крађа пара путем накнаде за одводњавање?!

openbox

Poznat
Poruka
8.490
гледам шта шаљу, "накнада за одводњавање", и мислим - па јел нас стварно те "војводина воде" сматрају за дебиле?

прво, што ми смрди: не да ти могућнос да бираш! има нас који и нећемо одводњавање!

друго, ја на салашу нити имам воде (оне која се задржава) нити имам какве инфраструктуре њихове да могу да наплате неко одржавање, нити ико долази да "одводњава"!

треће, делује ми да ће за 10 година увести и накнаду за одваздушавање!

пс. интересује ме из којих сте градова и да ли плаћате ову накнаду?

ono sto je problem je da li zaista ti kanali za odvonjavanje postoje i ukoliko ne, za to treba da ih tuzite
канали не постоје и нису потребни у целом селу где живим, јер је подземна вода увен на 5-10м испод нивоа земље. тако да нема локви, нема да темељ вуче воду... дакле ја би да искључим ту услугу одводњавања?!

друго, управо сам причао са једним из бајине баште.. питам га јел имају они нешто што се зове "накнада за одводњавање" - каже НЕ! дакле само војводина плаћа!

I u gradovima Srbije se to placa samo se drugacije zove.JKP,za pijacu vodu,odvod kanalizacije,a tu spada i odvod kisnice iako ulice mnoge i nemaju te sahte za odvod kisnice,vec voda ide po putu,ali placaju uz kanalizaciju.Ti razgovaraj sa dobrim advokatom da ti to lepo protumaci.Bolje je i platiti pravni savet,nego placati nesto stalno.a nemas to.Nemoj kod notara,em ce te odrati,em ce reci sigurno da moras placati.Oni rade za drzavu.

Poslednja izmena od moderatora:

Back