Kraj puta počinje.

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
394.001
Premijera 19.maja 2023.

Fast Ks, deseti film u Fast & Furious Sagi, pokreće poslednja poglavlja jedne od najpoznatijih i najpopularnijih globalnih franšiza u bioskopu, koja je sada u trećoj deceniji i još uvek je jaka sa istom glavnom glumačkom ekipom i likovima kao i kada je počela.

Tokom mnogih misija i protiv nemogućih izgleda, Dom Toreto (Vin Dizel) i njegova porodica su nadmudrili, iznervirali i nadmašili svakog neprijatelja na svom putu. Sada se suočavaju sa najsmrtonosnijim protivnikom sa kojim su se ikada suočili: zastrašujućom pretnjom koja se pojavljuje iz senki prošlosti koja je podstaknuta krvnom osvetom i koja je odlučna da razbije ovu porodicu i uništi sve – i sve – koje Dom voli, zauvek .

U Fast Five-u iz 2011. Dom i njegova ekipa ubili su zlobnog brazilskog narko-borca Ernana Rejesa i obezglavili njegovu imperiju na mostu u Rio De Žaneiru. Ono što nisu znali je da je Rejesov sin Dante (Akvamanov Džejson Momoa) svedočio svemu i da je proveo poslednjih 12 godina osmišljavajući plan da Dom plati najveću cenu.

Danteov zaplet raspršiće Domovu porodicu od Los Anđelesa do katakombi Rima, od Brazila do Londona i od Portugala do Antarktika. Novi saveznici će biti iskovani i stari neprijatelji će se ponovo pojaviti. Ali sve se menja kada Dom otkrije da je njegov osmogodišnji sin (Leo Abelo Peri, Crni) krajnja meta Danteove osvete.

U režiji Luisa Leterijea (Sukob Titana, Neverovatni Hulk), Fast Ks glume povratnici Mišel Rodrigez, Tajriz Gibson, Kris „Ludakris“ Bridžis, Natali Emanuel, Džordana Bruster, Sung Kang, Džejson Stetam, Džon Sina i Skot Istvud , sa dobitnicom Oskara® Helen Miren i dobitnicom Oskara® Šarliz Teron.

Film takođe sadrži izvanrednu novu glumačku ekipu uključujući i dobitnicu Oskara® Bri Larson kao Tes, lažnu predstavnicu Agencije; Alan Ričson (Ričer) kao Ejms, novi šef Agencije koji ne gaji istu naklonost prema Domovom timu kao njegov prethodnik, gospodin Niko; Danijela Melkior (Odred samoubica) kao brazilska ulična trkačica sa snažnom vezom sa Domovom prošlošću; i legendarna dobitnica Oskara® Rita Moreno kao Dom i Mijina Abuelita Toretto.

Trejler je izuzetno atraktivan, a drago mi je i da su pojedini likovi ponovo u igri.
Bilo bi bezveze gledati sve ispočetka ( A možda i ne bi:think: ), ali ću verovatno pogledati poslednjih par filmova opet dok Fast X ne stigne u naše bioskope.

Ja sam kontam jedini na svijet koji nije pogledao ni jedan film iz fransize f&f barem ne cijeli u paketu. :rumenko:

Gledao sam dijelove filma kada naletim na tv-u.Možda je nepravedno ali tako se potrefilo, bila bi fora ispoštovati sada svih 9 nastavaka u nekakvoj maratonskoj 9 dana za redom gledanje f&f ili ubrzani vikend challenge maraton.Ko zna kod mene je sve moguće...nekada se zaželim dobre akcije.

Ja sam kontam jedini na svijet koji nije pogledao ni jedan film iz fransize f&f barem ne cijeli u paketu. :rumenko:

Gledao sam dijelove filma kada naletim na tv-u.Možda je nepravedno ali tako se potrefilo, bila bi fora ispoštovati sada svih 9 nastavaka u nekakvoj maratonskoj 9 dana za redom gledanje f&f ili ubrzani vikend challenge maraton.Ko zna kod mene je sve moguće...nekada se zaželim dobre akcije.
Pa, ne... Npr., gledala sam prvo 8. deo u bioskopu, a i to jer mi je muzika iz tog dela bila u tom trenutku mnogo dopadljiva;
Tek onda sam gledala sve prethodne delove, a onda su se neki davali i na TV-u, kao što kažeš;
Nisam ni ja bila od samog početka nešto zainteresovana za Fast&Furious.

Isto...

Back