skriboman
Iskusan
- Poruka
- 5.591
Znam da fejkujem stare teme Al dal kradete fore od drugi Sto su vam se ishvalili da su koristili u sex iako lazu Al dal ste ih pokusali primenit kao plagijat tvrdeci da ste ih vi osmislili
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa dal ti je to pametno u ovo vrijeme plagijataa nemam, ne bi ukrala.
I paniram da nadživim muža. Hvala.Zamišljam Manastirku kako prilazi liku i kreće da ga muva
- Ćao ja sam Manastirka
- Ćao ja sam rendom lik
- Citiram: "Igrajmo poslednji tango, naše igre već gasne plam, život se šali sa nama, biću sama i ti sam", kraj citata. Tanja Bošković.
Neko će reći da je to šoferska fora, ali kada karam, u stvari s obzirom na učestalost tih dešavanja bolje je reći ako karam, leti, onda obavezno imam pri ruci peškirče za brisanje znojnog lica, ne držim ga prebačenog oko vrata, ali tu je kraj mene.
ne hvatam na foruZnam da fejkujem stare teme Al dal kradete fore od drugi Sto su vam se ishvalili da su koristili u sex iako lazu Al dal ste ih pokusali primenit kao plagijat tvrdeci da ste ih vi osmislili
- Ćao ja sam EurusKradem, nego šta, ali ne od vas ovde, nego od Tarantina
Dobro- Ćao ja sam Eurus
-Ćao ja sam random plagijator Stugotsovih postova
-El znaš da u Meku na Slaviji hamburgeri imaju drugačija imena nego u USA?
-Ne i zabole me uvo za njih, što da edem ta govna kad imam pljeskavice
Vas dvojica sa peskiricima ste show![]()
Што то са пешкирима ја баш волим кад се знојите тако, једном је један пао преко мене мехехех
el mrtav?Што то са пешкирима ја баш волим кад се знојите тако, једном је један пао преко мене мехехех
Брате знојчина од баскета и секс зној није исто.Ne volim znoj, leti se previše znojim, to je jedan od najvećih razloga što i mrzim leto.
Живљи не може бити :руменко:el mrtav?![]()
Брате знојчина од баскета и секс зној није исто.
Чистунац.Ne volim bilo koji znoj.
Ono s peskiricem, pomislis da trenira heheШто то са пешкирима ја баш волим кад се знојите тако, једном је један пао преко мене мехехех