- Poruka
- 13.394
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Napravi vitualku, pa samo ponovo napravis image. A mozes da snimis snapshot pre instalacije, pa samo vratis taj snapshot.IMA!!!
NISU UKINULI TRIAL VERZIJU!
E sada kada bi ja to znao krekovati sa tim probnim serijiskim brojem koji traje 7 dana!
Da ne rusim non stop sistem zbog tog programcica
Kako?Napravi vitualku, pa samo ponovo napravis image. A mozes da snimis snapshot pre instalacije, pa samo vratis taj snapshot.
Znam sta hoces, ali to mnogo vise kosta nego da platis 1900 din za plagin...Ma krekovao bi ja ali mi treba da znam na engleskom ono sto hoxu da nadjem
Tj kako krekovati "plugin" sa serijiskim brojem koji se proverava "online"
Da ne bude online.
E to sve da ubacim u exe fajl i instalisem da nije trial vec full version
EngleskiZnam sta hoces, ali to mnogo vise kosta nego da platis 1900 din za plagin...
Da bi uspeo da uspesno krekujes taj program, cenim da bi ti trebalo jedno 5 godina mukotrpnog rada i ucenja....Prevedi
Da li znas ti?Da bi uspeo da uspesno krekujes taj program, cenim da bi ti trebalo jedno 5 godina mukotrpnog rada i ucenja....
Znam, ali je dosadno...D akrekujes
Pa kada znas sto ne kazes ondaZnam, ali je dosadno...
Dosadan posao. Najgori. Nezahvalan. To sam radio kao klinac sad sam mator...Pa kada znas sto ne kazes onda
Razbi smo se ovde nagadjajuci kako da krekujem
Oces li krekovati?![]()
A brate drugi bi reko nemas frke gracis ide al okDosadan posao. Najgori. Nezahvalan. To sam radio kao klinac sad sam mator...
A i da je neka cifra, nego 1900 din, ne isplati se tolki rad...
to je za napaljene klince, medjutim, posao je ozbiljan, a danas malo ko razume asembler...A brate drugi bi reko nemas frke gracis ide al ok![]()
Znaci krekovaces!to je za napaljene klince, medjutim, posao je ozbiljan, a danas malo ko razume asembler...