne pise da je svaka tema, preuzeta sa nekog od medija, pozeljna i primerena Krstarici.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back