drlazic
Aktivan član
- Poruka
- 1.855
...ali..brate...sto volim..u svatove..eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....
...@iwo jima... normalno, ne u svoje... dalekobilo...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ali..brate...sto volim..u svatove..eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....

Vidim da je ovaj forum pun Srba i Hrvata koji se sprdaju sa verom...

Šteta,a baš sam htela otići tamo da se prosvetlim.U nekim dvojbama sam.

...@Marga Rita... ne mrdaj nigde, na pravom si mestu... ni sluchajno da nisi tamo otishla... ovde si bezbedna... jezhim se i same pomisli shta bi tamo moglo da ti se desi... kako to zovesh...??? prosvetljenje...
..nikakove dvojbe niti trojbe ne bi me naterale da odem tamo... zamisli da spoznam istinu o sebi...??? ili mi se ukazhe "Gospa"... dalekobilo...
P.S... jel' vruqe tamo na tom ostrvu...??? nisam bio nikad...

...@Marga Rita... ne mrdaj nigde, na pravom si mestu... ni sluchajno da nisi tamo otishla... ovde si bezbedna... jezhim se i same pomisli shta bi tamo moglo da ti se desi... kako to zovesh...??? prosvetljenje...
..nikakove dvojbe niti trojbe ne bi me naterale da odem tamo... zamisli da spoznam istinu o sebi...??? ili mi se ukazhe "Gospa"... dalekobilo...
P.S... jel' vruqe tamo na tom ostrvu...??? nisam bio nikad...
Ostrvu???![]()

Ма нема докторе мој код ње дилеме он је осведочена
иде да посети место где јој је тата радио 1941

...@Миле саКлисе... ne mogu da verujem da je @Marga Rita takva... to bi me dotuklo... nachisto...![]()
- О Astrica BiografijaotrovnicaMestona oblacimaInteresovanjaforumiranje,bloganjeZanimanjefaćkanje radoznalihPolženski
- Потпис zašto neki sole pamet,zar im vlastita pamet nije dovoljno posoljena P:
http://forum.krstarica.com/threads/279183

pitaj je meni uvek pobegne kad boginju zvezdu spomenem... ovaj bol treba izdrzhati...
moja obozhavana ex @Zvezdica... ne mogu da verujem... e, Mladene Deliqu, kako si ti bio u pravu... pojma nemash....
Ko je " tvorac" Medjugorja -Fra Ljudevit Rupcic ili neko drugi..Vidim da je ovaj forum pun Srba i Hrvata koji se sprdaju sa verom.
Ja u Međugorje odem skoro svake godine i upravo mi smetaju te vile, bazeni i novi mercedesi.
Inače, službena rimokatolička crkva ga nikad nije priznala kao mesto ukazanja pa tako ni nadležni mostarski biskup, ali su domaći franjevci nastavili i dalje sa okupljanjem vernika tamo.
A sad se i dalje rugajte i Mariji Devici i Isusu Hristu, ali bez mene.
Gospa u Međugorju je đavolja prevara
znoseći da je Vatikan odbacio mogućnost da se u Međugorju ikada prikazala Gospa, britanski “Dejli mejl” kritikuje sve one koji veruju u to “čudo” i, pozivajući se na izjave sveštenika bliskih Svetoj stolici nazvao celu priču prevarom i delom sotone, iza kojih se krije loše prikrivena želja za zgrtanjem što više para.
+++
Devicu Mariju je u Međugorju, navodno, 24. juna 1981. godine videlo šestoro dece, a tokom godina koje su usledile turistički i verski pohodi ovom “svetilištu” su postali veoma unosan posao. Samo iz Velike Britanije godišnje doputuje nekoliko stotina hiljada ljudi, a nikle su crkve, hoteli, apartmani…
“Dejli mejl” prenosi da je biskup Andrea Gema (77), nekadašnji vodeći egzorcista u Vatikanu, ocenio da je sve to žestoka prevara i delo đavola.
- Sve se to radi samo radi zarade. To je pravi skandal - kazao je biskup Gema najavljujući da će se Vatikan uskoro obračunati s grupicom koja širi laži zbog zarade.
“Dejli mejl” na kraju cinično primećuje da oni kojima se “prikazala Gospa” danas imaju lepe velike kuće s teniskim terenima i voze skupe automobile.

Gospa u Međugorju je đavolja prevara
znoseći da je Vatikan odbacio mogućnost da se u Međugorju ikada prikazala Gospa, britanski “Dejli mejl” kritikuje sve one koji veruju u to “čudo” i, pozivajući se na izjave sveštenika bliskih Svetoj stolici nazvao celu priču prevarom i delom sotone, iza kojih se krije loše prikrivena želja za zgrtanjem što više para.
+++
Devicu Mariju je u Međugorju, navodno, 24. juna 1981. godine videlo šestoro dece, a tokom godina koje su usledile turistički i verski pohodi ovom “svetilištu” su postali veoma unosan posao. Samo iz Velike Britanije godišnje doputuje nekoliko stotina hiljada ljudi, a nikle su crkve, hoteli, apartmani…
“Dejli mejl” prenosi da je biskup Andrea Gema (77), nekadašnji vodeći egzorcista u Vatikanu, ocenio da je sve to žestoka prevara i delo đavola.
- Sve se to radi samo radi zarade. To je pravi skandal - kazao je biskup Gema najavljujući da će se Vatikan uskoro obračunati s grupicom koja širi laži zbog zarade.
“Dejli mejl” na kraju cinično primećuje da oni kojima se “prikazala Gospa” danas imaju lepe velike kuće s teniskim terenima i voze skupe automobile.
I Vatikan igra svoju igru..
Proteklih 28 godina je mogao da energicnije deluje i da zabrani okupljanja..
Price o zabrani podizu popularnost..
Religijski turizam je najprofitabilniji vid turizma..
Medjugorje donosi vise profita od crnogorskog turizma..
Najverovatnije i deo profita ide u Vatikan-treba napuniti godisnji budzet od preko 250 miliona dolara...
I Vatikan igra svoju igru..
Proteklih 28 godina je mogao da energicnije deluje i da zabrani okupljanja..
Price o zabrani podizu popularnost..
Religijski turizam je najprofitabilniji vid turizma..
Medjugorje donosi vise profita od crnogorskog turizma..
Najverovatnije i deo profita ide u Vatikan-treba napuniti godisnji budzet od preko 250 miliona dolara...
..budi siguran ..da Vatikan sebi ne bi rezao granu koja donosi plodove...
uopce se sve vjere zasnivaju ..na onoj "daj mi "..bilo milodar..ili nesto drugo...ali u konacnici se sve svodi na ovozemaljsku materijalnu dobit....sad si sam sebe ....budi siguran ..da Vatikan sebi ne bi rezao granu koja donosi plodove...
uopce se sve vjere zasnivaju ..na onoj "daj mi "..bilo milodar..ili nesto drugo...ali u konacnici se sve svodi na ovozemaljsku materijalnu dobit..
Nemoj tako... Kladim da su Zapadni susjed i Ljubo, minimum nekoliko puta pohodili to sveto mesto...![]()
....Ali, čuj, napravili smo takvu zahebanciju da nas je Sejo vodič preklinjao i proklinjao da se kontrolišemo jer je to ipak "jeb.aji ga al, nako božije mjesto" 
, kafići kakve tadašnja Juga videla nije....
, maligni postane benigni itd. jos je jaca legenda koja kaze da je zbog turske opasnosti crkva preko noci presla sa lijeve na desnu obalu vrbasa

...Eto, ja malo opširnije, izvinjavam se, ponelo me.....

Bio sam u selu poslom, ali mi nije na kraj pameti bilo da se penjem na Brdo ukazanja!
Ne možeš vjerovati šta je izniklo na tom kamenjaru!!!!
Viletine, mercedesi, radnje, .... ljudi prave posao samo tako!![]()