Kraj ljubavi

Svaki prekid neke veze pao mi je manje ili više teško. Ali naučio sam se da se borim sa time, još dok sam bio momčić :lol:

Što znači, da je ljubav sa nekom osobom bila na nivou. :lol:

Čitao sam komentare drugih ovde, i pitam sa koje su planete pali. Neču da ih komentarišem :lol:

Svaka nova ljubav, ako je prava, leči rane od stare ljubavi. Dokaz da se klinom klin izbija :lol:

Tacno je, tek kad dodje nova ljubav, mozes da budes siguran da si staru zaboravio :)

Ali udaljenost te dve je po par godina... barem kod mene :aha:

Kako ste podneli kraj veze/braka? Koliko vremena ste trebali za novu organizaciju zivota i posle kog vremena ste shvatili ...juhu pa nista bolje se nije moglo desiti.

Iznenadjujuce dobro sam podnela kraj veze s obzirom na to kakav je bio. U glavi sam shvatila odmah da je dobro sto se zavrsilo, ali mi je trebalo otprilike pola godine da...mi bude svejedno.

Pa nomalno da nemože da kad sretneš prvog čoveka na ulici i skočiš na njega :hahaha:

Pa pripremi muškarca, podigneš mu emocije, izgradiš ga za sebe, ubaciš mu sebe u dušu, nemoj da ti crtam :lol:

Najpre obrati pažnju ko ti je naklonjen... :lol:
Ali kad ja njemu nisam....

S jednim sam pokusala... i znam da je bilo nekog muvanja, tj. on me je saletao.

I kasnije nisam mogla da se setim ni da li smo se ljubili nekad :(

Da nije tuzno, bilo bi smesno . haha

Ali kad ja njemu nisam....

S jednim sam pokusala... i znam da je bilo nekog muvanja, tj. on me je saletao.

I kasnije nisam mogla da se setim ni da li smo se ljubili nekad :(

Da nije tuzno, bilo bi smesno . haha
Nerazumem kako možeš da se upustiš sa nekim prema kome ne osečaš ništa.

Kao što sam rekao u gornjem postu, svakog osetiš ko ti stvarno poklanja ljubav, emotivno, tu nema laži. A ujedno ako ga stvarno osečaš, onda znači da da uzvračaš toplinom ljubavi svoje duše i srca, i tu nema promašaja. :lol:

A uvek iz prve se spozna da li neko gaji nešto više od obične recke.

Pa nije ljubav, drvo, kamen. :lol:

PS

Ti si opisala "ljubav iz GLAVE", a ne ono što je normalno:lol:

A to se kod tebe vidi uopšte, samo ljubav iz glave. :lol:

Poslednja izmena:
Nerazumem kako možeš da se upustiš sa nekim prema kome ne osečaš ništa.

Kao što sam rekao u gornjem postu, svakog osetiš ko ti stvarno poklanja ljubav, emotivno, tu nema laži. A ujedno ako ga stvarno osečaš, onda znači da da uzvračaš toplinom ljubavi svoje duše i srca, i tu nema promašaja. :lol:

A uvek iz prve se spozna da li neko gaji nešto više od obične recke.

Pa nije ljubav, drvo, kamen. :lol:

Ja na svake 3-4 godine osetim nesto - bilo sta ,ljubavno, za nekog decka :aha:

Pa, ko ima kljuc, on je otvori :whistling: , tako te stvari :kiss:
Prepoznaj Kralja ljubavi! :lol:

1780732_670788959644311_275680653_n.jpg

Nisam imala takvu situaciju da mi je potrebno vreme jer kao što je neko već napisao to nikad ne dolazi iznenada bar ne u većini slučajeva već se ljudi ovako ili onako mrcvare izvestan period pa onda dodje do konačnog prekida. Ako je bilo loše onda se brzo oseti oslobodjenje.A bilo je čim su prekinuli.

Postoje situacije kad jedna strana odlazi a druga to ne želi, e sad koliko je dugo normalno patiti a kad prelazi u patologiju u tom slučaju,ne bih znala.
Pretpostavljam da je godinu dana razuman period i kad je postojala jaka emotivna vezanost.

Rastanak nije lak? Zavisi...

Ima tu vise od jednog faktora... Recimo, kratka veza se lakse prekida od duge. Ljudi se srode, sve vise za sebe govore "mi" nego "ja". U principu sto se vise ulozi u vezu (emocije, trud, vreme, deca, kuca, krediti, zajednicki prijatelji, letovanja) teze ju je prekinuti. Sem kada su u pitanju erotske veze (ono, sex od kojeg se muskarcu dize i pertla na cipeli). One su dok strast jos uvek traje uzasno teske za prekidanje. Zivotinja je zivotinja...

Sa druge strane kada ljubav prestane lako ih je prekinuti. Secam se ovog jednog tipicnog slucaja kojeg nisam mogla docekati da ga se otresem. Posle raskida sa njim sam se osecala sjajno, imala sam ogromno olaksanje.

Veze koje sam raskidala a coveka nisam prestala da volim znale su da budu onako bas... Duuugo, duugo jos osecam prazninu. Vremenom sam shvatila da je najgora taktika da kada mislim o njemu, mislim o lepim stvarima. To samo sipa so na ranu. Bolje je da se setim koja je bila konjina i zasto smo raskinuli.

Back